- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
„szó nélkül elfogadják, hogy helyettük a gyártó majd megmondja, hogy nekik mi a jó és még ujjonganak is örömükben”
Egyáltalán nem ez látszik sem a generális iPhone topikban, sem pedig a tesztek alatt. Valamint saját magam is így látom, hiszen azzal együtt, hogy egy kimondottan elégedett Apple-felhasználó vagyok 2018 óta, magam is megélem a hibákat és beszélek róluk.
-
Zsolt,72
senior tag
A Google Support sem tud ebben segíteni? Azért jutott eszembe, mert ilyen esetben az Apple Támogatás (a tulajdonjog igazolása után, azaz a számla bemutatását követően) tud segíteni és erről több, a valós életben történt pozitív visszajelzés is van, tehát egy működő szolgáltatás.
-
vence
aktív tag
Köszi!
Akkor lehet, valaki megvette a nevet/ céget stb.
ki tudja ...
Csak hirtelen feltűntek elég jó tel-árakkal.A G Maps-et pedig inkább hagyjuk !!!
Pesten a múltkor rendesen szívatott ...
Létező utcákat nem talál a keresője!Ketten is szenvedtünk már vele, amikor egy tini segített ...
Irányítószámmal együtt keresett és úgy már megtalálta.
wtf.
Ilyeneket meg honnan tudjon az ember,
és honnan derítsd ki az irányítószámot, ha nem ismered a környéket, vagy ilyen és hasonló hibáknál alkalmazandó trükkökre, ki fog rájönni ??Szóval a G. nagyon sok dologban megbízhatatlan ...
(egy - nem is akármilyen - keresős-csalásukra én is rájöttem)
mégis minden "titkunk" rájuk van bízva. -
vence
aktív tag
A GSM Arena-s spec-s szerint egyértelműen, tehát a bejelentéskori spec-s szerint van benne FM és nem régiófüggő stb.
( Az ilyen általános dolgokban - szerintem - ők a legjobbak és felviszik a változásokat is, ha tudomásukra jut - jelzi valaki stb.)
A G54 Power topikban volt ez téma ...
(valahol az elején - a kereső biztos hozza)>>> ott is úgy kellett elővarázsolni az FM rádiót ...
= telepíteni kell az App-ot a Play-ről.Lehet ez van a G72-nél is ... ???
Egyébként pedig a gyártók kikötik a bejelentés nélküli SPEC- változtatás jogát ...
Tehát más sorozatnál, régiónként stb. kihagyhat valamit, használhat gyengébb minőségű kijelzőt, mint pl. a minta-sorozatnál stb. -
-
shipfolt
kezdő
Par eve hasznaltam volna, berlini repterre erkezeskor kaptam egy udvozlo uzenetet es orultem, hogy minden rendben.
Majd par nappal kesobb kiderult, hogy az sms-eseket nem kapom meg es amikor telefonalni akartam, egyetlen szam se csongott ki.
Visszajovetelkor reklamaltam, mire kozoltek, hogy amikor megkap[tam az udvozlo uzenetet, az alapjan egy helyi szolgaltatonal regisztralni kellett volna, hogy mukodjon.
Ezt nem ertettem, mar masoknal nem volt regisztracio, szoval ez szolgaltatofuggo?
Vagy orszagfuggo? -
Ed3r_X_
nagyúr
Ebayen lestem szalagkábelt, megcsinálom ha úgy van, kis barkácsolás. Csak potyára azért nem akarok rendelni
A felajánlást köszönöm, viszont otthon van nekem is, ez viszont barátnőmnél történt (nem tudom hogy tárolták a kábeleket). Ma megyek haza az enyémért.
Nekem meg egy K800i van, 1 éve vettem kb. retro telefonnak, minden héten megnyomkodom egy kicsit. Anno imádtam azt a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest