- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tybsen #22107 üzenetére
A telefon kora szerintem nem számít, de érdekesen többségben vannak a kisebbségiek az ilyen csoportban, amint látom. Bárcsak a helyesírásuk ne látnám.
Illetve velük nem fogok üzletelni, és ezért mondhat rám bárki, bármit. De nem hiányzik, hogy otthon a puja falhoz verje, majd visszahozzák, hogy: "hát de tesókam, nédd mi let vele, hajjak meg, nem én csinátam".
Nem csak ők élnek szerényebb körülmények között.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
tybsen #21944 üzenetére
Szerencsére a mai telókkal már nemigen lehet mellélőni, a SOC-ok teljesítménye beérte a követelményeket. A legtöbb júzernek ráadásul 20-30 k antutu simán elég, annyit meg a legalapabb telók is hoznak.
Igényesebb telefonok meg akár két-háromszorosát (vagy többet) is, úgyhogy elég jó az általános helyzet. Mindezt nem is túl drágán többnyire. -
batai15
félisten
válasz
tybsen #21677 üzenetére
Eladogeppc volt nem ? Na azt én se hiszem el.
Igazából azon gondolkodom hogy el kell e nekem a csere ? Igazából csak a ram kezelés ami nem jön be, na jó meg stock fan vagyok . Amúgy nexus 6ot siman vennék ,de amoled miatt nem merek, félek a beegestol .mert ha az nem lenne nem is kellene a nexus 5x, akkuban is jobb ,több ram is,6collos telom sose volt még . -
batai15
félisten
válasz
tybsen #21669 üzenetére
igazából nem sürgős a dolog, de valóban ez valahogy közelebb állhat a valósághoz, mint a kollega amit írt.
Gyakorlatilag szerint féláron kellene eladni egy 3 hónapos telefont ,bár nem akartam meg sérteni.
Magával atelefonnal nincs bajom, és nem is gondoltam hogy elakarom majd adni, ezért is adtam érte ennyi, de aztán rájöttem hogy mégse.
egy darabig hírdetem, ha nem megy el, akkor kicsit lentebb megyek, bár van egy határ amikor nem fogok lentebb menni, mert az ész érv azt mondja hogy hiába , de azért hogy bizonyos szempontból(akku) még roszabb telefonra váltsak és mindezt kb 20k pótlással, akkor inkább azt mondom maradjon.
Annyira nem rossz a multitasking, és mindenmásba meg igen is jó kis ketyere hogy 2 év gyártói garanciát is eldobjak.
Na mindegy, azt gondoltam hogy kelendő a p9 lite, de lehet mégse mindegy várok és vagy elmegy vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest