- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pit stop #22464 üzenetére
Ha szigorian veszem, akkor en amit hasznalok az windows laptop + android telefon. Na most ha valtok akkor marad windows laptop + ios. Tehat Tovabbra is ket platformon fogok mozogni.
Amúgy a kíváncsiság hajt, meg az, hogy tenyleg szeretnek egy b.szo kamerat, a szifonrol meg tudom hogy abban nem fogok csalodni. Flagship android telefonok nem voltak csaladban, illetve a kozelemben, nem tudom attol mit varjak. (Bar anno a mi 9t pro-rol azt gondoltam hogy flagship
)
-
Sziasztok! Fontolgatom az 5 éves Xiaomi Mi 9T Pro-m lecsereleset. 12 eve Android felhasználó vagyok, Alcatel OT995-el kezdtem. Szerettem az Android rugalmassagat, regebben romokat cserelgettem, elveztem a launcherek nyujtotta szabadsagot. Manapsag ez mar kevesbe prioritas, evek ota nem nyultam ilyen szemmel a telefonomhoz, taoan azert is mert sikerült olyanra beallitani ami kielégítette az igenyeimet. (Mezei Nova launcher egyebkent amit hasznalok, a gyari rommal).
Jott egy lehetőség flottaba ugrani, amihez vélhetően nagyon kedvezmenyes aron valo telefon vásárlási lehetőség is lesz. Marmint van, csak nem tudom mennyire kedvezmenyes. (ÁFA pl. fix lejön
)
Mivel az utóbbi evekben nem cserelbereltem, ezert ugy gondolom hogy most is hosszutavra szeretnek telefont, 5-7 évre.
2 dolog hianyzik nekem igazából, egy k.rvajo kamera, amivel nem gond a folyton mozgasban levo gyerekeimet fotozni, nem gond vele jo videokat csinálni (pl. motorozas stb.). A masik meg a folyamatos szoftverfrissítés. A Xiaomi-m 2019-ben vettem es 2021-ben jott az utolsó biztonsági frissítés, nemhogy fő verziót kapott volna...
Na es valahogy a fentieket osszegezve (jo beszerz ar, kamera, frissites) felotlott bennem, hogy lehet adnek egy eselyt az almas oldalnak is, iphone 15 kereteben.
Ezzel kapcsolatban erdekelne a velemenyetek, fokepp olyanoke, akik esetleg droidrol valtottak, hogy mennyire volt nehez atszokni, megbanta-e, stb
Illetve meg annyi, hogy a korabbi szeriakat őszintén a lightning miatt zartam ki, nem akarok masik csatlakozot, nekem mindenem usb-c már. (Otthoni PC amúgy windows, laptop is, tablet van, de android, kocsiban van AA es carplay is).
-
Sziasztok! Kene a nexus5-hoz fali tolto ebayrol. Milyet ajanlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest