- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
sharp4 #22455 üzenetére
Telekom felújított Iphone 12 Pro? (220k)
A másik ami szembe jött velem, az a Xiaomi 13T (visítva valami akcióban a sima 13 talán).
Nézegettem a MM-ban, elsőre korrekt.
Kell tartanom attól, hogy esetleg egy bughalmaz cuccot kapok, amit nem vagy alig frissítenek, nem javítanak hibákat stb. mint ahogy egyes Xiaomi modelleknél előfordult a múltban (A1-nél nekem elég komoly kameraproblémáim voltak, vagyis a szoftver volt egy rakás szerencsétlenség...)? -
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen ON, amit kérdezni akarok, azért jöttem ide.
Ritkán veszek telefont, 4-5 évente. Nincs keret 5-600 ezres mobilokra, de a lehetőségekhez mérten legjobb ár/érték arány a cél.
Eddig a Samsung haza táján sikerült ez, S7 és S10e felelt meg nekem, jó kamera, kis meret, jó támogatottság, jó szervizhatter (Debrecen - Fórum, sestore, mindig segítettek, keszsegesek voltak), mindig mindenre volt válasz, javítás, jó volt na.
Aztán ősszel döntöttem, hogy haladni kellene tovább, egy rakás kupon segítségével életem legdrágább telefonját vettem meg, sima-kicsi S23, 256GB, hivatalosan samsung.com-rol.
Node...
Sebesség, akksi, méret, minden PÖPEC. Hibátlan.
De úgy nem tudok 4-5 évig használni egy telefont, hogy a szinte legfontosabb funkció, a KAMERA szamomra, ehhhhh, enyhén szólva is nagyon gyenge eresztes.
Lassan 1 éves a modell megjelenés óta, mindenki ajánlja, de néha előjönnek a sirámok, hogy a kamera...
Nem, nem veszek kamerát, van. De nem cipelem se a Sony MILC-et, se a Panasonic LX15-ot magammal, ha megyek a gyerekkel a játszira, csak hogy lekapjam amikor cuki...
Bíztam benne, hogy a 3. Samsungom is alkalmas lesz point'n'shoot kamerának.
Nem csodát várok, csak fáj, hogy nem előre haladtunk, hanem hátra, mert az S10e ugyanakkor ugyanazt kattintva jobb eredményt ad.Szóval...
Ti hova tovább lépnétek?Ez a 250e (+-20-30e) magassága a cél (gondolom, ennyibe elmenne egy 1.5 hónapos, 3 év garis, 1-2 hetet használt S23...).
Meg az, hogy ennyiért ne kelljen a fogam szívni egy dokumentum, gyerek, macska fotozasanal és ne 12 fotóból valogassak össze 1-et, ami jó, meg ne a gcam-nek imádkozzak, hogy mentse el amit fotóztam.
(Nem akarok boomerkedni, de ha valamit kiveszek a dobozból, működjön...)Írják, hogy a Pixel 7A-k a Sony szenzorral teljesen faszaul sikerültek. (Amazon.de 400€)
Vagy Pixel 7?
Ezekről is megy a regélés, hogy melegszik, meg teljesítményt visszaveszi, meg nem megy az 5G stb
-> nem játszok semmivel, nem használok 5G-t, és mobilnetet sem gyakran, valamint Telekom hálózatot használok amúgy... (Exynossal se volt bajom amikor panaszkodtak rá, hogy nem az igazi.)iPhone? Ha igen, melyik? (Gondolom, nagyon max i13.)
Kérem, indulatok nélkül, de aki tud, legyen kedves segítsen, erősítsen meg vagy cafoljon, adjon tippet-tanacsot
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest