- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sajnos, en tul nagynak tartom, meg draga, meg csak Kinabol van, de rettenetesen tetszik! Mar a doboza is a legfrankobb telefon doboz, amit valaha lattam, meg a keszulek is nagyon popec. Nekem mindket "szinben" (ez is, meg ez is) nagyon bejon. Persze, meg sosem fogtam kezben. Gondolkodom rajta nagyon, ha megy a kollegam, hozatok vele egy rendes boltit. (Max eladom az apron, gondolom sokat nem buknek vele... mondjuk, nem adtam meg el semmit sem.)
-
tvamos
nagyúr
Nekem meg mindig a Lenovo K900 a lexebb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én már hozzászoktam, Galaxy Minis korszakból, naponta másik ROM
De még a 4.0-át is megcsinálták, működő kamerával. Nem hittem volna (mármint G. Minire)
Bootolásra kell pár percet várni néha, nem éri meg feladni. Annak idején megtapasztaltam. (akkor még nem olvastam utána)
-
Cyberpunk
félisten
Nagy túl nagy a felesleges hely a kijelző alján és tetejénél. amúgy jól néz ki. Kár, hogy ebben nem cserélhető az akku, ez szívfájdalmam. Viszont a Meizu MX3 jobban tetszik, ott meg alapból harmat az akku. De vicc, hogy Kína legmenőbb mobiljáról basznak egy fasz cikkecskét leközölni az MA-n.
Szóval egyenlőre az N1-ben bízok, reménykedek, hogy ütős lesz, és jön az a bizonyos instant get érzés.
batai15: aztán, ha két hónap múlva sírva menekülsz róla, akkor emlékezz rám, hogy ÉN megmondtam!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azért csínjával. Mindkettő gyártótól hibátlan készülékem volt. Intel procira meg nehéz valamit is csinálni.
Na meg fele hiba user error volt, túlreagáltak dolgokat.. Kijelző lilulás, 1000% tűző napfényben. Na persze, mit is akar látni? Egy ember benyögte, a többi 30 rohant ki nézegetni, neki van-e, és ha valamit is látott (ami nem biztos, hogy az volt) már rohant a fórumba, hogy szar ZTE.
-
Jacak
senior tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tatabányán <-- a Gál István lakótelepen
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nehéz, de valami mellett le kéne nyugodni, remélem erre tökéletes lesz. JiaYu hirtelen felindulásból jött, de állítólag van, mikor a HD kijelző is sok a GPU-nak. (nem szerintem, másik tag mondta, játékoknál már érezni)
Méltóbb elfoglaltság?
Mondanék, de nem ide kapcsolódik
-
HuMarc
veterán
Hát, én mindenképpen benevezek egyre, mert ennyi pénz tényleg nem sok. De találtam még egy hsz-t
-
HuMarc
veterán
Hát blokkolhatsz usereket, exkl. nyereményjátékok, akciók, e-pénisznövelő klubkártya (igazi), stb. Nem tudom, hogy lehet-e arcképed, Parcit meg kell kérdezni, mert a pénz ugye a Prohardver KFT. kapja, nem pedig az Arcképgyárosok. Az pedig unfair lenne, ha én fizetnék a PH!-nak és ezért az Arcképgyárosoknak lenne plusz munkájuk. De azt el tudom képzelni, hogy kibővül a választható képek listája.
Szerk.: [link]
-
HuMarc
veterán
Szerintem a 6000 Ft/év (500 Ft/hónap, a rosszabb fejszámolók kedvéért) teljesen korrekt ár. Remélem, hogy a HA! fizetős rendszere ≠ PH! klubtagrendszer, mert én, mint aki nem használja a Hardveraprót, nem nagyon fogom hasznát venni az ingyen UP-oknak.
Egyébként tekintve, hogy a klubtagságban érdekelt emberek >80%-a valószínűleg őstag, vagy magasabb rangú, (még 10% a SeNoir tag), így ennek nem lenne sok értelme
Én amúgy az új Logout-nak is örülök, végre középre lesz rendezve.
Új hardverapróhoz annyit, hogy nekem bejön, bár nem én vagyok a célközönség
-
batai15
félisten
&fdisk
köszi! kiváncsi vagyok rá, mert soha nem volt még komolyabb fülesem.
szerintetek csak pchez való, vagy telefonhoz is? (ugye az energia szükséglet miatt)
elolvasva a cikket kifejezetten telefon.
Kérdéses hogy akkor pchez hogy lehetne csatlakoztatni a mikrofont? mert ugye ott 2 aljzat van.
Mert most gondolkodom hogy vagy telefonhoz vagy multizáshoz fogom használni. -
-
HuMarc
veterán
De, az 520 IPS
És 5000 Ft körül lehet megvenni a licencet világnavigációhoz. Térképet meg bármelyik országról letölthetek, az nincs korlátozva. Még mindig olcsóbb, mint a 620.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest