Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz TazLeacher #31683 üzenetére

    Kipróbáltam neked, és meg tudom oldani. :C Először nem ment, de egy idő után meg lehet találni azt a pontot, ahol megfogva mindent elérsz. Nekem nincs túl nagy kezem, de kicsi sem. Nem azt mondom, hogy olyan könnyű egy kézzel kezelni, mint egy Galaxy Minit (vagy egyéb kisebb telót), de egy kis odafigyeléssel és gyakorlással meg lehet tanulni. Nem szabad elkedvetlenedni, és ha elfogadsz egy tanácsot, az elején érdemes ágyon ülve keresgélni rajta a fogást, mert úgy nem gond, ha leesik.

    Én gumibugyiban tartom, amitől még egy picit nagyobb, viszont így nem csúszik annyira, és stabilabban lehet fogni. Nem tartom alul a kisujjammal, úgy már nem érném el a tetejét. Azért ekkora ketyerét már (nekem) nem lehet olyan stabilan tartani, mint egy kicsit, de én még soha nem ejtettem el - és remélem, nem is fogom.

    Először nagyon nagynak találtam, és én is pont amiatt vacilláltam a vásárláson, mint Te. Aztán megláttam a kijelző képét, úgy döntöttem, hogy megtanulom az egykezes kezelést, és pont.

    Most a Note-ot nézegetem, de szerintem az már túl nagy falat lenne, az S II is éppenhogy megy. :O

    TGWH

    A kisebb proci lassabb, de ha még nem volt valami komolyabb géped nagyon erős procival, akkor nem fog zavarni. Kicsit lassabban tölti be a táblázatot, lassabban jönnek be a netes oldalak, lassabban gördülnek a nevek és a menü, esetleg nem mennek rajta a komolyabb játékok, de amúgy teljesen használható. Nekem anno volt Gio-m, az sem egy erőgép, de minden rendben volt vele.

Aktív témák