- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Szívesen.
Bocs, hogy nem írtam, hogy pontosan honnan nézd, de dolgozóban voltam, és nem nagyon volt időm keresgélni. Én is a Galaxy W-t venném.
Komi28
Az én céges Galaxy Minim kibír négy napot. Napi 20 perc telefonálás, kikapcsolt 3G. Ennyi, semmi más nem történik vele, ül az asztalon, és éjszakára ki van kapcsolva. Ha ennyit használsz egy átlagos okostelót, valószínűleg egy más típus is ki fog bírni ennyit, de ha használod is, akkor nagyon valószínűtlen, hogy két napnál tovább bírná töltés nélkül.
TGWH
Minden androidos telóra lehet olyan progit letölteni, amivel lehet szerkeszteni az Excel táblázatokat és Word doksikat. Ha sokat akarsz ilyesmit csinálni, akkor mindenképpen nagyobb kijelző lenne a praktikus. Egyetértek a kollégával, én is megnézném a Skate-et. Hatalmas a kijelzője, ami az Excelhez nagyon praktikus.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest