- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
nickcreeper #43114 üzenetére
+1 az xperia s -re a jobb kamera miatt...
-
válasz
nickcreeper #43118 üzenetére
mostanság már nem lehet/szabad csak márka alapján dönteni!
az igazi sony - régebben - nem viselte volna el, egy ilyen nagy arányú sárgulós kijelző sorozatának a bakiját...
ráadásul a szervizük sem teljesen okés, meg sem közelíti például a samsung hozzáállását, és módszereit! -
tariattila
veterán
válasz
jól összefoglalta agabe de ennek ellenére én a nexust venném...
persze nézd meg élőben őket és az alapján döntsd el! -
agabe
addikt
válasz
hat ez fogos kerdes...meg kell nezni eloben melyik jon be jobban, mert maskepp olyan hatalmas kulonbseg nincs teljesitmeny teruleten ami miatt jobb lenne egyik masik.
nexus super amoled kijelzoje sztem szep, es hatalmas a kontrasztja, de xperia s kijelzoje elethubb szinekkel rendelkezik...melyik jon be jobban?
nexus mindig legfrissebb androiddal lesz az alap (jol eltalat) kinezettel, xperia s meg sony-s...melyik jon be jobban?
nexusnak idovel beeghet a kijelzoje (amit gariban cserelnek es a gari ugyintezese nagyon jo a samsungnak) xperia s kijelzoje sargulhat meleg hatasara (szinten gariban cserelik) ami allitolag hamarosan megszunik (azaz nem lesz olyan keszulek aminel ez elofordul...de nem tudni mikortol)
kinezet, anyaghasznalat mas...melyik jon be jobban?talan az egyetlen amiben jobb vitathatatlanul az xperia s az a fenykepezo modul, mert nexusban kicsit sajnos elszurtak (de az sem hasznalhatatlan, csak a sonye jobb)...ha kell radio akkor is sony, ha kell cserelheto akksi akkor nexus.
sony-k gps-e hiresen jobb, mert a glonas holdjait is fogja ... gondolom ez xperia s-re is igaz (most nem tudom pontosan) -
Rotate
veterán
válasz
nickcreeper #38409 üzenetére
Neo V passz... asszonynak általában 1 nap, ha kevésbé nyúzza akkor van, hogy kettő... 2g-ben megy neki többnyire, a 3g eléggé fogyaszt... ennyit tudok mondani
-
szentkuti11
addikt
válasz
nickcreeper #38409 üzenetére
Azt megmondom neked, hogy mindkettőnek egy nap .
-
Rotate
veterán
válasz
nickcreeper #38407 üzenetére
az sem kopik asszonynak, elég patent festék van rajta... ismerősöm Neoja, meg pár hónap után elég kopottas... bár tokkal lehet jó lesz
mint mondtam mindkettővel jól jársz, szóval csak preferencia kérdése
ja ezt elfelejtettem, ha megy az angol, lesd meg, a napokban került ki, elég mélyreható összehasonlítás
ők is azt írják, mindkettőnek van előnye/hátránya, két remek telefon, bár szerintük a W egy hangyányival többet tud erőben + jobb a kamera, ők a Neo V-t ajánlják, mivel jobb az ár/érték aránya, mivel olcsóbb
-
Rotate
veterán
válasz
nickcreeper #38403 üzenetére
a W hátlapja nem gumírozott, totál műanyag viszont mem kopik, és ez nem csak a hátlapra igaz... míg a Neo eléggé...
erre céloztam az anyaghasználatnál
-
szentkuti11
addikt
válasz
nickcreeper #38403 üzenetére
Akkor Neo V.
-
szentkuti11
addikt
válasz
nickcreeper #38400 üzenetére
+400 MHz
Jobb kameraBár azt nem tudom, hogy van-e beígérve ICS Galaxy W-re. Ha nincs, akkor inkább Neo.
-
szentkuti11
addikt
válasz
nickcreeper #38398 üzenetére
Galaxy W.
-
DemonDani
addikt
válasz
nickcreeper #37638 üzenetére
galaxy w ha meghackeled lesz android 4 is de sokkal jobb mint az LWW
-
válasz
nickcreeper #3664 üzenetére
Nehéz kérdés. Az N78 legnagyobb előnye az, hogy azon még "élő" operációs rendszer van, cserébe meg nagyon fos az anyagminősége. A sima N95-öt nem ajánlom a 64 MB RAM-ja miatt, ha N95, akkor már a 8GB-os verziót vedd. Az iPhone 2G is egy jó választás lenne, ha sikerülne kifogni egyet.
Szóval egy ilyen sorrendet ajánlanék mondjuk: iPhone 2G, N82, N95 8GB (bár ez többe kerül), N78, P1i, N95, E65.
-
válasz
nickcreeper #3661 üzenetére
Maga a telefon (szerintem) nem rossz, ha nem jött volna az agymenésem, hogy Androidra váltsak, még mindig azt használnám - szeret(t)em a UIQ-t, a billentyűzete meg nagyon komoly.
A hálózati része nem igazán erős sajnos, van GPRS és 3G, de nincs EDGE se HSDPA, Wifiből csak a 802.11b-t tudja, és sikerült már szétfagyasztanom hálózatot vele, amikor WPA titkosítást szerettem volna beállítani. De tényleg, beblokkolt az egész hálózat.
botasz85: Legalább azt áruld már el, hogy milyen telefonról van szó. Inkább annak a topikjába kéne írnod.
-
Mamuska
őstag
válasz
nickcreeper #3659 üzenetére
Az e65-ben gyenge a wifi antenna, meg már nagyon öregecske lassúcska gép. Én az n78 mellett döntenék, lehet, hogy egy hangyányit kisebb a kijelző, mint az n95-é, de az akku az jóval jobb benne, meg izmosabb proci, több ram, újabb szoftver, mert az már fp2-es, van fm transmitter, bár nem hiszem, hogy érdekel. Én az n78-at venném, de a gombjai nem a legjobbak, megvétel előtt ajánlatos lenne egy személyes találkozás, hogy mégis mennyire jön be ez a része.
Említetted, hogy előfizetéssel is szóba jöhet telefon, én nem nézek utána, de neked mindenképpen ajánlott, hátha van jobb is. Mondjuk egy hájpfón, azért 3,5 kijelzőn mégis csak jobb netezni, mint a kis kijelzős nokiákon.
-
válasz
nickcreeper #3657 üzenetére
Ha nem akarsz sokat gépelgetni, akkor ne vegyél SE-t.
A kettő közül az N95 kicsit olcsóbb, gyakrabban előfordul, többet tud, de gyengébb az anyagminősége és a kora miatt több problémát foghatsz ki vele.
Mindezek ellenére én az N95-öt venném, noha nem szeretem a csúszkákat. A kijelzője viszont nagyobb (akkora, mint a P1-é), így kicsit jobb netre - gondolom ezért kell a wifi -
Mamuska
őstag
válasz
nickcreeper #3655 üzenetére
Esetleg kijön egy használt SE p1, kicsit többért 35-40 között van nokia n78, meg az n95.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
nickcreeper #3653 üzenetére
Ez így kevés, hogy ajánlani is lehessen valamit. Rengeteg mobilban van WIFI.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest