- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Benőke #46636 üzenetére
Félreértés ne essék nem vagyok mágus kicsit érdekel de korán se vagyok akkora guru mint a topikjában pár kolléga aki tényleg otthon van benne..kb 2 óra olvasásom volt hétvégén egy két kérdés a "mester urakhoz" és kész..sgs 1 elégé első fecske volt és közel sem tökéletes sw oldalon, amúgy ilyen elvárások mellet hogy bekapcs és menjen minden buzerga nélkül iOS vag WP7 lehet neked a nyerő
ricky731: Minire van offline navi de fizetős ,ingyenes max a google maps , viszont ha GPS fontos akkor a nokia környékén kéne nézelődni mert ugye vannak olyan készülékek amihez ingyen offline navi jár (Ovi map) 5800on anno teszteltem teljesen jól használható
-
tresh
veterán
válasz
Benőke #46632 üzenetére
Fura nekem full gyári 2.3.4 se csinált ilyeneket és a mostani 2.3.6 finomra hangolva kp 10 perces művelet (sema kernel+lagfix+VC color+sound) hibátlan egyszer fagyott be a telefonom és az egy msn-es app végett volt amibe aztán, javították a kijelentkezésnél történő befagyást.Kb van rajta 1500fénykép;500mp3,kb 50-60 app nem számoltam meg pontosan+egy két widget..telefonálásnál hibátlan hangminőségem van térerőm mindig csutka..és még sokaknak hasonló megoldással hibátlanul működik a készülék..most ezt nem azért mondtam mert alapból tényleg vannak mikor laggok de 10 perc alatt olyan rendszer van alattam ami közel tökéletes. Ja és ébreszteni is ébreszt hibátlanul mindig pl pont ma is pontban 5 kor csörgött ahogy kell..ezeket csak azért írom hogy nem hiszem hogy mindig a készülékben van a hiba..picit utána kell járni nem kell nagy programozónak lenni és egy jó megbízható telefont lehet varázsolni belőle. Még annyi múltkor oda adtam a kollégámnak a telefont neki Arc S e van és ő is azt mondta hogy eszméletlen mennyire simán fut a cucc nem akad stb pedig nem mai vas
Hogy ne úgy tűnjön rommá fényezem mert SGS-em van a gps mokolásal válik valamennyire használhatóvá hála az okos koreaiaknak
+kijelző beégés de engem ez a kettő nem ver földhöz evvel együtt tudok élni
-
angeldays
csendes tag
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest