- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Mampusz #46940 üzenetére
Ha tényleg nem szeretnél "tökölni" / babrálni a dolgokkal és meg tudsz barátkozni avval hogy iTunes-on kell pakolászni egy két dolgot lehet jó választás lenne számodra az iPhone..viszont ha tetszik az android adta lehetőség akkor az Samsung Galaxy S2 is jó választás.Hardveresen/szoftveresen is nagyon jó választás, és ez saját vélemény de nekem az SAMOLED kijelző színvilága verhetetlen, gyönyörű képe van plusz 4,3"-os kijelzője az Iphone 3,5"-jával szembe.. én azt mondom lesd meg ezt a két lehetőséget de tőlem plusz egy az SGS2-nek
-
tresh
veterán
válasz
Mampusz #46924 üzenetére
Értem,de azért próbáljuk szükiteni a lehetöségeket ha lehet.tehát két rendszer megy most az iOS azaz iPhone es az android vonal.Az iOS egy elég baráti és egyszerü kezelö felülettel van meg áldva szemben az androiddal ahol millió variáció van pl Tw a samsung felülete vagy a Sense a HTC részéröl.Ami a lényeg az android nagyobb szabadságot ad a testreszabásnál és nem köt külön pc-s alkalmazás használatához gondolok itt a szifon+itunes kombinációra.Igy a gyors adatcsere stb végett én android vonalon gondolkoznek viszont kéne valami konkrét elvárás mert amiket irtál mindegyik megoldas tudja.frissites teren a HTC,Sony(SE) aki.domborit.bocs hogy hosszúra sikeredett de igy hátha könnyebben szükithetjük a lehetöségeket mire van szükséged
ja ékezet végett is sry teloról irtam
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest