- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
gipsztigris #49144 üzenetére
Amikor utoljára hallottam róluk, akkor sok ember még panaszkodott, hogy akad meg minden. Akkor ezt visszavonom. De akkor is sokkal jobb választás az Xperia Go, mivel hasonló áruk van és az azért nem kevéssel jobb.
-
Rotate
veterán
válasz
gipsztigris #48750 üzenetére
az kissé túl van árazva...
-
Geri985
tag
válasz
gipsztigris #48752 üzenetére
már említettem, újonnan. innentől nekem 8, hogy kártyás vagy független...
-
Geri985
tag
válasz
gipsztigris #48750 üzenetére
70k...
Legszebb képernyő 60k-ig?? -
Geri985
tag
válasz
gipsztigris #48746 üzenetére
Az már 70...
-
agabe
addikt
válasz
gipsztigris #48731 üzenetére
A kategoriajaban most van az xperia u, sola meg az ace2, es ezek kozul hardveresen legjobb az ace2, igy nem csoda, hogy sokam csipobol ezt ajanaljak, de mondom ezt ugy, hogy a kinezetet tenyleg nem veszem figyelembe, mert abbol a szempontbol meg a sonyk jobbak, de ha az fontos, akkor is inkabb a solat javaslom, mert nem tul sok az a 4giga szabad hely az u-ban...ha valainek viszont eleg, akkor az is ajanlott, meg van olyan tulajdonsaga ami miatt meg szinten a sonykat ajanlom (volt mar, hogy sztereo hangot vesz fel videoval ha ez kell valakinek)
-
agabe
addikt
válasz
gipsztigris #48705 üzenetére
Nekem volt 2 hetig az is...kiprobaltam milyen. En nyugodt szivvel ajanlom. Volt sony-bol is par fajta (az ujabbakbol meg csak az s-t nyomkodtam egy napig), de motorola, zte, alcatel, lg tobb tipusa is volt nalam atutazoban a samsung keszulekeken kivul, es en valoban fokent a muszaki tartalom alapjan adok tanacsokat nem pedig a kinezet, haz anyaga szamit nekem, persze ha valami hulladek lenne azt azert mondanam...de nagyon gaz hazak mostanaban nincsenek, igy azt nem is veszem figyelembe altalaban.
(#48721) premete:
Neked nagyon nem volt akkor szerencsed...en hivom a szervizt, jonnek hazhoz, es javitanak...egy ora alatt kijelzot es alaplapot is siman cserelnek, kisebb dolgok meg hipp-hopp (akksicsere is volt mar)...mondjuk vigyazok is a keszulekekre, es altalaban ugy neznek ki int az ujak, de arra nem figyelek, hogy para kicsit se erje ondjuk oket...bar gozfurdobe nem viszem az igaz, es nekem nem volt meg olyan keszulekem (mas gyartotol sem) aminek megtagadtak volna a garijat, csak a tobbi gyartonal sokkal tobb macera a szervizbe hurcolaszas, es tovabb is tart minden javitas. -
Geri985
tag
válasz
gipsztigris #48583 üzenetére
Kártyafüggetlenül egy megbízható üzletben vagy feltöltőkártyásan a Vodafonnál vagy a T-Mobilnál, ha igaz az, hogy független készülékeket árulnak...!
-
Geri985
tag
válasz
gipsztigris #48575 üzenetére
Hol kapok ilyet 60 000 Forintig???
-
válasz
gipsztigris #48282 üzenetére
Nagyon OFF, de ha már erről van szó.....
Hol tudom megnézni, egy adott telóról, hogy van e hozzá ICS, vagy bármilyen ICS alapú ROM?Akár jöhet privátban is.
-
agabe
addikt
válasz
gipsztigris #48195 üzenetére
Ezekből Arc S-re egy szavazat, es ace2 is jo (hardverben jobb is) de kisebb kijelzo, nem olyan elegans megjelenes.
A tobbit mindketto ubereli. -
picur220
veterán
válasz
gipsztigris #48195 üzenetére
1. Arc S
2. Ace 2
3. One V
4. Sola
5. L7
Ez a személyes sorrendem, próbáltam mindet, nekem ilyen sorrendben jöttek be. -
bozsozso
őstag
válasz
gipsztigris #45839 üzenetére
Ezt tudom, de véleményem szerint nem használná ki az alkalmazásokat mivel a fentiekben leírtakra használná kizárólag. Én még okostelefont sem javasoltam ehhez neki, de nem sikerült meggyőznöm. Ezekre a feladatokra egyszerűbb telefon is megtenné és még az üzemideje is jobb lenne. Csak alapból annyit szeretnék tudni, hogy mennyire megbízható a telefon. Samsungban az S plus illetve az ace 2 lenne még, de félek az android bonyolítaná az életét.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
gipsztigris #45788 üzenetére
A készülék topikja PH!-n halott, az xda-n meg az androidhungary már kérdeztem a megfelelő topiokban, ezen túl vagyok. Olyan hibát produkáltam amilyet más még nem
Tényleg a T hozzáállása érdekel és a tapasztalatok.
-
tresh
veterán
válasz
gipsztigris #45420 üzenetére
Hát nem hiszem hogy csak "Óvodások, gyerekek és androidszüzek részére hasznos" az a leírás de feltételezni mertem hogy a topikjában több információt találsz mint ha ide valaki azt írja hogy neki 3 napot megy meg tök jó a telefon vedd meg ...lehet az én hülyeségem ez de az a biztos ha többen alá tudják támasztani több hónapos tapasztalatok alapján mire képes a készülék esetleg milyen kisebb hibái vannak
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #45420 üzenetére
"Az első hozzászólásnak örülök! Óvodások, gyerekek és androidszüzek részére hasznos olvasnivalók vannak benne!
"
Bocs, ezt visszavonom, mert a Milyen telefont vegyek első hozzászólására értettem amit írtam!
-
tresh
veterán
válasz
gipsztigris #45418 üzenetére
amit [linkeltem]az a sima neo topikja... a sima és a v között nincs nagy különbség de ezt a sima neo topikba is kitárgyalják és mivel minden másban szinte ugyan az így ott megkapsz minden választ
plusz első hsz is sokat segíthet
-
lsebestyen
addikt
válasz
gipsztigris #45415 üzenetére
hali, a topikjaban tobbet tudnak errol mondani!
-
tresh
veterán
válasz
gipsztigris #45415 üzenetére
[itt] szerintem több infót kapsz ez ügyben
-
atala
addikt
válasz
gipsztigris #45347 üzenetére
Köszi!
-
atala
addikt
válasz
gipsztigris #45336 üzenetére
Valaki árulja már el, hogy mi az az ICS?
-
marcusa
addikt
válasz
gipsztigris #45336 üzenetére
De annak meg kicsi a felbontása, és kevés a RAM.
-
Rotate
veterán
válasz
gipsztigris #45219 üzenetére
köszi, még egyelőre nem aktuális, még csak nézelődök mit lehetne
meglátjuk majd
-
atala
addikt
válasz
gipsztigris #45010 üzenetére
Köszi! Akkor megnézzük kézben is. Képekről elég vastagnak tűnik, az én Samsung Wawe-emhez képest.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest