- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
Sly Bp. #9621 üzenetére
Szio!
Légyszi adj tanácsot,hogy mitől tűnhet el az N86-ról az Fm adó? A zenelejátszóban nincs egyáltalán. A súgó menüben megtaláltam a leírást de ha ráklikkelek akkor azt írja ki,hogy "az alkalmazás nem nyitható meg". Újonnan vettem a telcsit,nem értem mi lehet a baj? Szerinted? (Persze örömmel veszem mások segítségét is.) -
törölt tag
válasz
Sly Bp. #9603 üzenetére
attól függ milyen környezetben. az s60-at úgy csinálták, hogy látványra lényegében egységes legyen az s40-nel, így könnyebbé téve a gyártó telefonjai közti átjárást, és tudatosan letolva a középkategóriába is az okostelefonokat.
de érintőképernyőn már nem működik olyan jól ez a rendszer, illetve nem használja ki az érintőképernyő lehetőségeit. nem véletlen akarják szinte teljesen újragondolni a ^4-ig a rendszert, csak ez hosszas tervezési folyamat része, nem megy egyik napról a másikra. de remélhetőleg valami jüót hoznak ki belőle. de nézd meg, hogy ugyanaz a gyártó mennyire jót tudott kihozni a maemo-ból, amit kifejezetten tapizásra csináltak, nem arra, hogy egy d-pad és két softkey a vezérlője. -
vendingo
veterán
válasz
Sly Bp. #9601 üzenetére
Pl mi bonyolult egy androidon? Nekem a symbian is bonyolult volt amikor siemensről váltottam rá, aztán 1-2 nap után megszoktam...
Talán annyi lehet a bonyolult az androidba, hogy nem mindegyikbe van magyar nyelv, de ennek se sok a jelentősége, mivel az alkalmazások úgy is angol nyelvűek. -
TheV
csendes tag
-
slimshady
senior tag
válasz
Sly Bp. #9476 üzenetére
Én használtam hónapokig 5800-t. A perem egyáltalán nem zavaró, ezt tapasztalatból mondhatom, és a ceruzájára sem volt szükségem.
Nordik: Az E52 nagyon jó cucc, ha nem szeretnél fényképezgetni vele. Ugyanis a Nokia az autófokuszt kispórolta belőle. Gondoltam én is rá az N86 előtt. Jó minőségű anyagokból van, sok fémmel, szép, és mindent tud, ráadásul szuflával is jól bírja.
-
korpicschess
veterán
válasz
Sly Bp. #9419 üzenetére
De pörgött most a topic
Tuti, hogy annyira, vagy jobban bővíthető mint az Aréna + a hardver sokkal bikább, kijelző normál méretű.
Szoftverre kíváncsi vagyok, ki kell próbálni, látatlanban Te sem tudod megmondani, hogy milyenszerk: nem tudom, hogy lesz független, elvileg megy pannonos kártyával (is, remélem t-vel is), de előre küldik utólag fizetek szóval..
-
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #9382 üzenetére
12mp kamera minek?
i8910 helyett legyen Vivaz videó.
super amoledről nem nagyon tudunk semmit, remélem jobb lesz mint az amoled.#9393: jó ajánlat, csak úgy bele a vakvilágba, az okostelefon topicban
#9390: ha kell qwerty akkor Milestone, ha nem akkor HD2 vagy HTC Desire. Olcsóbb lesz mint a Nexus One, és Sense felületet kap, plusz hivatalos FM rádiót. Fel lehet ugyan hackelni N1re is, de minek, ha megkapod olcsóbban, legálisan. Ha nem tetszene a sense, akkor kikapcsolható, és alap android 2.1 is használható.
-
picur220
veterán
-
-
akos3
addikt
válasz
Sly Bp. #9222 üzenetére
100x több játékot tudsz rárakni, és 100x több programot amitől használható lesz (bt küldés, videózás, nimbuzz...) Nem tom pontosan h még milyen pluszt ad, mert nem volt nekem ilyenem, de szoktam követni az iPhone topicot...
Nem egy tulaj mondta JB nélkül semmit sem ér ez a telefon. És von 2 haverom akiknek van. Az egyik JB-s a másik nem. Látom a különbséget azért.
-
korpicschess
veterán
válasz
Sly Bp. #9140 üzenetére
Meg az N86 is jóra sikerült
Más egy új, mint egy használt én is úgy vettem egy hónapja a 2 év garis N86om, 70ért még talán oda is adnám
Adatlapomon kint van, hogy milyen telóim voltak, érintő után váltottam az N86-ra, de bevallom rosszabb percekben próbálom megnyomni a kijelzőtMegvagyok az érintőzés nélkül is.
-
blt.62
őstag
válasz
Sly Bp. #9116 üzenetére
Szia Sly!
Ezt kérdeztem korpicschess-től:
"Tudnál nekem segíteni abban,hogy az N86-om a készenléti kijelzőre kirakja,hogy "Ossza meg fényképeit" előtte egy internetes jelzéssel(földgömb). Ezt hogyan lehet levenni mert nekem elég ha a naptár bejegyzéseim rakja ki. Bocsi,hogy neked írok de neked van n86-od, és talán tudsz segíteni." -
blt.62
őstag
válasz
Sly Bp. #9051 üzenetére
Szia Sly!
Szerinted melyik telcsiben működik legjobban a Garmin navigáció? Most N86-m van de nem próbáltam még rajta. Az 5800-on és az X6-on nagyon nehezen talált kapcsolatot. Gondolkodom azon,hogy lehet inkább veszek külön navigációs készüléket,mert most 25 ezer köröl nagyon jókat lehet kapni a 2009-es IGO-val. 5 colos kijelzővel és TMC-vel.
Az N86 aksijáról mi a tapasztalatod? -
vendingo
veterán
válasz
Sly Bp. #9035 üzenetére
A végén már nagyon ki volt mindenem az öreglánytól. Munkatársamat seprűnyéllel fenyegette, és bármilyen alpáriul is beszéltünk már vele, nem volt hajlandó lekopni, ráfeküdt a pultra, meg egyebek.
Igazi paraszt volt.
Igazából az volt a baja, hogy az unokája 90000-ért vette a telefont, a maminak meg azt kamuzta, hogy 30 volt, és a nő kifakadt teljesen. -
vendingo
veterán
válasz
Sly Bp. #9025 üzenetére
Az nem így működik. (boltos vagyok)
Fenyegettek már meg feljelentéssel, elzavartam a fenébe, feljelentett, és nekünk lett igazunk.
Ez is egy kijelzős eset volt, csak itt nem megfolyt, hanem 2x-r lett egy csík a kijelzőn, és nem voltam hajlandó visszaadni az árát a telefonnak, hanem mind 2 esetbe ingyen megcsináltuk, mivel garanciás volt. Ha nagyon akartam volna, ráfogom, hogy külső behatás érte, aztán mehet a sunyiba. -
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #8995 üzenetére
Engem a napokban elcsábított a HTC Touch2, de aztán amikor megnéztem pár yt videót róla, akkor eltántorodtam tőle. Az android sokkal, de sokkal gyorsabb a HTC-ken, mint a taccsflós Win. Amikor alul scrollozod, az még stimmel, de amikor el akarod görgetni a kezdőképernyőket, akkor már igazi káosz... Szóval androidosom lesz, ha érintős lesz, az tuti!
-
korpicschess
veterán
válasz
Sly Bp. #8989 üzenetére
Na az "azonnal"-t érdemes átgondolni!
anzo fórumosnak 2 hónap után fogyasztóvédelemre való hivatkozással sikerült az S200-a árát levásárolnia, egy másik ismerősömnek az M900-áról semmi hír 1,5 hónapja, ma pedig felhívta őket, nem tudtak semmit, de annyit megtudott, hogy angliában volt/van a PDA-ja és alkatrészre várnak!
Kissé felháborítónak érzem, remélem a másik ismerősömnek akinek ajánlottam nem lesz vele baja! -
Saccco
nagyúr
válasz
Sly Bp. #8991 üzenetére
Végre valaki azt mondja, hogy semmi gond a Liquiddel.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest