- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
A rossz példányok statisztikáját rontandó, az elmúlt egy hónapban az Én 1 DB-os Liquid-em, mára már 4-re nőtt az ismeretségi körben. És el kell keserítsek mindenkit. egyiknek sem hibás a kijelzője!
Döbbenet! Ráadásul még a távolságérzékelő is jól működik az összesen, és nincs gond a hívás le- és felvétellel.
Ebből kiindúlva nem értem ezt "a rengeteg a hibás darab" hozzá állást!
Nem állítom, hogy nincsenek hibás darabok (még nem gyártottak olyan eszközt amiból az összes db hibátlan lenne), de kissé, mit kissé, rohadtul túl van ragozva ez a téma! A sok szerencsétlen idetévedő ,csak azt látja ez a Liquid egy rakás szar és az összes hibás, az Acer meg tetű mert nem cseréli! Csak, hogy ezeknek a pletykáknak a 90% másod vagy sokadkézből jövő infó egyéb fórumokról. Itt meg talán egy emberről tudok, aki szervizvbe küldte a sajátját.
Többek között e miatt is nem innen szerzem be az engem érdeklő infókat... Szerencsére van több, jobb, szakmaibb fórum és topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest