- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
CJ4567 #44782 üzenetére
És sajnos nem hiába jelzi annak, sajnos a Auslogics Disk Defrag tele lett szeméttel, hiába nyomja ki az ember telepítésnél mindent, akkor is hagy maga után szemetet, ja és megváltoztatja Yahoo kereső oldalra. Na nekem ezután lett egy gyors uninstall a defragnak, régen még jó volt, de így egy hulladék sajnos. Ezt azért írtam, mert én is megjártam ezzel ezen a héten.
Mbam jó munkát végzett. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
CJ4567 #44782 üzenetére
1. PUP Reconsideration Information
2. BoostSpeed a teleptőkészletben van . -
viralmind
aktív tag
válasz
CJ4567 #38206 üzenetére
Csak siman uninstall, es mar passzolhatod is tovabb.Az a lenyeg , hogy egyszerre csak egy helyen legyen hasznalatban.Bar emlekeim szerint az pont egy 3pc licensz volt, nem emlekszem pontosan, de a licensz infoban meg tudod nezni, es ha igy van akkor akar 3 pc-n is lehet egyidejuleg hasznalni.
-
viralmind
aktív tag
válasz
CJ4567 #37557 üzenetére
Ha telepiteskor rogton regisztralod akkor utana mar nem zaklat, ha ezt kihagyod akkor utana allandoan tolja ezt az arcodba,aztan jon a hibauzenet.En is beszivtam.Mondjuk nekem ez volt a legkissebb gondom vele
Tehat reinstall es rogton regisztralni.Talan meg azt meg lehet probalni , hogy kaspersky fiokot csinalni es online regelni ezt nem probaltam.
-
viralmind
aktív tag
válasz
CJ4567 #37501 üzenetére
Nalam win10-en a login nem volt valami baratsagos , mivel a billentyuzet nem mukodott.Csak virtualis billentyuzeten tudtam belepni.Valamint a bongeszest is atomra fogta, a procit meg tekerte 100%-on, 2 nap utan is.Valszeg a gepemben valami komponens es / vagy valamilyen telepitett szoftveremmel nem volt baratsagban.Sok sikert hozza.
-
blattida
nagyúr
válasz
CJ4567 #37440 üzenetére
A qvm nem heurisztikus, hanem viselkedés alapú elemzésen alapul, mesterséges intelligenciával megtámogatva, természetesen nem 100% a hatékonysága és bizony generál nem kevés fals jelzést is, ezért, ha ismert dologra ad riasztást, azt mindenképp minimum fenntartással kell kezelni..
-
daimonion
senior tag
válasz
CJ4567 #37440 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá de szerintem ha heurisztikus jelzést ad akkor az nem biztos, hogy vírus , hanem azt jelenti, hogy az adott termék még nem szerepel pl a Quihoo megbízható listájában vagy valami ilyesmi.Ha nem jól írtam majd kijavítanak.Én kimondottan örülök ha a heur jelez.Egyébként a heurisuztika szintjét is lehet a programon belül állítani.Érdemes lenne lejebb venni.Azt úgy megnézni a dolgot
Dumi86
Ha a qihoo valamit blokkol mindig van két lehetőség
ignore vagy fix nowA tencent nél azt vettem észre, hogy bekapcsolt avira motorral 250 Mbyte a memóriafogyasztás.Ha bár a quihoo nál meg BD motorral 212 Mbyte ha meg az avirát is bekapcsolom akkor meg böven 300 Mbyte felett van.
mondjuk ezek csak akkor zavaróak ha nincs elég ram a gépben de manapság 8 giga általában minden gépben fellelhető . -
daimonion
senior tag
válasz
CJ4567 #37432 üzenetére
De riasztás és riasztás között is van különbség.Mert pl a 350 TSE -ben van heurisztikus riasztás vírusriasztás , riaszt akkor ha pl valami megváltoztatja a registry bejegyzést stb stb stb.nem biztos, hogy vírusriasztást csinál..Nálam pl beriasztott akkor amikor a safe in cloud beírta magát az autorunok közé ugyanis együtt indul a windowssal.Így a 360 riasztott szépen, hogy valami átírta az autorunt.Na ez pl nem vírusriasztás és nem is fals..
-
-
-
-
Orlin
addikt
válasz
CJ4567 #36372 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van most amikor mindenki az Internet Explorert fikázza pedig mostanában az egyik leggyorsabb és legstabilabb böngésző.De mert páran mondják,hogy sz@r akkor az is.
Nekem vagy 10 éve már szinte csak Eset cuccok vannak a gépemen.Kipróbáltam mást is,de ez a legegyszerűbb nekem.Nincsen telepakolva számomra full fölöslegese dolgokkal,könnyű és átlátható a felülete.Nagyon jó a magyar support,gépterhelése is messze a legjobb,magyar és újságos kódokkal "ingyen" használhatok egy jó védelmet. -
törölt tag
válasz
CJ4567 #34059 üzenetére
Az igaz, de sok játék még mindig támaszkodik a lokális mentésre (pl azért ment nekem egyszer a levesbe az L.A Noire-ba fektetett időm, mert azt hittem a Steam felhőbe ment, közben meg nem). A másik meg az, hogy az összes Steames játékra vonatkozik lényegében, hogy játszhatsz velük akkor is ha éppen nincs Interneted:
(Steam kliens - Steam menü - Offline módra váltás), ez pedig csak úgy lehet, ha akkor lokális mentést használ.
-
-
törölt tag
-
Pityu.
nagyúr
-
-
-
huskydog17
addikt
válasz
CJ4567 #31231 üzenetére
A levélben, amiben kaptad a kulcsot, le kell, hogy legyen írva, hogy mi a teendő vele, hogyan tudod felhasználni. Az ESET-nél felhasználó és jelszó páros kell, tehát valahol a kulcsot be lehet váltani. Ha nem írták a levélben, akkor a kulcs küldőjének írj, hogy hogyan tudod felhasználni!
-
huskydog17
addikt
válasz
CJ4567 #31229 üzenetére
Ha én is nyertem volna egy ESET licencet, eszem ágában se lenne mást használni. Az ESET termékei abszolút kiválóak, viszont sokan az ingyenes verzió és a hosszabb idejű promóciók hiánya miatt nem akarják használni (most a magazin kódoktól tekintsünk el, mert kevesen hajlandóak havonta licencet cserélni).
Én az ESET termékeit sokkal többre és jobbnak tartom a 360-nál, de nincs kedvem havonta új licencet igényelni.
Mellesleg érdemes még azt is megjegyezni, hogy ők az egyetlen olyan csapat, akik normális, friss és magyar nyelvű nyelvű dokumentációkat készítenek.
Én az ismeretségi körömben azt szoktam mondani, tanácsolni, hogy aki rendelkezik érvényes ESET licenccel, annak mindenképp azt ajánlom használatra. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest