- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Edgar2621 #31536 üzenetére
Kicsit jobban szétnéztem a biztonsági szoftvereket kedvezményesen árusító oldalon és találtam McAfee termékeket is előbbiekben linkeltekhez hasonló kedvezményes áron. (elektronikusan küldik a regisztrációhoz szükséges adatokat)
Ha megszoktad és meg vagy elégedve a McAfee cuccokkal, akkor jó választás lehet részedre.
13 dodó - McAfee Antivirus Plus 2014 - 1-Year / 1-PC [link]
18 dodó - McAfee Internet Security 2014 - 1-Year / 1-PC [link]
22 dodó - McAfee Internet Security 2014 - 1-Year / 3-PC [link]Ezek mindjárt barátibb árak azért
-
trance89
őstag
válasz
Edgar2621 #31536 üzenetére
mcafee is: [link]
mcafee av plus: [link]
mcafee av plus: [link]
ezek a promók már évek óta tartanak, mindig jön hozzájuk egy újabb ha valamelyik véget érne
még mailcím generátor kell hozzá: [link] vagy [link]
félévente csinálsz egy accountot a promó oldalon egy fals mailcímmel és addig használod ameddig csak akarod, INGYEN
ennek tudatában aki még pénzt költ rá az vagy hülye vagy csak nem tudja hova tegye a pénzét
és nem csak erre hanem bármelyik extra vírusirtóra mikor manapság szinte bármelyik használható promókon keresztül korlátlanul (megjegyzem teljesen legálisan), csak sokan nem tudnak róla és inkább warezolnak
az av promókról pedig itt és itt tájékozódhatsz, én az nsane-t ajánlom, nagyon fürgén kikerülnek a promók megjelenés után és nem is kell hozzá 10 promo/giveaway fórumot nyálazni -
AtHoS
nagyúr
válasz
Edgar2621 #31531 üzenetére
Ne a home.mcafee.com-on nézelődj, hanem azon, ami linket beraktam. Ott van a Total security 15k-ért. 17.3k a LifeSafe...áhá
Miután kézzel beírtam a linkelt képeden olvasható címet, azóta nálam is 28k-ért kínálja a Total Protection-t
Sütit töröld, ott lehet gubanc a dologban ill. ami linket blattida berakott, azzal ismét 15k-ra hozza a Total Protection-t
Szerk.
Töröltem a mcafee-hez tartozó sütiket és ismét látom a normális árakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest