- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Elméletileg frissíthet bejelentkezési képernyő mögött.
Nem hiszem, hogy lokalizációban tud neked segíteni az Emsisoft, helymeghatározás GPS nélkül nagyon lutri, mondhatni esélytelen belőni pontosan. Esetleg a szolgáltató vissza tudja követni, de azt csak rendőrségi közbenjárással. A rendőrség meg kötve hiszem, hogy együttműködne egy külföldi szoftverfejlesztő céggel akik talán kiadnák az IP-t ha tudják.
Írhatsz nekik, segítőkészek de csak angolul tudsz. Magyar support nincs. -
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
-
M3oH
addikt
-
eurolac
senior tag
Köszi! Próbaképpen feltettem MSE mellé. Felhő alapú (kiegészítő) védelmet még soha nem próbáltam, így nincs semmilyen összehasonlítási alapom. Elsőre picit sem változott a gép terhelése. (olvastam, hogy a Panda cloud azért érzik gyengébb gépeken) Remélem nem lesz gond, ha az évi egy vírusomra mindketten ugranak.
Eicar tesztre csak az MSE mozdult.
-
Ryle
tag
"kereskedelmi forgalomban kapható - szoftver került ki a piactérre, amelyek valójában hat hónapig használható próbaverziók."
Ez után a licenszeket olcsóbban fogják megkapni a felhasználók, vagy ez az egész csak üzlet ?
Elég márketing szaga van a dolognak, hiszen a facebook igen csak tudja befolyásolni az embereket...és lehet hogy a zok után a megvásárolt licenszek után, amiket facebook user vásárol vissza ejtenek lóvét Mark Zuckerberg úrnak.
-
Mosanke
senior tag
Köszi.
Nálam valamikor dél körül dobta fel ezt az ablakot a MBAM. (Pro-t használok)
Települt, majd az Újraindítás követően azonnal frissítette is az adatbázisát a legújabbra; v2012.09.11.05 -re. -
Stephan89
aktív tag
Kíváncsi lennék én arra a felhasználóra (és itt most nem a fórum hozzáértő tagjaira gondolok), aki egy ilyen elemzés után bármilyen következtetést is le tud vonni, ha az AV-k eredményeit nem vesszük figyelembe. Ennél jobbnak tartom a Comodo féle megoldást, ott az eredménynél kiírja, hogy valószínűleg kártékony, vagy sem.
Üdv.
-
Pano
addikt
Hali.
Igen! Csak nem a főoldalon találod meg, hanem a további nyelvek és verziók lehetőség alatt. Itt keresd meg a "magyart" és a legördülő menüben ki tudod választani a 32 bites windows xp-t.
-
Butcher-HUN
senior tag
Jó kis olvasmány köszi hogy belinkelted! Tényleg az az egy negatívuma van hogy terheli a rendszert főleg full scan-él. Nekem 4 magos procim van de 2 magot 100%-on a 3. mag 45% a 4. mag 8~9% terhelte. Nálam egy full scan időben majdnem 4 óra volt. Igaz tele vagyok játékokkal és a nagyobb file-okkal bizony keményen birkózik. Idle-ben észre sem lehet venni hogy a gépen van. Backup funkciót én nem hiányolom mivel ott van a Windows-é illetve van fent Acronis Trure Image 2011 így engem ez nem érint. Én abszolút nem bántam meg hogy a Kaspersky-t választottam egy évre. Meglátjuk mi lesz ha lejár a licencem. Addig is nem félek a kártevőktől mivel egyrészt én irányítom a gépem, másrészt őr Angyalként ott őrködik felettem a ♛Kaspersky♛
-
zed01
őstag
Az autorun trójai fel sem települt volna ha fenn volna az összes windows frissítés. Gondolom XP-t használsz, olvass utána melyik az a frissítés ami a windows licenszét ellenőrzi, majd úgy frissítsd az operációs rendszert hogy előtte kiveszed a pipát a kérdéses frissítés elől.
-
riki
senior tag
Hát ez már hihetetlen,hogy szinte naponta kerül a webre hamis kergető.De,ha az egyiknek bejött anyagilag a "kísérlet",más is megpróbálja. És igazából míg be nem bizonyosodik,hogy árt az op rendszernek ,addig nem is tudnak kezdeni velük semmit.Mert ,vígan mondhatják ,hogy bocsánat, de nem lett jó a szignatúra, ezért nem működik a helyreállítás.A nagyokkal is előfordul.Beszedi a jattot majd eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest