- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
eurolac #48446 üzenetére
És ez milyen gyártmány? Értem ezalatt, hogy melyik országban fejlesztették ki?
Még nem hallottam róla.
Most leugrottam a lányommal a Balcsira, egy kis 'utónyaralásra'.
Ha hazamegyek, teszek vele egy próbát! Kösz a tippet!
A 'CM' rövidítésre egyébként először azt hittem, Commodo termék.
-
Pano
addikt
válasz
eurolac #36790 üzenetére
Maga a nod jelzése windows activátorra mutat, KMS aktivátor, hogy pontos legyek.
uTorrenttel általában az Opencandy szokott települni (ha azóta nem újítottak megint), azt meg az adwcleaner, MBAM és a legtöbb ismeri. A dr. web ésaz mbam szokta a legjobban leszedni, de szerintem itt nem annak a "mocska" a probléma, hanem az aktivátor.
Windowson kívül kell leszedni, akkor meg fogja tudni tisztítani.
Esetleg még lesd meg az Autorunssal, hátha rámutat arra mihez tartozik a dll. -
purpledonkey
tag
válasz
eurolac #36790 üzenetére
hozzászólások között szó esik róla
-
törölt tag
válasz
eurolac #36725 üzenetére
Szia!
Lehet én is kipróbálok valamilyen vírusirtót kár hogy facen sok hülyeséget meg lehet osztani ami vírusos is lehet. Vannak olyan oldalak amit csak like vagy megosztás után lehet megtekinteni, de nincs alatta semmilyen tartalom. Elvileg próbál a face valamit tenni ellene de nem sok sikerrel eddig úgy látom.Például volt olyan megosztás nemrég hogy "minden idők legnagyobb vihara csap le az országra" gyerek megosztja alatta hosszaszólás.
"na és milyen vihar jön"?
"semmilyen nem volt semmi"Később össze vissza jelölgetett meg embereket mindenféle képeknél videóknál.
Bár én is jártam így igaz nem facebook útján kaptam meg a vírust hanem valamilyen programot telepítettem és a böngészőbe is telepített. Mivel használom a tampermonkey-t nagyon nem volt nehéz dolga, Beállított egy scriptet és folyamatosan valami kínai ember képeit osztotta meg, Én persze nem tudtam róla csak akkor amikor rám írtak miért jelölöm meg őket. De nem is volt nehéz törölni mivel csak a scriptet kellett törölni és kész.
Látszik hogy facebook-on mennyire meg lehet fertőződni.
-
Pano
addikt
válasz
eurolac #36700 üzenetére
Csak áruházból kell alkalmazásokat telepíteni, nem kell tört appokat felrakni (s ugye kikapcsolni a "csak hiteles forrásból telepíthető csomagok futtatását" ) és a lehetőségek 99,9%-a ezzel ki is van küszöbölve. Ugye sokan szeretik lewarezolni mondjuk az IGO-t és társait.
-
-
-
válasz
eurolac #35855 üzenetére
Fake, le kell pucolni és takarítani kell utána.
P.S.: ahogy azt a jobb alsó sarkot nézem, van ott egyéb lepucolnivaló is
.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
eurolac #31466 üzenetére
Be kell ismerjem, az Avast!-ot hosszú éveken át eredeti beállításon használtam, tehát a finomhangolás kérdőjel. Ez a "Browser Safety" egész pontosan micsoda? Angolból nem vagyok haladó, de rágugliztam. Két böngészőt említ, de se Chrome-ot, se Firefox-ot nem használok.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
eurolac #31462 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Sosem használtam külön tűzfalat. Kipróbálom, de ha valami idétlenség jelenik meg az Operámban, amit nem tudok kikapcsolni, repül. Viszont olvastam egy olyan véleményt, hogy az Avirát kipucolni a gépből külön alkalmazással kell. Ha ez helytálló, leírnád az elnevezését?
-
sz.j
nagyúr
válasz
eurolac #11439 üzenetére
"...Egyáltalán mikori avg free volt az vajon? "
A hsz-ban az van, hogy "2012.05.30 as adatbázisú AVG 2012 Free" volt a gépen ....
Amúgy én sem értem ezt az egészet, mert pl nálam ismeretlenektől (!) napi 30-80 e-mail jön, relatíve nagyon sokat vagyok fent a netten és ennek ellenére az AVG AV + Comodo fal elég volt ....
-
12-es csaj
senior tag
válasz
eurolac #8810 üzenetére
Náluk ez nagyon-nagyon sokszor fordul elő.
Viszont az egyik utolsó védelmi vonal a téves azonosítások ellen egy olyan algoritmus, amely fehérlista alapján felülbírálja az adatbázist. Ennek működnie kell, mert legalább 6-7 esetet megúsztam úgy, hogy vagy csak annyit vettem észre, hogy miért frissít szokatlanul sokat az avast! (nemrég pl. 4-et, ami nem szokványos; biztos akkor volt a legutóbbi eset), vagy fórumon olvasok a dologról. Kopp-kopp-kopp fán alulról.
-
wilburwalsh
tag
válasz
eurolac #4367 üzenetére
A linkelt hsz. alapján ez olyasmi lehet akkor, mint a hozzáféréskori meg a megnyitáskori ellenőrzés.
@Kezdő vagyok:
Szerintem a helyes megoldás először a meglévő vírusirtó uninstallálása (Vezérlőpultból), utána kézi takarítás/removal tool lefuttatása, majd az új verzió telepítése lett volna. -
wilburwalsh
tag
válasz
eurolac #4363 üzenetére
A 2011-es LinkScannere tényleg lassította a böngészést, ennél viszont nem vettem észre jelentős lassulást - egyelőre.
Ez a fájl bezárásakori vizsgálat kicsit érdekes... De ha valaki egy tiszta megnyitott fájlba beleírna egy vírusos kódot, és azt elmentené, bezárná, a legközelebbi megnyitáskor elvileg úgyis lebukna.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
eurolac #4363 üzenetére
Sziasztok!
Ismerősömnél ma lett feltéve az AVG 2012 free,előtte a 2011 free volt fenn.
Elindítottam a 2012-es telepítőt(máskor is úgy sikerült feltenni a 2011-et,azért gondoltam,hogy jó lesz most is.)
Az eredménye az lett,hogy a 2011-es is megmaradt a gépen+2012-es is ott volt....
Revo uninstallerrel AVG 2012 levettük,maradt egy csomó fájl,amit az AVG nem vett le,de a Revo igen.
Újraindítás kellett,csak akkor bírta törölni a Revo a mappákat.
AVG remover 2012 futtatása,majd AVG 2011 futtatása a biztonság kedvéért.
És még mindig maradt mappa a program files-ban+dokumentumokban,melyet a Total Commanderrel takarítottunk ki.
Utána már jó lett az AVG 2012 free.
Máskor is voltak problémák az előző verziók levételével,úgy néz ki,máshogy nem lehet orvosolni a dolgot sajnos.
Érdekességként megjegyzem,hogy a linkscanner nem volt jó a 2011-es verziónál a legújabb Mozilla Firefox-nál,ami most rendesen működik a 2012-esnél.
Nekem ennyi tapasztalatom van eddig vele. -
Pano
addikt
válasz
eurolac #4363 üzenetére
Én tapasztalatból tudom (ill. anno olvastam róla okosabbtól), hogy érdemes még bekapcsolni az állandó védelem beállításainál a fájlok vizsgálata bezáráskor opciót.
Öööö, milyen okosoktól? Ebben nem látom a lényeget és logikát. Ha már megnyitáskor/íráskor nem detektálja a cuccot, a bezárásnál felesleges a vizsgálat mert ugyanúgy nem fogja detektálni, ha futás közben sem detektálta.
Max akkor lehet értelme, ha bezáráskor még az adott program ír valahova, de akkor már szerintem alapból mindegy, mert már megfertőződtél a futtatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest