- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Az a helyzet állt elő, hogy új vírusírtóra lenne szükségem. A Pandában már nem bízok
Illetve pár kiegészítőre, eltávolítókra. Jelenleg Comodo tűzfal van fent, illetve az ingyenes panda. Érdekelne, hogy mit ajánlotok. Kritériumok: legyen ingyenes, és minél biztonságosabb [windowsra]. Ha lehet linket adjatok, vagy teljes nevet, mert mbam, ccav ill. kis... Ezeken kívül semmit nem ismerek max a teljes nevén
Kasperskyből van ingyenes? Mert szívesen kipróbálnám. Egyszerűbb megkérdezni mint guglizni
Köszönöm a válaszokat.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
turbokappa #39915 üzenetére
Holnap fogok ezzel foglalkozni. Szerencsére nem súlyos a probléma, de nagyon zavar. Bízok benne, hogy ez, vagy a Malwarebytes Antimalware megoldja a problémát. Akkor lehet, hogy ezzel kezdem. Köszönöm a válaszod
Zsarolóprogramok: sejtettem én, hogy ez nem ilyen egyszerű. A legnagyobb problémát tényleg az jelenti, hogy a titkosításhoz nem kell rendszergazdai jogosultság (mennyi bonyodalommal is járna, ha valaki sokat használna/egy programnak szüksége lenne rá), de ha jól értem, ezt meg tudják oldani a vírusok. Jó hír, hogy a viselkedéselemzéssel jócskán javíthatók az esélyek. De végsősoron lehet a legújabb fizetős antivírus-védelem, az offline backupnál nincsen jobb
-
Hunmugli
aktív tag
Köszönöm, le fogom tesztelni az előbb említett szoftvereket
Zsarolóprogramok: nem lehet olyan egyszerűen védekezni ellenük, hogy a vírusírtó monitorozza a lemeztevékenységet, és ha az gyanúsan magas/titkosítás történik, akkor közbelép és a folytatáshoz a felhasználó közbeavatkozását kéri? Pl. rendszergazdai jelszó. Javítsatok ki, ha tévednék, de szerintem ez ilyen egyszerű
Persze más már biztos gondolt ilyesmire, de valahogy mindig találkozni ijesztő cikkekkel
szóval lehet, hogy nem.
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv! Továbbra is fennáll a problémám, miszerint a beépülő még mindig fent van a böngészőimben. Adwcleanerrel próbálkoztam, vagy nem használtam jól, vagy nem működik
Kiírta hogy újraindítás szükséges, aztán pedig, hogy elvégezte a dolgát - nos nem. Ha valaki elmondaná, hogy mit lehet még kezdeni akár ebben a programban, akár máshogy, azt megköszönném. (Hátha elrontottam valamit
, bár nem hiszem.)
Igazából 3 féle dolgot csinál a kedves (hátha valaki ráismer):
- esurf.biz kezdetű oldalt próbál megnyitni, de végül mindig csak az nyílik meg, amit beállítottam (google.com)
- alul középen reklám (bezárható, nem mindig jelenik meg.)
- bal alul reklám (bezárható, nem mindig jelenik meg.)
- néha, ha kattintok bármely oldalon, megnyit egy új oldalt, amit általában blokkol a panda. Előfordul hogy az előző oldal bezáródik. Persze böngésző törléssel is próbálkoztam, és nem hozta meg a csodát (szép is lett volna...).Korábban már volt fent "valami", SimpleFiles néven, de azt a Panda felismerte és törölte. Nincs karanténban fájlom. Újratelepítés nem játszik. Várom az ötleteket
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok! Szerencsére nincs komoly problémám, de engem már nagyon zavar a dolog: kb egy hete sikerült felrakni valamilyen reklámszórót/böngészőeltérítőt a gépre. A fő probléma az, hogy nem tudtam megtalálni. (Bővítményeket, a célfájlt, beállításokat is átnéztem, nem fut gyanús program. Chrome-t használok, de máshol is előjött a kedves. Szerintem bundlinggal juttatták célba, legközelebb óvatosabb leszek.) Pandával futtattam egy teljes tesztet, semmi. Itt lenne szükségem tanácsra: mivel próbáljam még?
Illetve, ha Comodo sandboxban használok böngészőt, akkor nem érhet olyan meglepetés, hogy egy linkre kattintok, és különböző csúnyaságok történnek? Pl. bővítmények/programok letöltődése. Ha engedélyezem/szándékosan töltök le valamit, az nyilván más.
Lehet, nagyon láma kérdések, de per pillanat ez a legnagyobb gondom
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest