-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#63718632 #67213 üzenetére
Ha Plag nem írta volna, hogy F-Secure promót keres, akkor nem is írtam volna semmit.
Csak meglepett, hogy miért, mivel KAV-ot használ,ill. az F-Secure-ra írta korábban, hogy a motor váltás miatt nem ajánlott.
Korábban tényleg írogattam többször hülyeséget, de az utóbbi időben nem.
Lehetm hogy a korábbi hozzászólásaim miatt van ez, hogy így reagáltok!
Tisztellek benneteket, elnézést, ha ezt váltottam ki! -
lck
senior tag
válasz
#63718632 #64708 üzenetére
Félreértetted. A 60 az az enyém volt. Mondjuk érdekes hogy pont megegyezik a mennyiség. Kicsit gyanús. ( Meg egyébként túl gyorsan is végez. ) Gondolom nem Solus Plasmát használsz ?
Szerintem ez valami fake szar. Lehet hogy linuxra azért tesz ilyen sokat, hogy besz@rj aztán visszaállj win-re. Utána meg tele van az oldal belinkelt win-es vírusirtókkal, amiért lehet hogy pénzt kap. -
Dévacsen
senior tag
-
-
Wovbagger
tag
válasz
#63718632 #63737 üzenetére
UEFI-t és Legacy-t is tud a BIOS (most már ezt is tudom), UEFI-t választottam, és már végeztem is mindennel, köszönöm szépen a segítséget!
Azért tartott ennyi ideig válaszolnom, mert eddig az államat kerestem az asztal alatt: ha a pendrive-ról bootoltam be a gépet, és az Ubuntu kipróbálását választottam, akkor szerintem olyan 2 perc alatt lett gyorsan működő (ingyenes) operációs rendszerem, web böngészővel...
-
junior11
veterán
válasz
#63718632 #63038 üzenetére
Elküldheted a Microsoftnak is, vizsgálják meg. Online scannereket is lefuttathatsz - MBAM, Emsisoft emergency kit, Kaspersky removal tool, Eset online scanner...
tomaszka88: A MS szerint elég sokan, több, mint félmillióan, én is, néha kipróbálok promó időszak alatt más AV-t, hogy milyenek, de max ennyi, korábban is a WD védett. Vannak hibái (pl. nekem a borzalmas GUI, megfelelő beállítások hiánya a programban), külföldi fórumok szerint az alárírás védelme még nem az igazi, bár sokat fejlődött, a felhővédelme elég jó, offline állapotban még gyengébb a védelem, mint a konkurencia, de fokozatosan fejlődik, valamint egyes tesztek szerint, ha lehet hinni nekik, a kelleténél kicsit magasabb a hamis riasztások száma. 100%-os védelem nincs, ha ésszel használod a gépet és netezel, akár elég is lehet a korábban már többször itt javasolt óvintézkedések mellett.
-
UserX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest