- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaba1203 #60866 üzenetére
Miért furcsa, hogy aktív a gyári központ? Jól beépül a rendszerbe. Mivel nem használ mindenféle szar drivert az F-Secure mint például a Kaspersky, így nem is kell újraindítás neki. Van egy pár vírusírtó, amelyiknél nem kell újraindítás, pont az említett okok miatt.
Amúgy még annyi eszembe jutott, hogy a Kaspersky olyan, mint a csernobili atomerőmű. Veszélyes, és nehézkes. A veszélyes alatt azt értem,hogy bugzik, mint az állat, és mint csernobilnál, nem igazán akarnak az oroszok változtatni. Magyarul, a véleményem, hogy a Kaspersky mindig ilyen is fog maradni.
-
-
válasz
csaba1203 #60861 üzenetére
A gyári Defendernél is lájtosabb nálam. Az a Fájlkezelő megnyitásakor okoz időnként lassulást, plusz a böngésző bővítménye a Chrome esetében emeli a pinget. Más bajom nincs vele, illetve annyi, hogy a Zsaroló vírus védelme körülményes. F-Secure esetében is van zsarolóvírus védelem, és ott nincs gond. De, nem lehúzni akarom a Defendert.
-
válasz
csaba1203 #60819 üzenetére
Én használtam anno 2-3 éve F-Secure terméket, de nem innen, hanem megvásároltam. Elégedett voltam vele. Nem fogja a gépet, nincsenek hülyeségei. Az új verziók, meg pláne jobbak, mert AVIRA motor az egyik. Sosem volt az F-Secure gyenge védelem.
Én 3 terméket szerettem: Kaspersky (de ez most már az agyamra ment a sok faszsága miatt), EMSISOFT (itt is variáltak, mert sok a felesleges blokkolása amiről nem is ad jelzést), és az F-Secure. A Defendert is kihagytam, de az az utóbbi egy évben lépett nálam olyan szintre, hogy bátran ajánlom bárkinek! -
törölt tag
válasz
csaba1203 #60280 üzenetére
Nem bírok ilyen videókat végignézni.
Felgyorsítja ne lásd miről van szó, nem beszél inkább zenél hozzá. Semmi értelme.
A Norton olcsó 1-2 ezres Ebay kulccsal jó lehet (teljes áron túlzás), legalábbis Kaspersky ellenében én inkább azt ajánlom. Viszont egyszerűbb a Defender, Adguard/Ublock Origin, biztonsági mentés, józan ész védelmi csomag mert ehhez van pizza! (abból a pénzből amit Norton kulcsra költene az ember)
-
-
válasz
csaba1203 #59585 üzenetére
Pont ez jutott az eszembe, hogy lassan ott fogunk tartani, hogy nem lesz már mit tesztelni, meg miről írni.
Ez persze a többi gyártót minősíti.
Azt megjegyzem, hogy az asztali gépemen is leszedtem a KIS-t, és nagyságrendekkel gyorsabban áll le. Nem tudom, hogy mi az oka ennek.
És persze, amit Te is írsz, hogy gyorsabb minden. -
válasz
csaba1203 #59386 üzenetére
Akkor neked is egy vicces processzorod van.
Sokat fejlődtek a Kaspersky termékek erőforrás terén és abszolút nem igaz rájuk hogy fogják a gépet.
Plusz ebben a tesztben -ami egy pár napja már volt- még az Eset termékeket is megelőzi performance téren. De lehet nézni más teszteket is. Szóval, közel sem vészes a dolog. -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #59277 üzenetére
Először csak a mondat első felét gondoltam ki aztán rájöttem, hogy az utóbbi időben kb. minden szoftvergyártó ezt csinálja, Windows 10, Avast, Kaspersky, Comodo (ők ebből gyémánt diplomáztak) stb. de a játékgyártók is ezt csinálják: kiadnak egy játékot majd kb. 1 héten belül jön rá 3-4 patch, és pár hónapon belül új pályák, új eszközök, karakterek stb.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
csaba1203 #58947 üzenetére
Nem csak prezentáltam, hogy ebbe a kategóriába tartozó hivatkozások ellen hatékony fellép.
(#58948) Semplar
Oké
. Én maradok az Adguard Premium-nál.
(#58894) Kékes525
"Az MBAM mellett nem felesleges a defender? Nem ütközhetnek, ha találnak valami malware-t?"
Erre elfelejtettem reagálni normálisan. Ha az MBAM-ot a beállításokban nem integrálod a műveletközpontba akkor megmarad a Defender elsődleges prioritása.
Összegzés: Nyilvánvalóan ez a termék nem váltja meg a világot hiszen nincs kiemelkedő képessége. Alapvető probléma a kiterjesztések korlátozottsága amiből adódóan a statikus felismerése átlagos. Éves előfizetésért nem szabad megvenni.
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #58939 üzenetére
Nem kell ezt ennyire felfújni, oda kell figyelni - mint minden más program telepítésénél - és az esetleges adatküldős pl. Chrome vagy Google Earth ki lehet kapcsolni. Vagy a Kaspersky Free-nél a marketing célú adatküldést is lehetőség van elutasítani.
Aki a mai világban nem figyel oda az meg is érdemli. Ezért is írtam, hogy az nagyobb gond ha valami úgy települ, hogy NINCS opció a mellőzésére (Kaspersky Secure Connection) vagy egy külön macera kell (MyKaspersky fiók létrehozása ami szintén nem kikerülhető) Persze sokadik telepítésnél egyszerűen csak be kell írni az email és jelszó párost és kész.
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #58740 üzenetére
Nem próbáltam, de döntően pozitív visszajelzéseket olvastam róla. Taktikázz egy kicsit iratkozz fel de ne aktiváld nézz utána, hogy a feliratkozás után mennyi időd van az aktiválásra és told ki a legutolsó pillanatig addig használd az AVG IS-t. Maga a fél év a program telepítése utáni első aktiválástól ketyeg.
Személyes véleményem, hogy FIZETŐS vonalon van vagy fél tucat tucat termék amiket nyugodt szívvel lehet használni felsorolok párat a teljesség igénye nélkül: Bitdefender, Avira, Avast, Kaspersky, ESET, F-Secure, G-Data, Norton, Trend Micro, Bullgard, talán még a Webroot bár mostanában keveset hallottam róluk.
Ezen kívül is vannak védelmek de azok hozzánk kevésbé jutnak el. Ami számomra a legfontosabb lenne ha előfizetnék az support minősége a legjobb ha anyanyelveden és/vagy akár távoli eléréssel is hajlandóak a gépedre ránézni. Ezt nevezem prémium szolgáltatásnak, hiszen ilyenkor egy profi szakember az idejét áldozza arra, hogy manuálisan ránézzen a gépedre.
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #58738 üzenetére
Szerintem itt az idő, hogy egy féléves ingyenes promo kapcsán kipróbáld: [link]
EZ a közvetlen link: [link]
Ismert védelmek közé tartozik az utóbbi idők tulajdonosváltásai megcincálták kicsit de kezd magára találni, egy próbát mindenképpen megér, fizetősök között van jobb pl. Kaspersky vagy ESET de így, hogy most fél év ingyenes védelmet kapsz érdemes kipróbálni. Aztán ha tetszik befizetsz rá.
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #58195 üzenetére
Igaz, de csak ez a két cég küldte erre a tesztre a HIVATALOSAN INGYENES verzióját a védelmi programjainak + kvázi a Windows Defender is ingyenes, tehát 3 bár a Windows-ért fizetni kell, tehát mégsem ingyenes mert az használhatja aki megveszi a Windows-t. A többi mind fizetős IS vagy PRO termékét küldte a tesztre pl.: Avira Pro, Kaspersky IS
-
-
flash-
veterán
válasz
csaba1203 #57226 üzenetére
régi? 18.0.0.405 a verzió
pont 1 éve vettem, akkor az volt a legfrissebb..
azt nem tudm hogy amig szól a licence (1 év) azon belül ha kijön egy újabb verzió azzal a kóddal az újat is fel lehet rakni?egyébként nem is foglalkoztam vele mert azt hittem hogy folyamatosan frissül a program, mint a többi virusirtónál..hát akkor ezek szerint nem, csak a definiciós fájl frissült?
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #56911 üzenetére
Avast Free-t használok de pár éve az Avast megvásárolta az AVG-t és a két program tudását összefésülte a gépház alatt, ezt a tesztek is bizonyítják: hajszálra ugyanolyan eredményeket érnek el a teszteken. A két termék eltérő név alatt és más GUI -val de a védelem ugyanaz.
UserX
Mindenkinek szabad saját véleményt kialakítani egy termékről, de pont az Avast az a termék ami évek óta folyamatos tesztelve van - labor tesztek, vagy youtuberek által és rendre hoz egy megbízható szintet.
A "proaktív" védelemnek még van egy nagy baja: gyakori fals pozitiv találatokat okozhat.
-
-
-
-
-
-
-
UserX
addikt
válasz
csaba1203 #55630 üzenetére
Nem rossz az ESET, ráadásul, ha 'veszünk újságot', ingyenesen használható. Egyelőre kitartok az F-SECURE mellett, de nem is tudom...
Írtam korábban, hogy a munkahelyi gépeken az van, kolleginák szeretnek ide-oda klikkelgetni, de évek óta nem hallottam komolyabb infekcióról.
-
Semplar
őstag
válasz
csaba1203 #55592 üzenetére
Csak a szokásos ESET túlbuzgás, semmi gond a linkkel.
-
-
UserX
addikt
válasz
csaba1203 #55414 üzenetére
Azért én még a 'sötét oldalt' sem írnám le véglegesen!
Nyilván nem a 'Tune Up Your PC' és egyéb felesleges sallangok útján látom a megoldást. Mi lenne, ha például, ha valaki előállna egy univerzális decrypter fícsőrrel?
De nem is ez a lényeg, hanem amit az előző HSZ-emben írtam, azaz itthon szerintem legalábbis kevesen használnak még Win10-et (utána kellene nézni a statisztikáknak) és többnyire a Free AVAST-ot ismerik, kedvelik.
Plag #55416: Kösz a választ!
nekem az F-SECURE eddig 'csak egy olyan programot blokkolt, ami segít egy másiknak, hogy 'jobban' működjön'
Kivételként való hozzáadással megoldódott. Olyan durva hibák, mint nálad az EMSI-nél (nem indul el több játék), nincsenek. Ilyen jelentgetések küldésével, űrlapok kitöltésével stb. már én sem foglalkoznék, belefáradtam. Pedig pár éve még milyen lelkesen küldözgettük be a fel nem ismert mintákat is!
Akkor a laposon és az asztalin is maradsz a WD-nél??? Azért oszt meg a jövőben is az értékes tapasztalataid!
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
csaba1203 #55151 üzenetére
1. Lépés: Futtatást nyissuk meg és gépeljük be a „gpedit.msc” szót, majd okézzuk le.
2. Lépés: Navigáljunk a Számítógép konfigurációja – Felügyeleti sablonok – Windows összetevők – Windows Defender menüpontra.
3. Lépés: Jobb oldali sávban kétszer kattintsunk „A Windows Defender kikapcsolása” lehetőségre.
4. Lépés: A megjelent ablakon engedélyezzük, majd alkalmazzuk a beállításainkat.
Néhány perc elteltével a Windows Defender szolgáltatás teljesen ki fog kapcsolni és a folyamatok közül is el fog tűnni. -
-
-
-
-
válasz
csaba1203 #54783 üzenetére
Bizony, nagyon gyors és észrevehetetlen ez is a gépen! Az asztalin amúgy sem veszem észre, inkább a laptopon ha teszek fel védelmet, de a laptopomon se érzem! Jelenleg a legjobb választás a számomra, meg azoknak, akik nem akarnak szarakodni a víruskeresőkkel!
Ja a KIS-ben elég gusztustalan, hogy akaratodon kívül telepíti fel a Secure Connectiont, és utána meg basztat, hogy vedd meg, stb. Ott is megy a lehúzás rendesen!
-
-
-
válasz
csaba1203 #54776 üzenetére
Létrehozol egy új Gmail fiókot. Kb. 2 perc. Követed az utasításokat ( letöltöd a böngésző VPN bővítményt, beállítod UK-ra, stb.) Majd a létrehozott új Gmail fiókot beregisztráld és van egy évre 5 gépre SAFE licenced.
Ha meg aktiváltad a fiókod és felraktad a SAFE-et akkor a létrehozott Gmail fiókot törölheted is, ha nem kell. -
ƵøŁĭ
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest