- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kam1kaze #55196 üzenetére
Szerintem nagyon elrontották ezzel a módosítással az EAM-ot. Nekem mondhat bárki-bármit, hogy miért van, korábban 2 évig használtam és sosem volt vele bajom! Ezt nem tartom normálisnak, hogy ennyi programot blokkol szó nélkül! Ezt ne tartsuk már normálisnak!!! Mert ha feldobna figyelmeztető ablakot és el tudja dönteni a felhasználó az oké, de szó nélkül? No comment!
Én már az EAM elött 2 évig használtam az F-Secure-t. Nekem nem volt vele bajom. Az is olyan, mint az ESET. Tisztes iparosmunka! Ahogy látom a bankhasználat védelemmel lehet gond, de én azt nem használom, pontosabban ki is kapcsoltam. Így engem az nem érint. A gépterhelése nulla, a weboldalak, stb. betöltődése nulla. Szóval én szeretem. Nyilván ha lesz vele gond, megírom azt is. Nem védem ész nélkül egyik terméket sem, de aki itt jelenleg használja, az szintén ugyan arról tud beszámolni mint én.
-
UserX
addikt
válasz
Kam1kaze #54743 üzenetére
A HSZ-ed felkeltette az érdeklődésemet!
Kipróbáltam, feltelepítettem a PayDay 2-t, és valóban nem indul el, az EMSI beriaszt és blokkol, pedig eltelt néhány óra, ezalatt már igazán hozzáadhatták volna a 'White List"-hoz.
A játékot promóban szereztem, valószínű, soha nem játszanék vele (a Steam accomat 'értékesíti'), de ez akkor is nagyon durva egy vírusirtótól!!!
Ha 'gamer' lennék, a fülemen jönne a gőz!
Ha ez így halad, nálam sem lesz hosszabbítás. Szimpatikus még a Kaspy free vagy a fizetős változat, illetve az ESET...
Daniel84 #54750 : Én még egy burner app-ot is kérnék szépen hozzá!
Üdv:
UserX
-
dqdb
nagyúr
válasz
Kam1kaze #54743 üzenetére
Javíthatnának a Silent Mode működésén, hogy akkor tekintse ezt a beállítást inaktívnak és dobja fel az üzenetet, ha az éppen futó játékot blokkolná (és nem valami más folyamat miatt generált értesítést nem jelenítené meg). Addig is a beállításokban bekapcsolhatod, hogy Silent Mode-ban is dobja fel az értesítéseket.
Közben leesett végre, miért tűnik többeknek az EAM működése agresszívebbnek. Korábban kétszintű volt az EAM működése akkor, amikor fenyegetettséget érzett: az egyértelmű dolgokat tiltotta és bizonytalan esetekben a felhasználóra bízta a döntést (amit át lehetett állítani automatikus tiltásra). Ezt alakították át, most már bizonytalan esetben is alapból blokkol és utólag lehet a tiltást feloldani a meglehetősen rövid ideig megjelenő popupban. Ha nem figyelsz vagy éppen teljes képernyős alkalmazást használnál, akkor pedig pisloghatsz, hogy mi történt, ez így nagyon nem jó szerintem sem (nálam például a Silent Mode le van tiltva, és a blokkolásról az értesítés egy órára fel van tolva az alapértelmezett 10 másodpercről, csak már elfeledkeztem arról, hogy ezeket megléptem korábban).
-
-
UserX
addikt
válasz
Kam1kaze #53895 üzenetére
Szívesen!
Szerintem tégy egy próbát az EMSI-vel is
. A tűzfal integrációt annak idején én is olvastam, de nem nagyon értettem, annyira nem vagyok 'szaki'.
Tűzfal beállítási lehetőségek nincsenek a programban, én legalábbis nem találtam.
Én még mindig a néhai jó kis Agnitum Outpost-ot sírom vissza!
Érdemes jim bcs javaslatára is figyelni a Kaspy Free nekem is nagyon szimpatikus. Egy ősrégi, nagyon ritkán használt IBM T43-as laptopra telepítettem Vista alá, ott kiválón végzi a dolgát. Igaz jelentősen lassít, például bootnál, de azt a notebookot csak főként nyaralásokra szoktam magammal vinni filmnézésre és böngészésre. Mikor nincs ideje várni az embernek, csak ha nem ilyen alkalmakkor?
Egy gyorsabb gépen valószínűleg jobb eredményt produkál!
Mint láttad, kb. 140 nap van hátra az EMSi licenszből. Most három lehetőségen gondolkozom:
1. Lesz a lejáratig promóció. (Ez lenne az optimális!)
2. Meghosszabbítom az előfizut.
3. Kaspersky FreeRemélem segítettem, nem kavartalak még jobban össze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest