- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#42813184 #55927 üzenetére
Egyenlőre a Defendert, mivel újraraktam a WIN10-et, 1803-at.
Megvárom, hogy frissüljön 1809-re, akkor csinálok a Macrium-al mentést, s azt követően gondoltam ismét lecserélni a Defendert, egyik gépre Eset újságos kóddal, a másik gépen pedig az F-Secure 1 éves promóval. -
GEPESZ66
veterán
válasz
#42813184 #55914 üzenetére
Igaz a BD-t nem sokáig használtam, az Eset-et van a fiam gépén most is évek óta, de valahogy a BD felülete, beállításai szimpatikusabbak.
Illetve a BD eredményei is jobbak.
Utoljára hosszabb ideig, 1 évig az én gépemen az Avast IS volt, de azzal sem volt bajom.
Egyik ismerősöm gépén a McAfee van, a mostani verzió tetszik azon a gépen. -
Cs1csó
titán
válasz
#42813184 #55894 üzenetére
Warez-en mit értesz pontosan, és a DATA-s letöltésen? Nem arról van szó, hogy egy tartalom elérése jogszerű e vagy sem (engem ez konkrétan nem érdekel ) hanem, hogy biztonságosan férek e hozzá vagy sem.
Néha van olyan tartalom, ami pl. Hotlinke-en vagy egyéb helyen elérhető de sokszor monetizálni akarják ezért addig irányít jobbra balra reklámos oldalakra míg akár kártékony dologra is futhatsz.
-
UserX
addikt
válasz
#42813184 #55663 üzenetére
Szerintem adj neki egy esélyt, tuti nem akad az irtóddal, főképp, ha nincs is benne böngészővédelem. A TrafficLight nem fájlokat ellenőriz, hanem pusztán az URL-eket.
Van még egy kezdetben ígéretesnek tűnő innováció, ami szerintem nem érte el a kívánt népszerűséget. Ez az ún.: SecureDNS. Ha jól tudom a Commodo-nak és a Symantec-nek van jelenleg ilyen Free szolgáltatása a nevesebb cégek közül. Én egy darabig használtam, de a sok FP miatt kuka lett...
-
UserX
addikt
válasz
#42813184 #55659 üzenetére
Egyébként úgy tudom FF alá is létezik.
Egyelőre tesztelem, de nem hiszem. Ezek csak káros weboldalakat szűrnek, gondolom adatbázis alapján. Az lesz az érdekes, ha egy site-ra mindkettő ugrik, de nem hiszem, hogy az lefagyasztaná az egész rendszert...
A gyorsabb nyer...Másoknak erről mi a véleménye?
Az MBAM-ban is van egyébként URL szűrő.
Más. Rossz az angolom, de úgy értelmezem, hogy az Malwarebytes-nak csak úgy lehet beküldeni URL-t, ha külön fórumot hozok létre. Javítsatok ki, ha tévednék!
LiLxWaYnEx #55661:
Kékes525 #55660:
Nem file-okról van szó, 'csupán' webcímekről!!! Senki nem tesz semmit karanténba!!!
-
Kékes525
félisten
válasz
#42813184 #55659 üzenetére
"ha az f-secure riaszt ami a BD szerint tiszta akkor mi van?"
Akkor semmi különös, az f-secure rendesen teszi a dolgát. A probléma inkább az, ha mindkettőnek ugyanaz a file nem tetszik. Az az igazán problematikus. Ez már rendes galibát tud csinálni (például lefagyásokat). Melyik fogja irtani? Melyik teszi a karanténba? Ezen rendesen "összetudnak veszni".
-
UserX
addikt
válasz
#42813184 #55354 üzenetére
Az F-SECURE is ugrik rá...Ott már lehet valami bibi
. Én az ingyenes Freemake Video Downoader-t használom.
SityiSXT #55359: Jó sok folyamatot használ...
Ez még önmagában persze nem sokat jelent!
LiLxWaYnEx #55360: Melyik írtó ugrik rá? Nálam tiszta, igaz belépni nem próbáltam, nincs Telenoros acc-om.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
#42813184 #54750 üzenetére
A legfrissebb statisztika szerint azért nem kevesen használnak avirát, igaz, nem is olyan sokan...
-
gyurasz
tag
válasz
#42813184 #54641 üzenetére
A Bitdefender magyar support engem is érdekelne, a románnal lehetetlen felvenni érdemben a kapcsolatot.
Bár nekem ez az oldal egyszerű BitDefender forgalmazónak tűnik.[link]Az én problémámat itt írtam le az állandó HDD led villogásról/terhelésről.
Újabb gyöngyszem a HDD mizériához, hogy a külső HDD-ket le se lehet választani WIndowsban, ki kell kapcsolni hozzá a gépet.
Friss két éves, 3 gépes előfizetés megy a kukába. Redditen kutakodva másnak is hasonló problémái vannak, mely TS2018 alatt nem voltak. Természetesen downgrade-elni nem lehet.
-
attiati
veterán
válasz
#42813184 #54638 üzenetére
végignéztem mindent neten
nincs settings alatt semmiféle Privacy Control fül
Van kint egy külön Privacy fül, de azon belül meg nincs Antiphishing fül
korábbi verziókban azt írják, hogy a Protection-ön belül a Webprotection-nél van az SSL kikapcsolás, de nincs Webprotection fül sehol
Egyetlen helyen sincs, amit a hivatalos oldalakon írnak
Bitdefender Total Security 2019-m van, trial verzió
build: 23.0.10.31 -
-
Cs1csó
titán
válasz
#42813184 #54534 üzenetére
Már túlléptem ezeken a teszteken, néha még megdobogtatja a szívemet de ennyi. Ami a lényeg:
- az ismert, bevált, aktív fejlesztés alatt álló stb. kb. 1 tucat védelmi program közül válasszunk
- legyünk naprakészek: 1803-as Windows 10 update-elve, mainstream NEM MS böngésző: Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi valamilyen reklám, kártékony oldal, script stb. blokkolóval erre egy kényelmes és univerzális megoldás a Ublock Origin vagy ki mit szeret Adguard, ABP stb. (MS böngészőit azért nem tartom jónak mert sokszor a frissitése csak a windows update-el esik egybe van, hogy ennél sűrűbben kellene, és a win update-től függetlenül is)
- megfontolt gép és internet használat- a legfontosabb: kritikus adatokról rendszeres offline mentés, kritikus adatokhoz hozzáférés kétfaktoros azonosítással legyen elérhető.
Kb. ennyi. -
UserX
addikt
válasz
#42813184 #54437 üzenetére
Hogy egészen őszinte legyek
, az EMSI mellett én is használom az MBAM RT védelmét (de ez 'Paranoid Mode'
). Az MBAM-hoz egyébként LT licencem van,
Eddig összeakadást még nem tapasztaltam, továbbá szerintem elég erős vas kell hozzá, hogy ne érezd meg a dupla védelmet!
Ha be akarod biztosítani magad, még ezt próbáld ki a KIS mellett, mint ahogy akaido kolléga is megpendítette (#54435).Az MBAM egyébként elvileg bármely más vírusvédelmi megoldással kompatibilis!
-
akaido
addikt
válasz
#42813184 #54431 üzenetére
A Malwarebytes Antimalware lesz a barátod, de se előtte se utána ne szakíts a KIS-sel.
-
UserX
addikt
válasz
#42813184 #54428 üzenetére
Nagyjából semmit!
Tökéletesen elég önmagában is!
Hogy biztosítsd magad, hetente futtasd le az MBAM Free-t, EMSISOFT Emergency Kit-et. Ha nem elég ott van még a Dr. Web CureIt! Ezeknek nincs valósidejű védelmük. Valószínűleg úgysem találnak semmit...
Még erősítené a védelmed egy reklámblokkoló.
Szerk.: LiLxWaYnEx megelőzött!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
#42813184 #54383 üzenetére
Mondjuk ebben az a vicc ,hogy akciósan is drágább mint a konkurens termékek.
ESET Internet Security 1 év 3 felhasználó -> 18.283 Ft
Trend Micro Internet Security 1 év 3 felhasználó -> 3.652 Ft
AVG Internet Security 1 év 3 felhasználó -> 4.288 Ft
Panda Internet Security 1 év 3 felhasználó -> 4.612 Ft
F-Secure Internet Security 1 év 3 felhasználó -> 6.083 Ft
stb. -
Cs1csó
titán
válasz
#42813184 #54362 üzenetére
Nem együttműködnek de pl. én nem használom a defender-t mert nincs értelme. Ha találok egy olyan oldalt ahol csődöt mond az UBO ott - teszteltem - csődöt mond a nano defender is. Úgyhogy vagy kukázom az ilyen oldalt vagy idővel akár az UBO is tudja majd szűrni vagy egyszerűen kikapcsolom ott a blokkolót ha annyira fontos - egy oldal ritkán ENNYIRE fontos
-
-
Kékes525
félisten
válasz
#42813184 #54360 üzenetére
Ha jó, akkor ne változtass rajta.
A plusz szűrök, amik a nano defenderhez kellenek azok csak a reklámblokkolók elleni figyelmeztetések kikapcsolására vannak. Maga a nano defender pedig visszakapcsolja a reklámblokkolót, ha valamelyik oldal esetleg lekapcsolná, hasonlóan az AAK listánál ahol ez a script feladata volt. Ezek mellett szükségesek az egyéb szűrök is a célodnak megfelelően. -
Kékes525
félisten
válasz
#42813184 #54358 üzenetére
Az uBlock mellé telepíted a Nano Defendert, majd az extra lépéseknél a szűrőlistákat telepíted, továbbá a az uBlocknál a haladó beállításoknál (userResourcesLocation) "https://cdn.rawgit.com/NanoAdblocker/NanoFilters/master/NanoFilters/NanoResources.txt" beírod ezt [kép].
-
Cs1csó
titán
válasz
#42813184 #54347 üzenetére
Nálam legfrissebb stabil Firefox-al és Ublock Origin-al - bekapcsolt állapotban - is tökéletesen bejön az oldal. Sőt megnéztem most a legfrissebb Google Chrome-mal is - bekapcsolt UBO mellett - és ott is rendesen bejön.
Ezek a filterek vannak bekapcsolva:
Telepítsd újra az UBO-t vagy akár a többi kieg zavarhat be azokat is, esetleg egy CCleanert lefuttathtasz.vagy valami takarítót esetleg a böngésző újrapakolása.
-
DIEGO15
őstag
válasz
#42813184 #54350 üzenetére
https://filterlists.com/ AakList (Anti-Adblock Killer)
-
Semplar
őstag
válasz
#42813184 #54347 üzenetére
Nálam jó:
Telepítsd az AakList (Anti-Adblock Killer) szűrőt. -
dqdb
nagyúr
válasz
#42813184 #54108 üzenetére
Nem. Ha éppen akcióznak és az akciózás nem szigorúan százalékos kedvezményt jelent, hanem a 3 vagy 5 gépes licencet az 1 gépes árán adják, akkor elő szokott fordulni pár forintos anomália az árazásukban a 2 vagy 4 gépes licenc áránál (és ha jól vettem ki, akkor a diákkedvezmény alapból 3 gépes licencet takar).
-
-
-
-
-
-
-
-
UserX
addikt
válasz
#42813184 #52461 üzenetére
Ha nem gond, hogy angol nyelvű, én tennék egy próbát a 360 Security Essential-al. Én be szoktam kapcsolni a BD és AVIRA motorokat is,:
Ha nem gond, az sem, hogy semmilyen beállítási lehetőség sincs, teljesen automatán végzi a dolgát, szóba jöhet még a Bitdefender Free is.:
Sokan dicsérik itt az AVAST-ot is, én nem igazán ismerem, régen használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest