- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
olasz61 #71624 üzenetére
Bitdefenderrel meg tudom oldani azt, amit jelenleg a Kaspersky-vel csinálok, hogy benne van az online fiókban 3 gép, és központilag frissítem a licenszüket, illetve jelszóval tudom védeni a felhasználótól (ami nem az adott gép rendszergazda-jelszava), hogy kikapcsolja a védelmet?
-
Xelo
addikt
válasz
olasz61 #71628 üzenetére
Shadowra tesztelte, korrektnek tűnik.
"RAM Usage : Light
Phishing Test : 5/5 (all detected)
Malware URL test : 10/10 (all detected)
Fake crack : 1/1 (detected)
Malware Pack : Remaining 9 files to 152. Bitdefender block a ransomware with BB shield !
Resistance to script attacks: Very good . Bitdefender has blocked all attacks (quarantine)
Result :
- Hitman Pro : 0
- NPE : 0
- ESET : 0
Recommand : Yes
System Clean : Yes, system clean" -
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
olasz61 #71262 üzenetére
Megcsináltam ezt is, meg a másik oldalon található "unhackme" programmal is. Mindegyik magát a futtatható állományt takarítja ki, aztán következő alkalommal minden újratelepül.
Most végzett a Malwarebytes csökkentett módban a teljes vizsgálattal. Mivel csökkentett módban nem indult el a robotdemo.exe, ezért még azt sem találta meg... -
-
-
válasz
olasz61 #67329 üzenetére
Nem akarok a témával többet foglalkozni, de a lényeg, hogy ebben a "cikkben" elismerik, hogy szarul működnek a "szűrőik". Elég bosszantó, hogy fizetsz egy termékért és még neked kelljen hibákat jelenteni nekik, úgy, hogy egy ilyen írásban még el is ismerik, hogy hibásan működik, működhet amit csináltak.
-
-
-
-
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
olasz61 #62598 üzenetére
Én még tudod mit vettem észre,azon kaptam magam hogy mostanában nagyobb a csend a szobában,és elsőre fel sem tűnt hogy mitől..hát sokkal kevesebbet hallom a laptop proci hűtőt attól lett csend
a Defender el nagyon sokat halottam a hűtőt,érdekes tapasztalat.A böngésző kiegészítőjét én nem használom,most semmit sem csak az ublock van fent.Ezen a téren egyébként a Malwarebytes kiegészítőjét preferálom,ahol egyéb kiegészítők meg sem nyikkannak,pl:bitdefender,emsisoft..ott ő a háttérben blokkol,és ki is írja,nem kell vakon tapogatózni hogy mi történt..szigorú,de kivételhez lehet adni ha valami olyat blokkol ami nekem fontos,különben is azért van hogy szűrjön ne csak üljön a böngészőmben.
ilyenkor az ublockból szinte majd minden szűrőt kikapcsolok,ne szűrjön 2 védelem is ugyanazokra mert erőforrást zabál.
-
Semplar
őstag
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
olasz61 #61933 üzenetére
Nálunk az egyetemen meg Kaspersky van. Ez attól függ, hogy a vevő és a vásárló milyen feltételek mellett tud megegyezni. Nyilván az egyetem mint oktatási szervezet kedvezményt kap de ha ettől elrugaszkodunk akkor is belátható, hogy egy reprezentatív példa még nem utalhat egy termék hatékonyságára. Itt közbeszól a marketing, kapcsolat, állami beavatkozás, támogatás stb.
-
válasz
olasz61 #61203 üzenetére
Köszönöm.
(#61204) LeslieG Jr. : Neked is.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
olasz61 #61114 üzenetére
Lényegretörően:
Changelog:
Version 13.0.22Added: Advanced Machine Learning
Improved: Deep Behavioral Detection
Improved: Connected Home Monitor (EIS, ESSP)
Improved: Password Manager (ESSP)
Improved: Disk Encryption (ESSP)
Changed: supported operating systems: Windows 7 SP1 and newer
Fixed: many other improvements and fixesKnown issues:
Error in Windows Logs may appear once fix is applied (Error appears only once - during upgrade itself)
-
-
-
-
-
-
stuka20
senior tag
válasz
olasz61 #60879 üzenetére
(#60879)
Kikapcsoltam ezeket és ha nem vagyok gépnél ugyan úgy végez háttér feladatokat. Kézi ütemzésre van állítva és mégis vizsgálódik...
"Norton AntiVirus csak akkor végez vizsgálatokat és behangolásokat, ha a Vizsgálatok futtatása gombra kattint"... nagy kamugép. (mármint a norton) -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest