- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #68935 üzenetére
Nem baj az, a házasság is megszokás lesz elég idő után.
Amúgy én megvagyok elégedve a routerembe integrált vírusvédelmi megoldással. A Trend Micro felhő rendszerét használja és előre szűri a bejövő forgalmat. Nem vártam tőle sokat, de meglepően hatékony és az összes wifire csatlakozott eszközt is védi.
Fateromnál szükségtelenné vált vele a konkrét eszközre telepített komolyabb védelem, az erősebb védelmet le tudtuk így váltani a defenderre és a kettő együtt nagyon szépen fogja a dolgokat. Bár legtöbbször inkább a trend micro-s cucc előre. Így nincs eszköz terhelés. -
-
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #68904 üzenetére
Én a többször említett gondom miatt nem használom. Viszont még több mint 8 hónapig él az ISre a licencem,úgyhogy ha kijön egyszer a 18 akkor teszek újabb próbát, mert amúgy bejövős, csak ez a számomra túl sok fals riasztása ne lenne... Amúgy Kaspersky Antivirus is egész jó. Mióta felraktam az új. Net 5.0.3at. Szerintem használja ezt a Kaspersky :)
-
Pano
addikt
válasz
Én nagyon szívesen használnám, ha nem nyírná ki a routerem. Sajnos a supportól a mai napig nem kaptam erre választ. Úgy néz ki, hogy mivel ritka s valószínűleg egyedi eset- nem is érdemes vele foglalkozni. Emiatt meg nem fogom lecserélni a 40 ezer forintos routermet, főleg hogy ezt az esetet leszámítva álomszerűen működik.
Same and shame. -
törölt tag
válasz
safe. részletesen: nem is császkálok olyan helyen, ahol esetleg baj lehetne. nem is venni észre, semmi lassulás, automata (csendes) frissítés. ha valami nem tetszik neki börtönbe zárja. nem láttam fals tevékenységet. a banki védett mód viszont nem működik tökéletesen- szerintem. Mert amikor bankolok vagy vásárolok ZÖMMEL megjelenik 1 zöld keret meg felirat h. oké minden, de nem minden fizetéskor. és ez zavar.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Szellem. #68817 üzenetére
Nekem leginább az tetszik, hogy konkrétan semmi sallang nincs benne, semmilyen "tisztító", meg egyéb baromság. Egyedül az zavar picit, hogy a webldalon nagyon a képembe tolják a marketing dumát, miszerint: "A VILÁG LEGJOBB VÉDELME" vagy "senki nem ismeri úgy a kibervédelmet, mint mi". Erre tényleg szükség van?
-
No.01
addikt
válasz
Szellem. #68801 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt
A tesztet lehet kiprobalom, de, h oszinte legyek en abbol max a user interface reszet fogom latni azt meg ahogy irtam szeretnem egyre kevesebbszer.
A cegnel az IT-sok ajanlanak mindent (is) ki ezert ki azert ajanlja azt amit hasznal, de az en preferenciamat valamiert nemigazan tudtak bevenni a kepletbe mikor tanacso t kertem... marpedig szerintem egy jo antivirus arrol ismerszik meg, h jol es csendben teszi a dolgat.
A Kaspersky-t ismerem az F-Secure-rol viszont csak hallottam. Mind2 megfelel a mai kor es az en korabban irt kovetelmenyeimnek?
-
morfondőr
addikt
válasz
Szellem. #68789 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy egy rövid ideig tök jó nézegetni ezeket az adatokat, grafikonokat, stb., (Glasswire-t is néztem, az még talán szép is) aztán konstatálja az ember, hogy nincs itt semmi látnivaló és hagy mindent automatikusan dolgozni. Ezt csinálja a windows tűzfal is, akkor minek más?!
-
riki
senior tag
válasz
Szellem. #68757 üzenetére
Azért a Defenderen is ,komoly lyukat ütött a sötét oldal.Sokáig vártam ,hogy valaki felrakja , [link] de a mostani incidens ami most az amerikai hálózatokat érintette, hogy hónapokon keresztül szabadon garázdálkodtak még a Microsoft rendszereiben is.Én ha csak időlegesen is, valami másodlagos védelmi vonalat azért odatennék. Persze minden sérülékeny ,tudom most most falakat döntögetek ,de még a linux is /pld. linux mint 16 keylogger /,de egy védelem nem elég. A Defender ott liheg mindíg, gyakorlatilag bármely védelmet teszi fel az ember és ez nem baj,sőt .
-
lck
senior tag
válasz
Szellem. #68755 üzenetére
1. Windows Defender érezhetően fogja a gépemet. (fájlműveletek)
2. Kikapcsolni nem lehet.
3. Az elmúlt 21 év során nem került aktív vírus a gépemre.
4. Pedig teszteltem több alkalommal is, hosszabb időn át direkt vírusirtó nélkül.Következtetés:
Vírusfertőzés 99 %- ban a felhasználón múlik, a maradék 1 % a vírusirtóé.
( Ez a topic is csak erről a 1 %-ról szól egyébként.)Ingyenes és kényelmes megoldás lett mindezek miatt, számomra a Huorong, aminél nálam igazán nincs nagy jelentősége a hatékonyságának.
Magyarán azért van fenn, hogy kikapcsolja a Defendert.
( Amúgy meg hát tetszett az "egy a millió ellen" eset. Hogy a noname kínai szar gyorsabb volt a fizetős társaival szemben.Azért emlegettem itt. )
-
pigatt
őstag
válasz
Szellem. #68630 üzenetére
Hosszabb távú használat után tudok majd pontosat mondani, úgyhogy kb. egy hét múlva visszatérünk majd rá. Ami elsőre feltűnt, PUBG-ban szinte eltűntek a mikro lag-ok, COD MW 2019-ben karakter textúra modellek betöltése (KIS-el nem töltött be minden modell teljesen, csak később, mondjuk Search & Destroy esetén 1-2 kör alatt), Windows idle állapotban eltűntek a random ventilátor felpörgések.
-
Selynelar
aktív tag
válasz
Szellem. #68511 üzenetére
Srácok az lehetséges,hogy az Eset gb-nyi mennyiséget ír/olvas a háttérben?
Vadiúj Ssd(970 Evo Plus 1tb). 1hónapja használom. Esetet kb 3hete. S pár napja néztem,hogy a Samsung Magician az írt adatra már 1tb-ot ír. Amit kétlek. Lapozófájlok-hoz nem nyúltam. Monitoroztam az Ssd-t semmit nem látok,ami ennyit írna rá. Hdd Sentinel-ben összes írt-olvasott adat kb annyi amennyit eddig ténylegesen írhattam rá és olvashatott. Ami kB 80gb-nak felel meg. Akárkit kérdeztem az Eset-re fogja. Még a Samsung support is. Az is érdekes,hogy az az extra írt/olvasott adat pont az ssd kapacitása. Volt egyszer egy diagnostic lefuttatva Samsung Magician-ben az ssd-re. Arra gyanakodnék. Csak nyugtassatok meg,hogy nem az Eset a gond forrásaMég annyi,hogy ha lejárt a próbaidő az Eset-nek az azt jelenti,hogy már nincs védve a gépem? Vagy csak az adatbázist nem frissíti többé? Tervezem a megvásárlását. Őszinteséget megvallva megszerettem. Nem csesztet olyan szoftverek miatt,mint pl utorrent,Samsung Magician stb. Nem úgy mint a defender. Szinte letilt mindent,amire szükségem volna. És mind hivatalos webhelyről letöltött
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #68450 üzenetére
Amúgy a mechanizmus ugyanaz hiszen:
1. futtatod
2. érzékeli
3. blokkol (ez gyakorlatilag a karanténozás)Itt válik el hogy melyik hogy kezeli ezt:
A. kérdést tesz fel és már akár ott is eldöntheted, hogy engedélyezed vagy (marad) karanténban) esetleg törlöd (bár lehet akkor is inkább előbb karantén biztos ami biztos alapon ha esetleg később meggondolnád magad) ilyet tud az Avast is ha jól emlékszem, bár ott sok mindent be lehet állítani.B. csak egy értesítést dob fel arról, hogy karanténozott, tehát akkor nem lehet engedélyezni hanem be kell menni a karanténozott elemek tárolójába, onnan visszaállítani, engedélyezni majd újra futtatni és nem lesz gond ilyen az F-Secure
C. ez a COMODO : virtuálisan engedni csak futni tehát karanténozza de engedi futni de csak homokozóban
-
-
kidnou
őstag
-
8zabi
őstag
válasz
Szellem. #68389 üzenetére
akkor én írok egy engem felettébb zavaró dologról: nincs lehetőség bekapcsolni azt, hogy találat esetén én döntsem el mi legyen az ellenintézkedés
nem szeretem a túlságosan automata dolgokat, én akarok a gép ura lenni, ezért hatalmas mínusz részemről, ha kicsit felidegesít simán törlöm az egészet
-
-
Dumi86
senior tag
-
Krystal_s
addikt
válasz
Szellem. #68326 üzenetére
A szerkesztett részt, csak most láttam.
Nem állítottam, hogy ezek az oldalak tiszták, csak hogy nem mindegyikkel van probléma. Fullon vannak reklámokkal, felugró ablakokkal (azok között köztudottan egyre gyakoribb a rosszindulatú más oldalakon is). Ezekkel tele van a net évek óta. Blokkoló nélkül még netre sem mennék fel. Mióta létezik reklámblokkoló azóta használom.(OFF)"rendre állítod, hogy mennyire értesz a témához"(/OFF)
Ilyet sosem mondtam, sőt évek óta nem is nagyon szólaltam meg itt.
Az évek alatt elég sok tapasztalatot szereztem, de a tudás sosem elég mivel minden folyamatosan változik. Ráadásul ilyen téren elég magasak az elvárásaim magammal és másokkal szemben is, ezért tőlem ritkán hallani, hogy akárkit is csak úgy hozzáértőnek nevezzek bármilyen témában. Viszont bárki bármiben többet tud, azt értékelem és elfogadom mások tapasztalatait is.
Még annyit kérdeznék a témával kapcsolatban, amire bejelzett és tiltotta a Kaspy. A háttérben kérdés nélkül akart letöltődni, vagy a böngésző is jelezte, hogy letöltés indult?
A böngésződ hogyan volt beállítva, rákérdez letöltések előtt, vagy előre beállított helyre magától tölthet? Ezek .exe fájlok voltak? -
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #68340 üzenetére
Most raktam fel amúgy 5 perce. Ha már vásárolt program akkor tiszta friss rendszer
Amúgy olyan gyors volt a telepítés hogy azt hittem valamit rosszul csináltam
Azta még az Uwp appok telepítése is milyen gyors
Jó átlátható menűje van. Egyedül a pendriveon lévő fájlok beolvasása volt kicsit lassú de lehet ez a pendriveom hibája is(nem mai darab). Amúgy itt is érdemes telepítés után a teljes rendszer vizsgálat? Eddig Kasperskynél csináltam. F-Secure is főverziót frissítget vagy mindig jön egy adott verzió? Changelogba láttam kb 3-4 havonta adnak ki új verziót.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Szellem. #68326 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy megnézted. Számomra ez egy meggyőző és hiteles válasz.
Ismerem azt az oldalt, de a sok gusztustalan reklám miatt kerülni szoktam. Durva, hogy még más is van ott. o.O
Ránéztem most, nálam nem akart átirányítani, sem letölteni semmit, de akkor az Ublock szűri ki ezeket. Jó tudni. Ilyen letöltős, átirányítós dolgokat eddig ismeretlen, külföldi oldalakon tapasztaltam, amikor családtagnak valami élő sportközvetítést kellett keresnem. Az olyan helyeket kerülöm én is.
Ezért szerettem volna tudni melyik oldalakkal volt itt másoknak ilyen rossz tapasztalata.
Ritkán szoktam videókra rákeresni egy másik oldalon, de ott ilyennel még nem találkoztam. Gyakoriak a hozzászólások és bármi gondjuk van panaszkodnak. (attól még lehet ott is bármi) Linkek között figyelni szoktam az ismertebb tárhelyeket."Ezt pont úgy vizsgáltuk, hogy az F-Secure az egyedüli termék, ami alapból blokkolja az összes ilyen szkriptet. (Ez csak mellékesen írtam)."
Nem mellékes, nekem fontos. Szoktam olvasni itt, de ezt a szkriptes témát nem láttam.
További kellemes napot!
-
szaboi6512
őstag
válasz
Szellem. #68258 üzenetére
Ha veszek az Alzán 1 éves licenszt, az hozzáadódik a jelenlegihez(4 hónapos promó), vagy az mikortól fog ketyegni?
-
-Nomad-
tag
válasz
Szellem. #68289 üzenetére
Semmi warez,torrent online film oldalak pl az online film oldalakon ha rákeresek egy filmre a 20 weboldalból legtöbbet már kapásból blokkolja nem is engedi megnyitni.Egy piros figyelmeztető ablak jelenik meg hogy a Felkeresni kívánt webhely ártalmas programokat tartalmaz.ezt a böngésző blokkolja? anno a Norton is jelezte ezt.Persze az UO-t is már régóta használom.
-
-Nomad-
tag
válasz
Szellem. #68285 üzenetére
A Norton 360-at 1 évig használtam de egy idő után észrevehető lassulást tapasztaltam.Megvártam míg lejárt az 1 év és nem is volt kérdéses a váltás.2 terméken gondolkodtam ESET vagy F-Secure.Az ESET itthon pofátlanul drága bár vannak olyan helyek ahol olcsóbban be lehet szerezni de szerintem nem döntöttem rosszul az F-Secure-rel.
-
-
csaba1203
addikt
válasz
Szellem. #68262 üzenetére
Válaszoltam is de itt is leírom szívesen, nekem anno ez az a termék amivel soha semminemű gondom nem volt.
Az Eset pedig a másik volt talán bár annak a vírus eltávolító része gyengélkedett mindig....
Ha a próbaidőm beválik inkább adok ezért pénzt, mint a lejtőn megindult Kasperky-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest