- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Widow csak akkor oneshotolta a koporsós csávókat, ha be bírtam lőni a lukon. Van rá letterbox vagy hasonló nevű acsivment, azon nemkicsit beszartam
De Javelinnél ez az infrakamera szerű cucc ez borzasztó fun.
Viszont: megnéztem ugye singleben összes wepunt, megvéve V-ös szintre, hogy melyik milyen nehéz meg mennyit sebez, ugye csak a kis sávokat nézegettem meg hasonlítgattam össze. És azt találtam, hogy a Black Widow bizony kisebbet üt, mint a rendes Widow... ami azért nekem csalódást keltő. -
Eli_Stone
aktív tag
-
-
Eli_Stone
aktív tag
Particle Rifle a neve és csak akkor kapod meg, ha megvetted a DLC-t
amúgy nekem még mindig a Vindicator a kedvencem mert elég erős pont elég gyors és pontos is és könnyebb mint a N7 fegyverek amiket az előrendelés mellé adtak így még kényelmesen vihetek egy Sniper Rifle-t is és még így is +100% környékén alakul az erők újratöltődése. -
KubanitoS
veterán
Első rész kezdése: egy szimpla akció az Eden Prime bolygón, ahol találtak valami ismeretlen tárgyat, ezt akarták hazaszállítani az Alliencesek. Nihlus, a turian spectre részt vesz a küldetésen, feladata megfigyelni Shepardot akcióban és ennek folyamán javasoni spectrének a Counclinak. A bolygón azonban ott lesz Saren, aki megöli Nihlust és Shepard lát egy víziót a Repaerekről.
Megkezdődik a hajsza Saren és a Reaperek után.
-
Malachi
veterán
na, az ilyen dolgokkal nem lenne semmi bajom - igazából nincs is - ha amúgy a játék jó lett volna végig. az élményhez nem ad hozzá, el sem vesz belőle. a fene állt meg azon a teraszon lefelé bámulni, mikor a galaxis sorsa forgott kockán!
mondjuk belegondolva elég hülye megoldás volt, hogy a legénység ott lazázott a bárban, miközben a történelem legnagyobb fenyegetése lógott a fejük felett.
FehérHolló - kicsit eltúlozták
-
warcat
veterán
Én is hozzájárultam a bruteokhoz egy rakattal.
Rengeteg ládát nyitogattam hétvégén a veteran packokból,már arra számítva,hogy a kevésbé ritka dolgok fogyjanak szépen el,hátha belenyulok a jóba speckó ládáknálEgy csomó kiegészítőt kimaxoltam ,a sniper rifle extended barrelt is végre.
A sebzésük nem hinném,hogy növekedne,viszont a súlyuk csökken az biztos.
A Katana X gyakorlatilag megegyezik a Disciple 1 statjaival.
Vajon a Black Widownak és a többi ultra ritka fegyvereknek is van I-X verziója?Na mert azt aztán necces lesz felfejleszteni. -
G4ga
őstag
masképp nem unlockolhatoak? mondjuk xyz creditért?tiv83us: akkor olyan mint a Battleforge. A fejlesztéseket adott pályákon lehet megszerezni adott lapokhoz. KB 100 ból egyszer dobta be azt amit akartam.
utaltam érte a játékot. mintha tényleg direkt nem azt adja ami jól jönne!
Látszik hogy EA!ismételten mondjon mindenki egy Köszönöm EA-t!
Tehát ha veszek egy packot azt a karakternek veszem, és igy karakter inventoryába kerül csak? Nem elérhetö az összes multis karakterem számára?
-
tiv83us
veterán
De miert van az, hogy mikor olyan karakterrel vagyok /vanguard/ 20 levelen keresztul, amelyiknek a fo fegyvere a puska, akkor minden pack sniper-t meg SMG-t, meg pisztolyokat dobal? Meg az equipment-ek is; pistol power amp, sniper power amp....stb.
Mikor atvaltottam, hogy feltoljam a Salarian Engineer-emet 20-asra, akkor meg csak puskakat es ahhoz valo tunkokat dobalt. Ugyanez volt a demoban is. Szerintem ezek a pack-ek egyaltalan nem randomok, hanem "figyelik", hogy mi az, amire pont nincs szukseged es azokat szorjak jo szivvel... -
tiv83us
veterán
-
Polllen
nagyúr
A fanart inkább hasonlít a turiánokra, akikkel elég hasonlóak. Persze ettől még nem hagyom meg Garrus-nak, így járt.
A 2-ben ő volt az egyetlen normális női karakter.
Persze azon a bizonyos képen sokkal szimpatikusabb, de azért elgondolkodtató, hogy azt a sok hajat hova teszi a ruha alatt. Elég macera lehet.
-
-
csigacska
tag
Szerintem az az X ami a nevük mellett jelenik meg, játék közben tényleg nincs kick.
Silver csatában kb 10x voltam eddig, de mindig béna emberekkel rakott össze, és futottak minden irányba, így maradok a bronzenál, ott legalább nem kapok idegbajt, hogy a 10. wave-nél kipurcan az egész banda.
Tegnap reaperek ellen 2x volt, hogy a 10. wave-nél kaszáltak el mindenkit, örültem nagyon...(ott legalább a csapat tűrhető volt)
Amúgy engem most bronze csata előtt dobtak ki, gondolták a 4-es szinttel semmire nem megyek, pedig így is szépen el tudok mesterlövészkedni, és bronze fokozaton nem nagy hátrány az alacsony szintű karakterem. -
G4ga
őstag
nem is azonnal silverre akartam menni.
felek attol h nulla szinten mindegyik jatekbol kiraknak majd.
full amatorokkel meg nincs kedvem jatszanisherlock: koszi az osszefoglalot.
hmmm... hat ide jutunk. teljes aron kapsz egy megvagott jatekot.
tegnap mikor kibontottam a jatekot beszartam
a kezikonyvnek nevezett fuzetecske mokas. ami a neten van megmokasabb.
jogos hogy vedjuk a kornyezetett avval nincs baj. viszont amit a nyomdaval sporolnak azt is benyelik hasszonak. nesze neked 10k jatek. -
tiv83us
veterán
Honna tudjam en, milyen az europai XXL?
Itt nem tul nagy, en XL-t hordok es nem vagyok tul nagy darab, 184cm/80kg.G4ga: Ne kerdezz, inkabb jatsz. A reaperek ellen silveren eleg necces, kell hozza egy jo csapat, lehetoleg 16-20-as szintu karakterekkel. Ja es silveren osszesen kb 10-12 Brute jon
-
G4ga
őstag
hát... ne is mond. olvasgattam az elkeseredett hszket.
Mondjuk amit Vistaboy a teszt végén irt. A dlckkel kapcsolatban. kiábránditó.
Bár sokxor emlitettek hogy sok DLC lesz a játékhoz, de igy megcsinálni vmit.
Hát elszomoritó. Ettöl függetlenöl szerintem az összes Single DLC megveszem majd, ennél a játéknál még igen. Kiváncsi vagyok mit ill. mit nem hoznak ki ebböl.
aztán meglátom mit hozz a jövö Biowareknél.
A single végigjátszás igy várat magára az biztos. a magyaritás elkészültéig 100%, aztán meglátom hogy jönnek a DLC.tiv83us: ohh szeretnék én is hozzátenni ha nem is pár 100 de egy kettövel legalább. mégis csak jobb a lelkivilágomnak ha tudom hogy én is tettem valamit a cél érdekében. Sokat nem játszok most. nagyon benne vagyok a AC
ro-ba. Iszonyat hangulata van.
Silveres tulélös dolog egyszerü? lehet rögtön olyanon játszani vagy elötte kell játszani egy csómót? vagy ne kérdezzek hanem várjam meg mig felmegy a játék?pohár : jégkorong mez kell?
-
G4ga
őstag
nem tudom mi a dörgés, még nem játszottam a játékkal.
bár ez nem mentesit az alol hogy hülyeséget kérdezek... jogos a pontolvasgatom a Spoilerek nélküli hszeket. látom elég nagy lett a felfordulás a játék körül. hát most kiváncsi leszek milyen.
Singlebe nem kezdek bele. a Multit megnézem!
köszi a választ!szerk és OFF: ami az aláirásodban van... nagyon komoly. tényleg vannak ennyire nem is találom a szót mit irjak ide
kemény! -
tiv83us
veterán
Mondom, soldier-nek, vanguard-nak biztos jo, a tobbieknek felejtos, akik biotic-kal/tech-kel dominalnak. En a Salarian Engineerem-emmel csak egy Avanger-t hordok, igy tulajdonkeppen kb ket mp es mar vissza is tolt az incinirate/energy drain, amivel egy Brute-ot en is leteszek 3-4 csapassal, foleg ha kozben osztom neki az Avangerrel is. Mar csak varom, hogy a Mattock-om is felmenjen tizesre /jelenleg a kb 15 Veteran Pack-bol 1 nyamvadt Mattock-ot kaptam...
/
-
tiv83us
veterán
Itt hetfon este 8 korul mar megkapod oket elvileg, ami nalatok mar kedd
A masodik kerdesedre: passz.
Amugy eszrevettetek mar, hogy ha a multis karaktered assault riffle-t hasznal, akkor allandoan sniper/smg/pistol amp-eket kapsz a csomagokban? Ha SMG-t vagy sniper-t hasznalsz, akkor meg a forditottja, mindent kapsz, csak azt nem ami kene.
Rohadt idegesito, szerintem direkt csinaltak. -
tiv83us
veterán
"Any player who is part of a squad that beats the Reaper faction on Silver difficulty or better will unlock one Commendation Pack. This means that at least one member of the squad must be extracted at the end of the mission – this will earn all squad members the reward. Each player can earn a maximum of one pack, and each pack contains a random N7 Arsenal Weapon. Originally only available as single-player weapons via the N7 Collector’s Edition, these multiplayer variants will be exceptionally rare and are NOT obtainable through regular purchasable Reinforcement Packs. The Commendation Packs will contain one of the following guns at random: N7 Crusader Shotgun, N7 Eagle Pistol, N7 Hurricane SMG, and N7 Valiant Sniper Rifle."
Ha befejezel egy Silver-t a Reaperk ellen, kapsz egy "Commandation Pack"-et, amiben random modon kapsz valamit ezek kozul: N7 Crusader Shotgun, N7 Eagle Pistol, N7 Hurricane SMG, and N7 Valiant Sniper Rifle
Egyebkent tuti meg lesz az egymillio, tegnap ejjel jatszottam par orat, az ellenfelet mindig unknown-ra allitottam es erdekes modon minden egyes alkalommal a Reaperek ellen mentunk.
-
tiv83us
veterán
!!! SPOILER !!!
Valamit valamiert...(En sem vagyok oda az otletert, de csak igy eli tul elvileg Shepi
)
Egyebkent mar posztoltak olyan videot, hogy "Destroy" es a vegen EDI kiszall a Normandy-bol...
#3799: Ja es EDI "szemellenzoje" es zold lesz. De a Szinteziskor nem tiszta meg most sem, hogy akkor a Reaper-ekkel is "egyesulunk"
Mert az egy dolog, hogy latjuk, hogy elhagyjak a Foldet, de az nem, hogy vissza is huznak a melyurbe...
-
nanorambo
őstag
Végül is érthető. Ilyen komplex univerzum ilyen hangulattal, zseniális karakterekkel, mély érzelmekkel tele, ahol te hozod a döntéseket, nyilván nem akarja az ember "csak úgy elengedni". Ehhez még hozzá jön a játékipar eddigi legnagyobb trollkodása és ezek növelik egymást így a végére kipukkadt a lufi.
Ha a Bioware nem assza el ennyira akkor biztos vagyok benne, hogy a nevüket és a Mass Effect címet aranyba öntötték volna a rajongók és a nem lefizetett oldalak. Ezért nem értem, hogy miért kellett ezt tenni.+ Pénz ide-oda szerintem nekik is jobb lett volna úgy hátradőlni, hogy tényleg mindenki jó visszajelzéseket küld, nem pedig úgy, hogy az internet mindjárt összeomlik
a sok negatív visszhang miatt.
-
RockHaRD
addikt
pont ez az ,ami mindenkit idegesít (többek közt engem is), hogy az ember beleölt egyszeri végigjátszással is több mint 100 órát a játékba, végig a jó döntés vezérelte pl, és akkor kap egy ilyen befejezést
miért nem lehetne egyszerüen csak annyi, hogy megdöglenek a ríperek, a föld megmenekül, és mindenki életben marad... 2012-ben ez már olyan nagy elvárás?más: ha ME2-ből full getszi karaktert hozok be a játékba, akinek az arca teljesen szét van esve, és a szeme is olyan, mint a rejtözködő fsszpóé (
), akkor az megmarad a 3. részre? Esetleges további szemétségnél még jobban szétesik?
-
leviske
veterán
ÁÁÁ! Ne! Ezt nem akartam tudni.
Basszus, 7-8000... Itt vagyok a Miranda-s küldetés közben, az összes mellékküldetés kész és alig több, mint ezeknek a fele van meg. Ennyit számítanának a második részbeli plusz karakter DLC-k? Vagy a readiness pont a totálon növel?
MOD: Rosszul emlékszem, vagy a végén tényleg nem lehet menteni a Citadelen?
(#3572) Ilsyde:
-
asuspc96
senior tag
Szerencsém....?!
hahahaha...jó viccekkel rukkolsz előGondolom mindenki profi szinten kezdett mindent és senki se hibázhat egyszer sem...
Én megtettem...elnézést ha ezzel felkavartam a lelki világod....szerk.: Wiki
"újabb kutatások szerint viszont akár élvezetesebb is lehet a művek "olvasása", ha előre tudjuk a végüket."más:
Lesz/létezik ehhez (már) "magyarosítás" ? Feliratra gondolok mint ami pl, a 2-höz volt...asuspc96
-
G4ga
őstag
nem biztos hogy ész kérdése!
Amilyen jol kersenek az emberek itthon... de ebbe ne menjünk bele...
Egy két éve nekem se jelentett gondott a játék vásárlás. 100+ eredeti játékom van, volt hogy egy honapba 3-4 játékot vettem. Most fél évig sporoltam a gyüjtöire.
Frank alapu hitel mellet elég luxus a játék.Rossi: ha ez igaz akkor várok a játékkal! Addig végig tolom még1x a DA
-t és a DA II
-
Drizzt
nagyúr
Fogalmam nincs...
Azt hiné az ember, hogy az aktivációs folyamat része a termékkulcs elküldése, nem szimplán a dátumellenőrzés. Azt hittem a kettő folyamat egy tranzakcióba van gyúrva. De a jelek szerint szerencsére nem.
Ui.: ez nagyon béna, hogy még egy kézikönyv sincs a CE-ben. Oké, hogy artbok, meg blabla, de tényleg semmi hasznos megfogható dolog.
-
-
KubanitoS
veterán
Ha ésszerűen gondolkozok, akkor én sem rendelek CE-t, hiszen marhára nem éri meg. Anyagi szempontból te csináltad jól a dolgot, a CE mellé adott cuccok nyilván nem érnek annyi plusz pénzt, hiszen elvégre haszontalanok (a DLC, meg az "űrkutya" kivételével - majd kiderül ez utóbbi mi is pontosan).
Viszont a Mass Effect az egyik kedvenc játéksorozatom (vagyis jobban belegondolva A kedvencem) és szerettem volna a befejező részt méltóképpen megtisztelni egy CE változat beszerzésével. Az előző két részt már rongyosra játszottam és azokat nem is teljes áron szereztem be. Erre most szánok pénzt, meg amúgy sincs még "igazi" CE változatom egyetlen játékból sem. Szóval felőlem most az EA nyomhatja a DLC-ket, a plusz küldetéseseket, illetve plusz karaktereseket meg fogom venni mind egy darabig.
-
tiv83us
veterán
Igen, barcsak 6:30 lenne...valahol az Atlanti Ocean kozepen annyi van
Apartman, ja, de attol meg lehet teraszom, vazze, ez nem panelAddig marhaskodtunk Kidussal a "Launching/Lunching Probe"-al a ME2-ben, mostmar mindig elbaszom a spellinget
-
tiv83us
veterán
Hagyja ma, tukon ulok vaze, 4:27 van delutan, verofeny, kint ulok a teraszon laptoppal, iszom a kolat, szijjom a cigit, varom, hogy Kidus hazahozza a kocsit es utana elhuzzak a p@#$-ba
Most olvasom, meg Stoh Buckot is kiengedtek a Mass Effect 3 launch day-re /csak menjen villamossal, ha lehet/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged