Új hozzászólás Aktív témák

• Kocsó
    aktív tag

Kedves Fórum társak!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e rajtam kívül valaki aki találkozott a mobilos OneTV alkalmazásban a Hibakód: 2100 üzenettel?
    Beszéltem már a Vodafone Support-al is de ők sem tudtak segíteni.
    Próbáltam ki/be jelentkezni, próbáltam törölni az app-ot, a cache-t, az adatokat de ugyanaz a hiba.
    Az érdekesség, hogy csupán egy készüléken tapasztalom, egy OnePlus 12-n, amin Magisk 28101 van, ezt jeleztem a Vodafone Support-nak is. Nem tudott semmit se mondani rá, náluk ilyen hibaüzenet nincs a listájukba...
    Teszteltem iPhone SE2-vel, Poco X3-al és azokon nem tapasztalom a hibát (bár egyik sem root-olt).
    Az app elindul a OnePlus 12-n, be tudok jelentkezni, ki tudom választani a profilom, belépek a tv menübe és rá nyomok egy tv csatornára, és egyből a hibaüzenet fogad. Magisk-ban hide-olva van, tehát az app nem látja a root-ot, mégis valahol megakad a lejátszás.
    Próbáltam Android 14-en is, nem ment, frissítettem Android 15-re, azon sem megy.
    Csatolok egy képet róla:

Amíg az előző app működött (Vodafone TV) addig ilyen gondom nem volt. De ugye arra már nem lehet vissza térni.
    Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a megoldás?

A másik ugyanilyen jellegű problémám a Vodafone hivatalos app-ja: My Vodafone.
    Az már el sem indul. Hiába HIDE-oltam Magisk-ban

Előre is köszönöm szépen a segítő szándékokat!
    :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák