Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Közben találtam unofficial MIUI camos crdroidot.
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Elvileg ahhoz is van modul Magisk/KernelSUhoz.
https://devuploads.com/users/ItzDFPlyer/17713/(LATEST)%20Beta%208.3
ezt láttam a napokban, a miatoll tg csoportban, nem tudom, hogy ez telefon függő lenne-e
-
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Revolut csak a KernelSU alkalmazást látja, azért nem megy

De ha elrejted, vagy törlöd, simán megy -
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
hát én ilyent nem tapasztaltam

de ha mondasz egyet megnézem -
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
(valószínűleg a nem-Trebuchet launcher miatt) az appváltó sem mindig működik.
Ez sajnos de, Trebuchet bug, ha törlöd az adatait és leállítod, megjavul az appváltó, emiatt is cseréltem le a LOS21-et crDroidra... pár órát beleöltem a guglizásba és hát nem igazán voltam előbbre, csak, hogy csináljam ezt ha elromlik, vagy Taskerrel állítsam be, hogy naponta törölje az adatait vagy állítsa le és indítsa újra
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Azzal tökéletesen megy igen

-
Létezik valami memória kezelő modul amivel a xiaomi gyári lakatolós megoldásához hasonlóan tudok appokat kényszerítetten a memóriában tartani?
A korábbi A10 alapú xiaomi EU rommal elég fluid volt a rendszer.
Most A14 alapú LOSen sokszor van laggolás, sok app használat után van amit bezárni is alig tudok mert a force close nem működik, és (valószínűleg a nem-Trebuchet launcher miatt) az appváltó sem mindig működik.Vagy az A14-nek ennyire kevés a 6GB RAM?
Ha nincs semmi megoldás, akkor lehet, hogy visszamegyek a legutolsó A12 alapú taiwani/indonéz MIUIra. -
-
rErEaT
senior tag
Látom ezt már felvetették, hogy hasonlóan csinálják meg mint a Magisk-ot, de inkább a javaslat, hogy töröld le, hiszen csak egy Menedzsment Interfész aminek megléte semmi hatással a működésre:
https://github.com/tiann/KernelSU/issues/628Amint letörlöm az alkalmazást működik, nem kell törölni az alkalmazás adatokat sem, újra telepíteni sem kell, azonnal indul a revolut amint nem látja a KernelSU alkalmazást

-
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Hát nem tudom nálad mi a más, mint nálam, de nekem sehogy se akar menni

Pedig direkt tesztelgettem szinte mindennel a rootot és semmi sem látja, de a Revolut igenis tudja, hogy rootolva van
Eddig is volt ugye LSPosed, elég régóta használok 1-2 modult, most már csak 1et, a chatHeadEnabler-t a messengerhez, mert a régi nekem sokkal jobban tetszik, mint ez az új, szóval csak emiatt van LSPosed fent, csak ezt látják a detektáló progik, de mégis valami zavarja a revolutot, lehet valami mappát lát valahol aminek nem kellene ott lennie...
Más ötletem nem nagyon van, de mindegy, van másik mobil is, illetve ritkán kell csak a Revo, inkább a Wallet használata a fontos, ami megy szerencsére, illetve ahogy néztem a crDroid 11 Stabilban már benne van, hogy online húzza le automatikusan a fingerprinteket, így PIF-el se kell szórakozni

Szerk.: Aha megvan, a KernelSU alkalmazást nem szereti, ha törlöm akkor elindul a revolut bakker...

Pedig már azt hittem, hogy ezt nem kell IceBoxxal fagyasztani, mert az OTP elindult... -
crok
Topikgazda
Közben 18 órája frissült az autopif-ben levő két json is:
Chiteroman PIF-hez:
{
"MANUFACTURER": "Google",
"MODEL": "Pixel 6",
"FINGERPRINT": "google/oriole_beta/oriole:15/BP11.241121.010/12780007:user/release-keys",
"BRAND": "google",
"PRODUCT": "oriole_beta",
"DEVICE": "oriole",
"RELEASE": "15",
"ID": "BP11.241121.010",
"INCREMENTAL": "12780007",
"TYPE": "user",
"TAGS": "release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2024-12-05",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "32",
"spoofProvider": true,
"spoofProps": true,
"spoofSignature": false,
"DEBUG": false
}Osm0sis PIF fork-hoz:
{
"MODEL": "Pixel 6",
"FINGERPRINT": "google/oriole_beta/oriole:15/BP11.241121.010/12780007:user/release-keys",
"PRODUCT": "oriole_beta",
"DEVICE": "oriole",
"RELEASE": "15",
"ID": "BP11.241121.010",
"INCREMENTAL": "12780007",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "32",
"*.build.id": "BP11.241121.010",
"*.security_patch": "2024-12-05",
"*api_level": "32",
"spoofBuild": "1",
"spoofProps": "1",
"spoofProvider": "1",
"spoofSignature": "0",
"verboseLogs": "0"
} -
crok
Topikgazda
A PIF modult feltelepíted és egy root képes filekezelővel szerkesztheted a /data/adb/pif.json file-t, abba kell tenni. Vagy megvárod amíg adnak ki PIF modul frissítést, gyanítom lesz nemsoká. Vagy egyébként most mi a PlayIntegrity állása? Basic? Device? És a PIF telepítése után?
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Eddig xiaomi.eu romot használtam ahol ment a kis APK . De mivel a telomnak nincs supportja már custum rom van rajta.
Hogyan kell ezt a pif.json fájlt használni ?
Mi kell hozzá? Magisk 28.1 fent van egy pár modullal.
Előre is köszi . -
Soltee1
tag
Használ valaki bindhost-ot [link] ?
Nálam csak a mode2 vel működik. Ha telepítek redirect hostot, bármelyiket, látszólag minden ok. Átvált a modek között, de ha tesztet futtatok nem blokkol.
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU injector frissites:
XiaomiEUModule_2024.12.19.apkpif.json a Chiteroman PIF-hez:
{
"MODEL": "Pixel 9",
"FINGERPRINT": "google/tokay_beta/tokay:Baklava/BP21.241121.009/12787338:user/release-keys",
"PRODUCT": "tokay_beta",
"DEVICE": "tokay",
"RELEASE": "Baklava",
"ID": "BP21.241121.009",
"INCREMENTAL": "12787338",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "25",
"spoofProvider": true,
"spoofProps": true,
"spoofSignature": false,
"DEBUG": false
}pif.json az osm0sis PIF fork-hoz ha valaki azt használná:
{
"MODEL": "Pixel 9",
"FINGERPRINT": "google/tokay_beta/tokay:Baklava/BP21.241121.009/12787338:user/release-keys",
"PRODUCT": "tokay_beta",
"DEVICE": "tokay",
"RELEASE": "Baklava",
"ID": "BP21.241121.009",
"INCREMENTAL": "12787338",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "25",
"*.build.id": "BP21.241121.009",
"*.security_patch": "2024-12-05",
"*api_level": "25"
} -
llaszlo
veterán
Hello! Hogyan tudnám felülírni a YT-ot? Telefonon tökéletesen működik. Itt már többször próbáltam újra telepíteni. Eltávolítani, minden adatot törölni, de semmi.
Amit még hibát találtam, hogy a YT mindig server errort ír 400-as kóddal. Töröltem már a cahcet.
-
rErEaT
senior tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Hmm, hát megvárom a stabil cr11et, hátha azzal menni fog

Van buildelve stabil verzió belőle a telefonomra, de telegrammon írták, hogy kicsit később kerül fel OTA-ra, tesztelgetik!Amúgy a KernelSU megoldás jobbnak tűnik, mint a Magisk, eddig nem is olvastam utána, de pont azt csinálja, hogy csak annak ad root jogot amit te megadsz, így más app nem is látja, hogy létezik
-
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Be kellett jelentkezni párba, valami meg el sem indult, szóval azokat reinstallálni kellett
-
-
rErEaT
senior tag
Neo-Backup fullosan visszahozta a legtöbb telepített alkalmazásom adatait

Így csak félig volt szívás a váltás! -
rErEaT
senior tag
crDroid11en most nekem se megy a Revolut

De még a play integrity se ment PIF nélkül ami kicsit fura, mert elvileg integrálva van hozzá egy opció, na mindegy azt kikapcsoltam és felraktam a PIF-et, így a Revoluton kívül minden megoldódott
-
G48
senior tag
Revolut-al szenvedek.
DEVICE van. Shamiko 1.2 van, tiltólistán az összes process, Magisk rejtve a saját beállításából.
Mi lehet még?
-
user26
senior tag
Szia @crok! Bocsi a nem ide való kérdésemért, de csak te tudsz hasznos infórmációval szolgálni. Gyári állapotú, zárt bootloaderű Xiaomi telefonnál, a "TEE broken" infót mutat a momo, amiről tudjuk, hogy ez nem jó. Álltalnosságban ennek mi lehet az oka? Nem én használom, nem én telepítettem rá bármit is, szembe jött velem, és érdekelne a dolog. Meglehet ezt oldalni, vagy ez az alternatív dolog "orvosolja" csak root + PIF + Tricky Store, már csak? Csak érdeklődök, elnézést a nem ide való kérdésért.
-
crok
Topikgazda
Ejj ejj.. hát jó téma ez?

Android alkalmazások topik -> összefoglaló -> Biztonsági mentés szekció
___Swift Backup - backup app, méltó utódja a Titanium Backup-nak (ami mára már elavult)
Neo-Backup - régen OAndBackupX - ugyancsak backup app viszont open source (GitHub release letöltések - F-Droid - Izzysoft)
AppDash - Az EX Kernel Manager (EXKM) fejlesztőjének keze munkája, kiváló alkalmazás ez is.
___Swift backup, én azt használom bár én fizettem is érte..
Ha az nem akkor mondjuk a Neo ingyen van, open source és fejlesztik is (pont most jött ki frissítés). Meg esetleg az AppDash.. van még pár.. de én Swift-elek. A Migrate-et már nem mondanám, lutri.. elég bináris hogy a rendszereddel és alkalmazásaiddal vagy megy vagy nem.. de az biztos.. Titanium már rég elesett sajnos, split-et se tud, etc.. -
rErEaT
senior tag
Sziasztok!
Korábban volt téma, de nem emlékszem pontosan, melyik az ajánlott alkalmazás amivel le lehet menteni az alkalmazásokat és az adataikat?
crDroidra való áttéréssel nem szeretnék órákat szórakozni a visszaállítással ha persze nem muszáj 
NeoBackup vagy Swift volt talán?
-
mekker
őstag

---
Legyalultam a modulokat és a Magisk 27-et, így már nem bootloopol az új Magisk (28.1). Egy modullal összeakadhatott.
Revolut simán elindult, talán PIF kell neki. DÁP-nak kellett Shamiko is, viszont ezek után inkább nem is fogom használni, amíg telót nem váltok. Hide My Applist, Ice Box, maradt a biztonság kedvéért. Viszont a Zygisk Next, meg a Zygisk Assistant nem, mert félek, elrontják a Shamikót. -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Azért jelzi a frissítést mert ugyan a GitHub release-ek közül le lett szedve már viszont a modulban (module.prop) levő update.json szerint még mindig a 20220978 build a legfrissebb, ezt nem javította j-ch manuálisan. A köv. build majd felülírja..
-
mekker
őstag
PlayIntegrityFix_v18.1.zip-re bejelzett a Win Defender és a VirusTotal is. 18.0-ra is, 17.x-re nem. Lehet tudni errõl vmit (false positive-e stb)
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Elofordul, szedd le kezzel a frisset, tallozzd be, ugy megy. Nov. 8 az utolso jol mukodo [20220969] mikori build-ed van fent?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Próbálnám frissíteni a j-hc féle YouTube Revanced Extended -et, de Letöltés / Telepítés után azt az értesítést kapom, hogy "Hiba a fájl letöltése közben".
Magisk v28.1 -et használok, más modult tudok sikeresen frissíteni.
Más is járt így? -
válasz
koppasz1986
üzenetére
Én még 14-en vagyok, de ha jók a tapasztalataid akkor lehet én is váltok (bár nekem még Poco F3 van, ami már bő 3,5 éves). Még betanak írják ezért is vártam.
-
válasz
koppasz1986
üzenetére
Kösz az ötletet, meg is oldódott nekem is. Universal GMS Doze modult kellett frissíteni és megy a Revolut.
DÁP és most vettem észre REpont nyervákol a root miatt. Lehet váltanom kellene Zygisk Next-re vagy fagyasztani Magisk-et. -
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nekem is Nova launcher van, hát már meg nem mondom hány éve, de 10+ legalább

és nagyon nehezen váltanám le más launcherre
Köszi!
Lehet hétvégén teszek vele egy próbát!(bocsi az offért srácok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.