- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iker62
csendes tag
válasz
Oldman2 #3418 üzenetére
Üdv!
Mekem nem áll ösze ez a makró. A szövegben widgetet említesz, de a képen Parancsikon van a makróban.
Widgettel ok, pik-pak megoldható, az "if"-es rész se kell. Gombbal és Gyorscsempével is müködik.
A csatolt képen lévő "parancsikon" hol van, hogy működik? Ha makróban nyomkodom, teszt eseményt indítok, a parancsikonon akkor működik. De kivülről hogyan? -
válasz
Oldman2 #3254 üzenetére
Én azért kiegészíteném azzal, hogy a véletlenszám generátort be kell állítani 0-15 vagy 1-15 közé attól függően, hogy milyen számmal kezdődik a tömb (ha egyáltalán számnevei vannak a bejegyzésnek, mert ha nem, akkor bukta az egész).
Szóval létre kell hozni a fent említett számgenerátort és a kívánt műveletbe be kell illeszteni a véletlenszám változónak az értékét.Szerk: Közben tettem egy próbát és az a tapasztalatom hogy a kiolvasni kívánt tömb értéket nem lehet random számmal meghatározni. csak fixen beállított értéket lehet elmenteni pld egy felugró üzenetben, de gondolom, hogy más esetben sincs másképp.
-
válasz
Oldman2 #2879 üzenetére
Vak riasztás, 100% tiszta. Nálam Avast van, megvizsgálta és tovább engedte. Semmi extra nincs benne, csak az adb.exe és azok dll fájljai, a MD Helper.apk valamint egy batch fájl, ami végigfuttatja az ADB parancsokat. Én konvertáltam a batch fájlt exe-be, szóval nem egy valahonnan származó program, hanem egyenesen tőlem. A vírusírtók korábban nálam is mindig panaszkodtak az exe-be konvertált batch fájlok miatt.
-
válasz
Oldman2 #2834 üzenetére
Köszi!
Szép, kövér makró 😊 Annyira nem bonyolódtam bele a Ne zavarj mód használatába. Csak a ki/be kapcsolást használtam a makroimban. Azt is észrevettem, hogy telefon és telefon között különbség van a működésükben. Samunal alkalmazom kellett a feltételeket, Huaweinél nem. -
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #2538 üzenetére
A kereső a Kisegítő lehetőségek alkalmazás infóihoz visz. De, tudom, hogy mire gondolsz és a MD üzenetre bökve is a Kisegítő lehetőségekhez dob, ahol a Telepített szolgáltatásoknál minden MD igény engedélyezve van.
-
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #2189 üzenetére
Nincs ezzel baj, amíg a fejlesztő törődik az alkalmazásával és a Google ésszerűen alkalmazza az egyedi engedélyeket. Biztos vagyok benne, hogy a MD fejlesztője is meg fogja kérni és nem hiszem, hogy a Google megtagadná tőle.
Igazából a kérdés az, hogy mi van akkor, ha én szeretnék írni magamnak egy alkalmazást. -
dzsordzs69
senior tag
válasz
Oldman2 #1885 üzenetére
hm, nekem úgy rémlik, hogy amíg jó volt, addig alul-felül eltntek a dolgok.
egyébként már próbáltam külön-külön is, csak értesítési sáv, csak navi gombok, mindkettő együtt, de sehogy sem jó. kiírja, hogy a macrodroid megkapja a root jogot, és ennyi. tudok élni nélküle, bár a számlát sokkal egyerűbb a telefonon megírni...
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
Oldman2 #1881 üzenetére
Köszönöm.
A MIUI saját böngészője, Business Calendar, és a NAV számlázója. (Ebből a számlázó lenne a fontos, mert adott tétel esetén nem engedi görgetni, viszont a tovább gomb épp a navigációs gombok alatt van, tehát pont használhatatlan az app...) A naptár app csak próbából lett berakva.
-
PistiSan
addikt
válasz
Oldman2 #1873 üzenetére
Szóval lesz egy apk aminek a frissítésére nekem kell odafigyelnem?
Remélem bele rakja majd a macrodroidba a fejlesztő, hogy ha olyan funkciót akarsz használni ami igényli az apk-t, akkor legalább a letöltési oldalra elvisz, illetve ha lesz frissítve valami miatt, akkor ezt valami módon jelezni fogja. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Oldman2 #1564 üzenetére
Nálam nincs gond Bluetooth kapcsolgatással.
Itt van pár EMUI guru, talán tudnak segíteni. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
Oldman2 #1366 üzenetére
Nincs benne valami opció, hogy valami erőltetett megoldással kikényszerítse a rendszerből, hogy elindulhasson?
Ok ez már túlkomplikált.
Viszont agyam eldobom, hogy 2020 hajnalán ezen kell hetek óta stresszelnem, hogy egy majdnem legújabb Android verzión le tudjak tiltani appokat illetéktelen szemek elől (az egész sztori abból indult ki, hogy a kocsim egy autószerelőnél volt aki segghülye a technikai dolgokhoz és állítása szerint a rádiót alig tudta elindítani, és össze-vissza el volt nyomkodva mindenem). -
Macika66
őstag
válasz
Oldman2 #1298 üzenetére
Na, ezért jó, ha az ember leírja a baját, mert újra elgondolkozik rajta.
Természetesen User Error
Este (éjjelre) bekapcsoltattam a telóval az Akkumulátorkímélő módot. Az pedig kiló MINDENT, a Macrodroidot is.
És amikor céghez beértem és ránéztem a telóra, bekapcsolva a képernyőt, akkor tudott csak újra futni a progi, és ebben a sorrendben hajtotta végre az érvényes makrókat.
A gondolatot az indította el, hogy 2 napja csúnyán esett az eső. nem mertem motorral menni a munkahelyemre, így szépen BKV-ztam. És ugye közben jár a teló-nyomkodás is.
Oda is, vissza is szépen végrehajtódott minden makró, ahogy kell.
És itt indult be a gondolatmenet, tegnap kihagytam az akkukímélő módot, ma jól is működött!
Köszi, hogy segítettetek! -
zhata
senior tag
válasz
Oldman2 #1240 üzenetére
A fentiek miatt downgradeoltam Pie-ra, bootloadert nyitottam és rootoltam is a készüléket, minden működik, kivéve a repülőgées mód be és kikapcsolását.
(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt.
-
zhata
senior tag
válasz
Oldman2 #1237 üzenetére
Tegnap felraktam az Android 10 béta 2-t, de sajnos, azt kell mondanom, hogy a MD jó része nem megy. Az otthon elhagyás cellafigyeléssel nem működik, mint ahogy nem működik a telefon töltöttségének figyelése sem. Érdekes módon az, hogy hívás után a kezdőképernyőre ugorjon megy, hasonlóan a hívó nevének bemondása is.
Továbbá a tízes alatt már semmiféle hívásrögzítés sem lehetséges. [link] -
PistiSan
addikt
válasz
Oldman2 #1233 üzenetére
Nekem is 9-es droidom van, a fenti problémák mindegyike érint, vagy "csak" az a gondod, hogy halk?
Amúgy van egy beállítás, ahol lehet a hangerejét állítani, engem is zavart, hogy nagyon halk, aztán meg találtam azt a menüpontot (amit most nem találok hirtelen) és hangosabbra vettem. -
Macika66
őstag
válasz
Oldman2 #1190 üzenetére
Nálam a pontgyűjtőkártya is be van digizve a Simple-be, így csak akkor kell elővegyem, ha chipes...
Gondoltam rá, hogy automatizálom a MD-dal az NFC ki-be kapcsolását, de
1. nem fogyaszt érezhetően semmit, ha folyamatosan bekapcsolva hagyom
2. nem kell behívni a Simple-t a fizetéshez, ígyx plusz mozdulatok lennének szükségesek a makró működtetéséhez, tehát ugyanott vagyok, mint ha kézzel ki-be kapcsolgatnám. -
7Sony7
addikt
válasz
Oldman2 #1065 üzenetére
Köszönöm a letolást. Nálam nem úgy működik, mint a kereső által megtalált leírásban ( lehet, hogy a szerző nem volt elég alapos?
) , Erről tudnék csatolni képet is, csak nem akartam feleslegesen képekkel lomolni itt.
Ettől függetlenül még mindig nem tudom, mi az oka, hogy -mint ahogy a második képemen látható- (1058as hsz) többször is "rápróbál" a makró futtatására a progi. Azt értem, hogy az érintésemuláció csak feloldott kijelzőnél működik, de akkor mi az oka, hogy többször is indítja? -
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #1023 üzenetére
Igen is, meg nem is. Pár Robotparancsomat átültettem, meg újakat is szoktam rajta tesztelgetni. Legutóbb egy időzített fényképezőst próbáltam ki valakinek, mert Robottal nem sikerült. De, aktívan még nincs beizzítva. Nincs Nugátnál újabb eszközöm, azokon meg még jól megy a Robot.
Kicsit még el vagyok veszve benne. Leginkább a változó kezelése idegen nekem. A Robotban olyan egyszerű és praktikus, hogy az eseményeknél megjelennek az aktuálisan használható változók.
Viszont, a Robotos hangvezérlésem egy az egyben híváskezelésen alapul, amit nagyon fájna bebuknom a Google baromsága miatt. -
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #1017 üzenetére
Egy fejlesztőnek kivételes engedélyért kell kuncsorognia? Hiába alkot jó alkalmazást, ha a külön engedély megtagadásával a Google ellehetetleníti. Ez aztán ösztönzőleg hat a versenyszellemre. A Google eldönti, hogy ezentúl a Tasker lesz AZ automatizáló, a többiek meg mehetnek a sóhivatalba. Ez tényleg mindennek a legalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest