Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Tetszik, hogy az új verzióban kiírja, hogy melyik makróm mikor futott.
-
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
A fentiek miatt downgradeoltam Pie-ra, bootloadert nyitottam és rootoltam is a készüléket, minden működik, kivéve a repülőgées mód be és kikapcsolását.
(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt. -
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Tegnap felraktam az Android 10 béta 2-t, de sajnos, azt kell mondanom, hogy a MD jó része nem megy. Az otthon elhagyás cellafigyeléssel nem működik, mint ahogy nem működik a telefon töltöttségének figyelése sem. Érdekes módon az, hogy hívás után a kezdőképernyőre ugorjon megy, hasonlóan a hívó nevének bemondása is.
Továbbá a tízes alatt már semmiféle hívásrögzítés sem lehetséges. [link] -
zhata
senior tag
Android 10-zel (igaz, még csak béta 1) a Macrodroidnak gondjai akadnak A wifi és a bluetooth ki-be kapcsolgatásai nem működnek. (Pie-nál nem voltak gondok.) Az akksi megfelelő töltöttségét viszont kijelzi. Valaki hasznája az automatizálót Android 10-en? (OP7-Pro.)
-
zhata
senior tag
Nem tudom, hogy ki tapasztalta, de nekem a telefon rázása funkció magától már többször is beindult az új alacsonypadlós buszokon. A dolgot értem is, mivel az úttesthez sokkal közelebb van a padló, emiatt nagy erőhatásokkal kell csillapítani a padló rezgését, másszóval nagyon ráznak ezek.
Az már csak egy másik kérdés, hogy ezeken a sz@rokon a marha sok ülés miatt már a beszállás is sokszor körülményes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt.