- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szimi57 #3960 üzenetére
Szia!
Igen, megoldható, de tudnod kell, hogy a sebességmérést folyamatosan monitorozni kell egy külön vagy ugyanabban a makróban lévő művelettel.
És itt merül fel mindjárt a nagy kérdés, hogy mi legyen a kiváltó esemény, amitől beindul a monitorozás?
Egy állandó intervallum nem jó, mert eléggé lecsökkenti az üzemidőt, mivel a GPS folyamatos használat alatt lenne, mintha egy navigációs appot használnál éjjel-nappal. -
válasz
szimi57 #3928 üzenetére
Biztos, hogy működött, mert utána néztem és nekem is van a múltból olyan makróm, amit erre az eseményre építettem és biztos, hogy működött, mert más is használta.
Freeman007: Nem találtam egyenlőre megoldást, de ahogy nézem (2018-tól) már kérték a felhasználók a Google-t, hogy legyen benne ez a feature a telefonban. Hát ennyit a támogatásról. -
válasz
szimi57 #3750 üzenetére
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Eddig a telefonom töltésvezérlését egy Selly okoskonnektorral szabályoztam.
Ez minden telefonhoz jó, de most találtam egy olyan megoldást, amihez nem kell semmilyen külső eszköz, mert az újabb Android verziókban elérhető "Akkumulátor védelem" lehetőségével és a MD-al 85% felett bármikor le tudom állítani a töltést, de vissza is tudom kapcsolni. Szóval aki 100%-ig akarja tölteni az akksit, mert szeretné kihasználni a teljes kapacitást, de nem szeretné, hogy a teljes töltés után még órákig töltés alatt maradjon a telefonja, neki hasznos lesz ez a megoldás.
Hamarosan jövök a kész makróval. -
Oldman2
Topikgazda
válasz
szimi57 #3748 üzenetére
Ahogy a Beállítások/Macrodroid módok megnyitásakor is olvasható:
"A Macrodroid mód egy globális változó, amely az alábbiakban felsorolt értékek egyikére álíltható be. Ez az érték feltételként vagy Makróként is használható.
A Módnak nincs társított állapota vagy viselkedése, ezért itt csak a módok megnevezése állítható be."
Ezek után, van még ami nem tiszta számodra?
A kérdésedre válasz:
A Műveletek / Macrodroid mód beállítása => Éjszaka beállítja ezt a globális változót Éjszaka állapotúra.
Ezt feltételként tudod használni bárhol utána. -
PistiSan
addikt
válasz
szimi57 #3640 üzenetére
Nincs.
[kép] [kép]
Kezdem elengedni a dolgot.... minden tippet megpróbáltam már, lehet csinálok egy mentést, aztán törlöm és vissza rakom a progit, ezt az egyet még nem próbáltam. Azt hittem eddig, hogy ez valami új android hülyeség, de senki mást nem láttam itt erre panaszkodni, így hát rá kérdeztem. -
DessertFox
aktív tag
válasz
szimi57 #3596 üzenetére
Sziasztok. Több fórumon is érdeklődtem de segítséget nem tudtak adni. Honor P90 - en ( Android 13, OS 7.1 ) szeretném a lezárt képernyőre kitenni a naptáramat. A P20 - on ment egy CLocker nevű alkalmazás, de ezen már nem működik. Meg lehet ezt csinálni macroval ? Köszönöm.
-
válasz
szimi57 #3589 üzenetére
Jó estét!
Én azt gondolom, hogy a "Képernyő kikapcsolása" lehetőséget választotta.
Én pedig az "Érintések blokkolása" művelettel oldottam meg a következő módon.Na most ebben van egy kis tökéletlenség. Mégpedig az, hogy a készülék helyzetei között van egy holttér. Vagyis van olyan pozíció, amikor semmilyen helyzetet nem mutat a MD.
"vagy ha működik a dupla koppintásos képernyő lezárás akkor automatizált koppintás"
Na ez az, ami lezárt képernyőnél a bejövő hívás alatt nem működik. Ugyanis a bejövő hívás nem oldja fel a kijelzőt csak a tárcsázóban lévő lehetőségeket engedélyezi. -
D1L1ZS
őstag
válasz
szimi57 #3510 üzenetére
Hmmm.
"Nearby devices" nem volt engedélyezve, de most azt is megadtam neki... Majd meglátjuk.
Az MD helpernek és a xiaomi MD helpernek megadtam minden engedélyt, csak a képernyő záron megjelenítést és display popup windows while running in the backround opciót nem...
Az is kellhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest