- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Egy kisebb kitérő után ismét egy Samsung készülékem van, a Macrodroid természetesen elsők között telepítésre került...
Ahogy nézem az archívumot, többeknek gondot okozott a múltban is a Ne zavarjanak üzemmód MD alatti „értelmezése”, most én is ismét belefutottam ebbe.
Van egy régi makróm, ami az akku 20%-ra merülése után elkezd folyamatosan jelezni, hogy merülőben.
15%-nál bekapcsolja az Akkukímélő üzemmódot.
Ha töltőre dugom, a jelzésözön leáll, és kikapcsolja az Akkukímélő módot.
Amikor a töltési állapot eléri a 100%-ot megint elkezd jelezni, hogy "elég a töltésből".
A %-os persze értékek tetszés szerint módosíthatóak (pláne, hogy most jutott eszembe, ezen állapotok némelyikét a Samsung fw is kezeli, ezt majd meg kell néznem).
Ami a gond, hogy megint teljesen belekavarodtam abba, hogy ha a Ne zavarjanak mód aktív, akkor ne csipogjon, hanem csak Rezegjen a teló. Azaz úgy tűnik nem tudom beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Bestbuy játékok
- VoLTE/VoWiFi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2