Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már egy jó ideje elérhető Android Wear Os-el rendelkező okosórára is az MD.
Valaki próbálta esetleg? Miket lehet vele automatizálni?Szerintetek megoldható, hogy az óra NFC-jét pl. 2 perc után kikapcsolja? ( telefonon előszeretettel használom ezt az opciót.)
-
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Megoldható MD-vel, hogy megadott időben kapcsolja ki és be az 1-es sim-et? ( ez a céges kártyám) A magán kártyám (e-sim) maradjon mindig aktív, ahhoz ne nyúljon.
Köszi előre is -
Látom elég sokan használjuk ezt a szuper alkalmazást.
Valahogy nem lehetne esetleg összegyűjteni a saját makróinkat és pl a Drive-ra feltölteni őket?
Lehet hasznos lenne másoknak is, ha egy helyen lenne a topiclakók makrója. Csak egy ötlet... -
Rég jártam erre.
Két kérdésem lenne.
1. Az MD android 14 kompatibilis
2. Telefont cseréltem a múlthéten és újra meg kellene adni az ADB engedélyeket az NFC kapcsolgatásához. Pontosan melyik parancs kell hozzá?Köszönöm!
-
Valaki segítene nekem az alábbi makróban?
Annyit szeretnék, ha:
- bluetooth-on csatlakozik egy eszköz a telefonhoz induljon egy pl a youtube music.
- A bluetooth hangerő 80% legyen
- ha lecsatlakozik a bluetooth eszköz akkor kikapcsolja a youtube music-ot.Köszönöm!
-
-
Haladás van a makróval
Szóval most úgy működik, ha csatlakoztatom a töltőhöz, akkor leáll az app. Eddig király. (Akkor tudom rendesen tiltani az app-ot, ha az Alkalmazások tiltását kapcsolom be.)
Hogyan tudom azt beállítani, hogy pl 22:00-től reggel 07:30-ig szintén ne működjön? ( vagy amikor a ne zavarjanak mód aktív) Ezt akárhogy írom be, nem akar jó lenni. Hiába írom be az IF-hez hogy Táp csatlakoztatva OR Dátum/Időpont 22:00 , nem jó sajnos. -
Lehet olyan makrót készíteni ami teljesen kikapcsol és adott alkalmazást, majd vissza?
Pl: Az AODNotify kapcsoljon ki töltés közben, illetve 22:00-06:00 között. -
Pici segítséget szeretnék kérni.
A vpn-t szeretném picit leautomatizálni. ( Samsung telefonon van ilyen menüpont Kapcsolatok/Egyéb kapcsolatbeállítások/VPN)
A tervem az, hogy legyen rá egy gyors indító ikon ha lehúzom a redőnyt.
Illetve ha elindítok egy alkalmazást pl Kodi, akkor kapcsolja be a vpn-t, hanem vagyok csatlakozva az otthoni wifi hálózathoz.
Köszönöm -
-
Agyalok egy hang profilon...
A működése:
héthöznap
7.30-16:30- ig néma üzemmódban legyen. ( kivéve ha szabin vagyok, azaz csatlakozva az otthoni wifi-hez rezgő legyen)
16:30-7:30 között pedig hangos mód - KIVÉVE ha csatlakozva vagyok az otthoni wifi-hez vagy repülő üzemmódban vagyok rezgő mód legyen.hétvégén
rezgő mód kivéve ha elhagyom az otthoni wifi-t, akkor hangosValaki tud benne segíteni?
Köszönöm előre is!
-
Frissitettem ma az MD-t. Sajnos nem működik egy makróm:
Amikor lement az app frissítés, akkor totál eltűnt mindenhonnan a statusbar.
Belementem a makróba, majd nyomtam egy tesztelést, akkor újra volt mindenhol statusbarom. Viszont a makró nem működik....nem csinál semmit.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
De akkor mindig megy az NFC ha be van kapcsolva a kijelző? De egy nap kb 1x 2x fizet az ember... miért megy mindig?
Na ez az! Ezt a részét én sem teljesen vágom, hogy miért működik így, de tényleg sokkal érzékenyebb Google Pay-el az NFC.( Ugyanazon a terminálon is próbáltam...)
-
Ha érdekel, akkor írok még egy picit az NFC-s fizetésemről, iletve hátha valakinek hasznos lesz.
Nekem így néz ki az NFC-s fizetésem: Otp kártyám mögé van rakva a Curve, majd a Google Pay. És miért?? A Google Pay-el sokkal gyorsabban tudok fizetni, mint a Simple-vel, illetve Gpay esetén max olyan 10 cm-re elég megközelíteni a terminált, míg a Simple kb 2-3 cm-t tud. -
Van egy makróm az nfc fizetéshez. Ha megnyomom a csempe gombot, akkor 2 percig bekapcsol az nfc.
Hogyan lehetne esetleg megoldani, hogy a csempe akkor legyen aktív (mármint piros) amíg fut a makró? (Alapesetben mindig pirosnak mutatja...)
Próbáltam csempe ikon-t is váltani, de valamiért nem akar a megadottra átváltani... :(
-
Egyébként ez pontosan mi is jelent?
Illetve ezt egy picit el tudod magyarázni esetleg? Nem értem még egyelőre :(
"Ne tévesszen meg az üres esemény, mert a widget indítja a makrót.
(Ha valaki olyan makrót készít, amit widget-el indít és használni szeretné az "Esemény aktív" feltételt, akkor az "Üres esemény" helyett a "Parancsikon elindítva" eseményt kell kiválasztani.)" -
Sikerült elkészíteni a makrót
Megy szépen, köszi a sok segítséget.
Mcrazy: a tiéd is működött csak az Intent-ben fel volt cserélve egy rész, ezért nem értelmezte a rendszer.A Package mit jelent az MD esetében? ( vagy itt mindig ezt kell megadni?)
Mint kezdő MD-s szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezt elegánsan kapcsolgatni? Egyelőre egy bazi nagy zöld gomb van kirakva, ami valljuk be nem túl elegáns
-
Köszönöm szépen a makrót.
Nekem ez nagyon magas...
Sajna nekem nem ott van a gyors töltés. Próbálom felvenni még eseményeket, de az elején elakadtam, hogy nem tudom hogy menjek bele a beallitasokba :)Illetve azt se tudom mire jó az intent parancs...
De az üres eseménnyel kapcsolatos részt se vágom... :D -
Szeretném az MD-vel kapcsolgattatni a gyors töltést.
A "Felhasználói beavatkozás"-al hogyan tudom működésre bírni? ( Mondjuk egy widgettel kapcsolgatni..) -
Megosztok veletek egy makrót, ami számomra nagyon hasznos. (halál egyszerű makró...)
OTP értesítés naptárba
Az OTP Bank alkalmazás ha értesítést küld az tranzakciókról, jóváírásokról, akkor berakja a naptár alkalmazásba dátummal, összeggel és vásárlás helyével. Így nem kell folyton a banki alkalmazásba belépnem, azonnal tudom mikor mit fizettem
Gondolom más banki app-al is működik -
-
MD-ben hol lehet beállítani, hogy felolvassa az értesítéseket (viber, messenger), pl navigáció közben?
-
Van rá mód, hogy egy okoskonnektort automatizáljunk MD-vel? ( Blitzwolf BW SHP5)
Az megoldható lehet, hogy pl a telefon eléri a 100%-ot és lekapcsolja a töltőt? -
Agyalok megint egy makrón, ami részben működik is.
Amit szeretnék:
- ha értesítés érkezik(viber, messenger,email) akkor kapcsoljon be az AOD(környezeti kijelző)- ez a rész működik is szépen, ezzel nincs baj.
- szeretnék egy olyan makrót is hogy pl 6:30-tól 7:10-ig menjen az AOD ( ez a reggeli készülődés miatt kell, hogy tudjam hány óra is van)
- illetve töltés alatt szintén menjen az AOD
Na innen jönnek a gondok. Ez a 3 makró nem igazán akar együtt muzsikálni, mert szerintem összeakadnak. Ezeket valahogy össze lehet egy makróba gyúri? ( a fő elvárás még az lenne ha megy a töltés közbeni AOD vagy a reggeli AOD, akkor ne legyen aktív az értesítésre megjelenő AOD mert az összekavarja az egészet)
Remélem nagyjából érhető
Köszi előre is! -
Az alábbi makrókban kérném a segítségeteket.
1. telefonom: Samsung Note 8. Mivel a telefonban amoled kijelző van, nem szeretném beégetni az értesítése sávot. Ha jól láttam az MD tud olyat, hogy ki tudja kapcsolni az értesítési sávot. ( Pl Viber-nél kikapcsolja az értesítési sávot)
2. A második makróban pedig szeretném estére(23:00-06:00) bekapcsolni az Akku kímélő módot és kikapcsolni a wifi-t.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Agyalok még egy makrón, de azt se tudom hogy kezdjem el :)
Alapesetben hangos üzemmódban legyen a telefon, de ha csatlakoztatom az órát, akkor váltson át rezgőre. Illetve van még egy feltétel, ha munkahelyen vagyok akkor aktivalodjon az a makró amit a munkahelyi hangra készítettem.
(Ez lenne a munkelyi mód, remélem életképes lesz, ha holnap felveszem a cellákat) -
Köszi szépen, le is gyártottam a makrót.
( ha jól látom akkor HotSpot engedélyek fel lettek cserélve a képen )
Nekem az kell ha van Wifi1, akkor ne legyen hotspot.
Basszus még mindig magas egyébként az MD programozása, a Bixby Routines vagy a Samsung Routines faék egyszerűek
Amúgy éjszaka is azon agyaltam miket kellene leprogramozni
Pl. ha munkahelyen vagyok, akkor néma üzemmódban legyen a telefon ( feltétel munka időszak, illetve cella(?) ) -
A cella infó figyelés sok energiával jár? Mert ha nagyon pörgeti az akksit, akkor nem használom.
Feltettem tegnap a céges telefonra is az MD-t. Az egy root nélküli Redmi 7. Az lenne a tuti, ha cella alapján bekapcsolna rajta a mobilnet illetve a hotspot( ha elhagyom a cellát, akkor ezeket kikapcsolja) és nem kellene ezzel kapcsolatos macró a saját telefonomra.
De ha van jöbb ötlet... -
Az nfc-t közben megoldottam egy csodálatos kék gombbal
Esetleg kérhetek ezekre egy választ?
3. Napközben a céges telefonomról szoktam megosztani a netet a telefonomra. De mikor hazaérek jó lenne ha az otthoni wifi-re térne át4. Ti milyen makrokat hasznaltok? Mi az amit érdemes feltenni? ( kár hogy az összefoglalóban találhatókhoz nincs esetleg valami kép, mert akkor könnyebb lenne a tanulás)
-
Újra tettem az egészet...
Most egyelőre fel sem jön az akku statban -
-
-
Sziasztok!
Alapvetően a Samsung Routines alkalmazást használom az automatizalasokra. Abban már eléggé kimaxoltam a lehetőségeket, ezért szeretném kiegészíteni MD-vel a lehetőségeket.
1-2 sablont már leszedtem amit mások készítettek az MD-n belül. Az autó kihangosítás hívás közben szerintem parádés.
Elolvastam az összefoglalót,de még nem annyira vágom a dolgokat.
Az alábbiakban kérem a segítséget.
1.Elég sokat használom az nfc-vel való fizetést, erre szeretnék valami féle automatizálást, hogy megnyomok egy widgetet es kb 2 perc múlva kikapcsol az nfc.
2. Tettem fel egy zseblámpa sablont, amivel razasra bekapcsol a lámpa. Sajna kikapcsolt telefonnal nem működik.
3. Napközben a céges telefonomról szoktam megosztani a netet a telefonomra. De mikor hazaérek jó lenne ha az otthoni wifi-re térne át4. Ti milyen macrokat hasznaltok? Mi az amit érdemes feltenni?
Telefonom: Samsung Note 8, root jogokkal rendelkezem
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest