- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PistiSan
addikt
válasz
Macika66 #1221 üzenetére
Pont ezért érzem azt, hogy a következő telefon vásárlása esetén nagy gondban leszek, jelenleg OP3 van, de a következő jó eséllyel nem op lesz, nekem már annyit nem ér amennyibe most kerül az új modell. Igazából a root miatt van leginkább LineageOS fent, illetve a teste szabhatóság, OTA frissítéssel sem veszik el a root jog.
Igazából a repülő mód ki/be kapcsolás miatt van root leginkább, az nagyon hiányozna, na de nem akarok előre menni, egyenlőre tökéletesen kiszolgál, lassan már 3 éve ez a telefon. -
válasz
Macika66 #1034 üzenetére
A cellák között nem találtam ismétlődést. Nálatok a ház körül valamint a munkahelyed közvetlen közelében 23-27 cella van? Nekem kicsit soknak tűnik, de persze ha 2g/3g/4g mind rögzítve van, akkor lehet.
Nincs más ötletem a makródra, minthogy a cellákat újra felvenni, de csak azokat, amik tényleg az adott helyen vannak és használod is. Ha a telefon csak 4g-n üzemel, akkor a 2/3G alatt lévőket ne vedd fel. Ha végképp nem működik, akkor a következőképp módosítanám. A cella elhagyásokat megváltoztatnám cellába lépésre.
Az otthoni cella elérésekor csatlakozást próbálnék a wifire és ugyanezt a módszert alkalmaznám a munkahelyi cella elérésekor is. Az utcai, vagyis a két helyszín közötti részt pedig a wifi-ről lecsatlakozással aktiválnám.
Remélem tudtam segíteni. -
válasz
Macika66 #1032 üzenetére
Szia!
Én az "Otthon ki" profil kapcsolását a wifi-hez kötném, amikor lecsatlakozik az otthoni hálózatról. Persze ha ragaszkodsz a cella alapú kapcsoláshoz, az is maradhat, de szerintem a wifi-re hivatkozás pontosabb. Az még segíthetne, ha feldobnál egy képet a makróidról, illetve átnézném a cellákat, hogy nincs-e átfedés, vagyis nem szerepel-e mindkét cellacsoportban ua. a cella.Nálam egy kicsit más elven működik a profilváltás. Amikor bekerülök az Otthoni cellákba, akkor 5 percenként megpróbál csatlakozni a telefon az otthoni wifi-hez.. ha tud, akkor vált az Otthon profil. Ha nem tud, marad Utcai vagy Bt. Amint eljövök otthonról és leszakadok az otthoni hálózatról, akkor váltok Utcai profilra..stb...
Nálad hasonlóképpen lehetne konfigurálni a Munkahelyi profilt is."Tulajdonképpen igaza van, de miért fordított sorrendben fut le?"
Valószínűleg az lehet a "gond", hogy a Cellába lépés esemény előnyt élvez a Cella elhagyása eseménnyel szemben, és amikor Te belépsz a Munkahelyi cellába, akkor hagyod el az Otthonit. Ez még akkor fordulhat elő, mint ahogy fentebb is írtam, ha mindkét cellacsop-ban szerepel ugyanaz a cella.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest