Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem jó amit csinálsz. Ebből nem derül ki, amiről beszéltem. A Teszt esemény nem erre való, hanem a következőre: A komplett makrót lehet vele tesztelni úgy, hogy az eseményre hivatkozó feltételek is érvényesüljenek,( Pld: Esemény aktív - feltétel) illetve a makróhibák kiderüljenek. A Teszt eseménnyel indított makró mindig lefut, de az nem jelenti azt, hogy az Esemény a valóságban is kiváltódik. (Pld ha alszik a MD)
-
A Tasker-nek ehhez nem sok köze van, nem kell telepíteni, kivéve, ha azt is használod.
"Azt megfigyeltem, hogy mikor nem vált a Waze-re, elég a Macrodroidot megnyitnom és utána 5 másodperccel indítja a navigációt."
Pedig ez nagyon arra utal, hogy alszik a MD. Azt meg tudtad figyelni (rendszernaplóban is látható), hogy mindkét eseményre aktiválódik?
Úgy is tudod tesztelni, hogy nem alszik-e a MD, hogy készítesz egy teszt makrót, aminek az Esemény-e: Rendszeres időköz 5 perc. A művelet pedig: Hang lejátszása.
Ez a makró 5 percenként lejátszik egy hangot, ha nem alszik a MD. Ha így működik, akkor emeld meg az időtartamot 10 perce. Ha így is működik a teszt makró, akkor nem a MD-al van a baj. -
-
PistiSan
addikt
Alapvetően az a gond, ha jól értem, hogy a kocsiban ha elindítod a wazet és kezdeményezel egy hívást, vagy téged hívnak, akkor a waze nem kerül megint előtérbe, erre írtad a macrod.
Kicsit átgondolva a feltételeket, én így csinálnám, az alkalmazás nevét, bluetooth eszköz nevét helyettesítsd be sajátra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2