Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraindítottam a telót, hogy tisztalappal kezdjek
Megnyitottam a chrome-ot és készítettem egy vágólapos linket (ami a feltételnek is megfelel), de nem került be a fájlba, majd bezártam és újra elindítottam, de így se írta bele.
Aztán a macrodroid-ba csináltam a vágólap frissítés tesztet és utána már belerakja.De most figyeltem fel arra, ha egymás után a vágólapra kerülnek a megfelelő szövegek akkor abból csak az elsőt tárolja le, ha csak annyit csinálok, hogy a chromról átlépek egy másik alkalmazásra majd vissza és újra vágólapra kerül valami akkor úgy már lementi.
Szal igen 1x fut le a makró (sajnos), de elég hozzá ha a háttérbe kerül majd újra előtérbe (ami persze szintén nem szeretnék
)Esetleg a példádra tudnál egy mintát mutatni?
-
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Proxmox VE
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2