Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraindítottam a telót, hogy tisztalappal kezdjek
Megnyitottam a chrome-ot és készítettem egy vágólapos linket (ami a feltételnek is megfelel), de nem került be a fájlba, majd bezártam és újra elindítottam, de így se írta bele.
Aztán a macrodroid-ba csináltam a vágólap frissítés tesztet és utána már belerakja.De most figyeltem fel arra, ha egymás után a vágólapra kerülnek a megfelelő szövegek akkor abból csak az elsőt tárolja le, ha csak annyit csinálok, hogy a chromról átlépek egy másik alkalmazásra majd vissza és újra vágólapra kerül valami akkor úgy már lementi.
Szal igen 1x fut le a makró (sajnos), de elég hozzá ha a háttérbe kerül majd újra előtérbe (ami persze szintén nem szeretnék
)Esetleg a példádra tudnál egy mintát mutatni?
-
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2