- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
ficere #29286 üzenetére
Ez egy notebook. AMD Alaplapi grafikával, intel processzorral (ami nem teljes értékű, mert notebook verzió).
Szóval Egy Niresh-Marvericks vagy egy Yosemite-Zone Hackintosh .DMG vagy .ISO-val próbálkozz meg, angol nyelvű infókkal mellé pedig ajánlom a macbreaker.com oldalt.Sok reményt ne fűzz hozzá.
-
RaZroX
addikt
válasz
ficere #20208 üzenetére
Pedig nem az
Amikor bejön a bootloader, beírod ezt: -x
Elindul a rendszer safe módban, megnyitod a system/libary/extension mappát és kitörlöd az nvidia kexteket. Aztán restart, de mostmár -x nélkül! Elvileg jónak kell lennie ha ez a gond.#20209) d3kk: Tedd fel újra a kextet. Bármilyen rendszer frissítés nem volt ?
-
törölt tag
válasz
ficere #20198 üzenetére
Nem tudom hasonló helyzet van-e nálad, de az én gépem HD3000+GT540M és az volt ilyenkor a baj, hogy az nvidia kártya indul el a hd3000 helyett. Nekem a -x kapcsolóval safe módú indítás és 2db nvidia kext törlése oldotta meg a problémát addig, amíg a saját dsdt-t fel nem tettem.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
ficere #20192 üzenetére
Bezony hogy számít, nekem ilyet akkor csinált ha volt bármi is a merevlemezen. Előbb kell az OSX aztán Windows.
Én felmondtam dualboot részről mert elég rossz ötlet biztonság szempontjából, ha egyik OP borul, borul az egész ahogy van.
Inkább egy másik HDD re telepíts ha megoldható. -
rakloo
aktív tag
válasz
ficere #19845 üzenetére
BIOS-ban beállítottam,hogy csak az integráltat használja a gép.
A vanilla kext-et merre találom?
Megint kiakadtam. Este megcsináltam mindent,egyedül az opengl-es probléma állt fent, többszöri újrainditás után is minden pöccre ment, most reggel kapcsolnám be, és nem indul.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
ficere #19775 üzenetére
Link
Hát, Linhoz 95% kompatibilitás.Próbálj pár képet készíteni mikor áll be.
Meg flagekkel próbálkozz. (GraphicsEnabler=No stb.)
Illetve megint mondom hogy full üres, AHCI HDD-re telepítsd.
Bios reset.Eredeti USB installer, prioritást az USB ZIP (vagy ilyesmi, nekem ilyen néven volt)
És elvileg futnia kéne.. -
csabi94
őstag
válasz
ficere #13309 üzenetére
Nekem miután kipipáltam, utána még jobb oldalt felül az órától balra is ki kellett választanom, hogy melyiket használja, és ott ha az említett linkről telepítetted, akkor 4 félét tudsz választani (ha mindet kipipáltad a vezérlőpultban). Azok között tuti, hogy van olyan ahol a 0 0.
DE! ha a nulla nulla lesz, akkor a hosszú í-t elég bonyolult elérni, ott az óra mellett ki tudsz olyat választani, hogy virtuálisan mutassa a bill-t, és azon meg lehet szépen nézni, hogy mi hol van.MÁS: nekem még mindig nincs hangom, ha esetleg van még valakinek tippje, akkor szívesen várom, bár szerintem már kiveséztük a dolgot (realtek alc888).
-
csabi94
őstag
-
csabi94
őstag
válasz
ficere #13276 üzenetére
Hát azt nem tudom, én igazából nem is értek hozzá, csak most egy cipőben járunk
Több mint 2 napja próbálkozok, hogy egy fasza kis gépem legyen, már fennt van mind a kettő rendszer, jól tudok bootolni, csak még mindig nincs hangom a Mac-ben, mert semmilyen kext nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Crucial 240GB SSD eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest