- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ficere
aktív tag
Yosemite-Zone Hackintosh felmegy,de újraindítás után a betöltő csík a felénél megáll.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy SVE1712-es Sony notebookom, eddig csak iatkos verzióival próbálkoztam(nem sok sikerrel).Tudnátok valami működő leírást ehhez a típushoz?
Előre is köszönöm. -
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne Samsung r530-as notebook.Felmegy rá minden féle OSX ,viszont a VGA-t sehogy sem tudom működésre bírni.Csak 1024x768.A gép paraméterei:
Processor : Intel® Pentium Processor (3M Cache, 2.13 GHz)
Graphics Processor(GPU) : Intel® HD Graphics H55
Chipset : Intel® HM55 Express ChipsetElőre is köszönöm.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy samsung rf11-es notebook.Szeretnék rávarázsolni egy OSX-et.Van egy bevált iatkos telepitőm,de ennél nem működik,bootol,és csak forog az alma jel alatt.Azt szeretném kérdezni,van valami más lehetőség telepiteni,vagy mindenképpen kell egy mac az unibeasthez. -
ficere
aktív tag
Köszi a segítséget.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Valaki packard bell notira próbált már meg osx-et rakni,mert nekem sehogy sem megy.
-
-
ficere
aktív tag
ezt az oprendszer már pendrive-ról próbáltam rakni.
-
ficere
aktív tag
Már kaptam hibaüzenetet."can't find mach kernel".Utána pedig valami EBIOS READ 0X001 ezerszer.
-
ficere
aktív tag
Semmi,fekete képernyő.
-
ficere
aktív tag
válasz
bobooo #19763 üzenetére
próbáltam egy hazard 1.6.6-ot,utána egy iatkos l-t.bebootol a lemezről mikor megnyomok egy gombot,hogy kezdődjön a telepités,lefagy.Próbáltam iboottal,az felimeri a lemezt képernyő elfeketedik 20 percig semmi.Biosban nem állitottam volna át valamit,de ennek a packard bellenek nem sok állitási lehetősége van.Esetleg bootnál nem váltottam a legacy módból UEFI-re?
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy packard bell tv 11h tipusú notim,de már 3 féle verzióval is csak annyit csinál,hogy nyomjak meg egy gombot a lemezről való inditáshoz,és utána semmi.Valaki már találkozott hasonlóval?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok olyan problémám lenne,hogy a gépemen van egy osx,és egy win7.újra akartam rakni a win 7-et,előtte töröltem a particiót,és a win telepitő nem látja külön a particiót hanem egyben van az osx-el.de amikor inditom a mac rendszert ő látja az üres particiót.hogy tudnám külön választani a win számára?
-
ficere
aktív tag
Akkor sajnos egy cipőben evezünk.
-
ficere
aktív tag
Nem az easy bcd-t tetted fel?
-
ficere
aktív tag
Valahogy nem lehetne lemez nélkül inditani a 10.6.6-os hazardot?Minden kiválóan működik.Chameleon is rajta van,de csak akkor jön elő ha berakom az osx telepitőjét.Ha ráklikkelek hogy a windows induljon akkor hibával kidob.
-
ficere
aktív tag
Már kezdek megbarátkozni a helyzettel.
-
ficere
aktív tag
Lett net,de a windows nem bootol,parancssorból sem tudom inditani.Valakinek valami ötlet?
-
ficere
aktív tag
Nekem rögtön lett hang.
-
ficere
aktív tag
Itt a video ami alapján csináltam
-
ficere
aktív tag
Ajánljatok már valami kextet,egy acer 6935g hálókártyájához.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne.Feltettem a notebookomra(acer 6935g) egy Hazard féle verziót.Nem nagyok értek hozzá hogyan,és honnan tudnék kextet,és drivert telepiteni,csak vga,és hálókártya kellene.Még egy gond nem hajlandó merevlemezről indulni,csak lemezzel működik.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest