- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
itanczos #29928 üzenetére
Azt őszintén szólva nem tudom, mert most melóban vagyok. a TM-en levő lépéseket kötvettem.
STEP4-nél akadtam el Bár ahogy újra olvastam a multibeast-et nem húztam rá az USB-re, de nem tudom az számít e még itt.
Mi van ha igen, és mit kell tennem, ha nem?
-
Sonja
nagyúr
válasz
itanczos #29559 üzenetére
Köszi!
Szundi lenne a sleep? Mert azt soha nem használom, szóval az se lenne baj, ha nem menne.
Se a Facetime-ot, se az iMessage-et nem próbáltam. Viszont egyik sem érdekel.
A Facetime-hoz amúgy nem kellene kamera?
Mert az nincs.
Minden más, amit próbáltam, tökéletesen megy. Egyedül még a játékokat nem próbáltam, de majd azt is megnézem (Steam, Battlenet).
-
sad_Vamp
őstag
válasz
itanczos #29543 üzenetére
Nagyon félreértettél.
Jelenleg Gyűjtöm az információkat ahhoz a vashoz amit venni fogok. (ezért is érdkeelt hogy az SSDket hogy érdemes dualboothoz) csk mivel nincs egydarabban 2000€-m ezért alaktrészenként vásárolok. Már van RAMom meg grafkártyám, kövihónapban, ha mindne jól megy lesz alaplap meg proci... utána meg a többi.
De látod, amit irtál, ezt is jó tudni, szóval amíg a végleges konfig meg nem lesz, addig csak WIN lesz a gépen. (mert a kövi hónap után már összetudnék barkácsolni valamit, de az tényleg csak ilyen ideiglenes lenne)
monitor cserére gondolom azért az OSX sem háklis nagyon ugye?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
itanczos #29535 üzenetére
milyen gányolás?! milyen nem fix konfiguráció? mondta valaki, hogy nem fix a configom?!
A configom kérlek fix, csak még ott csücsül a boltban. TonyMac-es ajánlások -és az itteni informálódás- szerint válogattam össze gondosan!Sonja: sajnos nem, ext4-et sem olvas az a hülye macOS, de lehet venni hozzá, ugyanaz gyártja mint a NTFS nézőt a Paragon.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
itanczos #29519 üzenetére
Nem támogatott jobban, csak az nv bütyköl kextet hozzá, míg amd esetében az apple és az amd közösen hozza ki a kexteket, de apple csak pár általa hivatalosan bepakolt kártyához/gpu hoz rakja be a hardverazonosítót, a custom-máshonnan-pchez vásárolt kártyák egy része alapból megy, másik részénél meg csak be kell adni a hardverazonosítót a kextnek, nagyon elenyésző kis százalék van, ami nem megy így sem.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
itanczos #29513 üzenetére
Úgy látom nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
Ez a konfigom:
ASUS P8Z77-V
Intel Core i7-3770
16GB RAM
MSI GeForce GTX 750 Ti -
Sonja
nagyúr
válasz
itanczos #29511 üzenetére
Ezt se láttam még.
Eszembe jutott, hogy a BIOS-ban nincs kikapcsolva a VT-d. Kikapcsolva máris bootolt.
Viszont valami nem jó vagy csak türelmetlen vagyok, vagy nem tudom. Mikor rányomok, hogy Install macOS Sierra, akkor megjelenik az alma logo. Utána kb. 1-2 perc múlva alatta megjelenik egy üres csík, és innentől kezdve semmi.
Olyan, mintha lefagyna vagy csak ennyit másol/ír a pendrive. Nem valami gyors írásban, hiába USB3-as (Kingston DT111 8GB). Esetleg valami beállítás kell még a BIOS-ban?
-
1thousand977
csendes tag
válasz
itanczos #29498 üzenetére
Nekem gond nélkül működik (kb. 2 hónapja) a:
Azurewave AW-CE123H 802.11ac/n/bg WiFi+BT Broadcom BCM4352 867Mbps Bluetooth 4.0 kártya.Egy GA-H97N-WIFI alaplapban lévő Intel Wireless-AC 7260 AC Dual Band kártya helyére tettem be.
Wifi, BT, AirDrop működik.
Win10/macOS sierra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest