- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, találtam kext-et Sierra alá, a realtek chip-es wifi stickemhez.
[link]
Letöltöttem a 3 fájl. Mi a pontos menete ennek a kext telepítési procedúrának? A leírásban szó van a "jogosultságok javítása"-rol is. Ezt sok hacklis leírásban olvasom. Hogyan és mit kell javítani?
Egy Lenovo X220-ra tettem fel a Mac OS Sierrat ezen leírás alapján . -
tozso76
aktív tag
Az x220-ba egy "idegen" belső wifi kártyához.
ez volt az útmutató m -
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült egy Lenovo X220-ra feltenni egy MacOS Sierrat. Majdnem minden működik. Egy dolog hiányzik, a wifi. Tudnátok ajánlani egy kis méretű usb-s wifi sticket, ami megy sierra alatt? Van egy RTL8188S (vagy SU?) chip-es stickem, de erre nem találtam Sierra-hoz való kext-et. Ehhez esetleg tud valaki egy kext-et linkelni?
-
tozso76
aktív tag
válasz
baanis99 #25246 üzenetére
Szia!
Egy ASUS H81T lapban használok egy hasonló cput, G1820 Celeront. A CPUba integrált intel HD graphic-et nem ismeri fel az OS X. A procit is valami i7-nek látja, de ezek ellenére is működik az OS X rajta. A tv-m natív felbontását felismerte (1920X1080). Böngésző, fájlkezelő működik. HTPC alapnak szerettem volna kipróbálni az OS X-et, de ehhez legalább i3-ra kell majd fejlesztenem. -
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Fapaci blogjában olvasottakon felbuzdulva, kipróbálnék htpc-re OS X-et.
Az elsö lépéshez kérnék egy kis segítséget a topik lakoktol. Tehát honnan tudnék egy telepítő(?) lemezt vagy iso-t letölteni? Az összefoglalót elolvastam ,értelmeztem. Pár tutoriált is elolvastam, ezek után belevágnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest