- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
BluEyes #23901 üzenetére
Sok a kérdés, egyszerű válasz: ha megvetted akkor bármit. Felgyújthatod, rárakhatod AMD-re is értelmetlenül, kivághatod az ablakon amit akarsz. De duplikálni meg sokszorozni a liszenszt nem lehet. Ilyen egyszerű. Én is berendeltem a lemezeket, majd valamikor megérkeznek. Nem kell Apple gép hozzá, mivel nem OEM előre rakottként veszed rakhatsz másik lapot stb stb. Szerintem nem nehéz megérteni mi miért, pedig mérnök vagyok, ritka mód rühelljük legtöbben a jogi blablákat.
-
FefeeX
veterán
válasz
BluEyes #23897 üzenetére
Mondjuk mert alapvetően a Mavericks az csak egy frissítés ami ingyen van. Vagy szerinted miért nem tudod megvenni pendrive-on vagy DVD-n? Azért mert csak Mac-en tudod letölteni. És mint mondtam, magyarázhatod, hogy a havernál töltötted le stbstb. de hidd el nem fog érdekelni senkit és elkaszálnak, mint a három varjú a part alatt...
Tudod, bemész a bíróságra, hebegsz habogsz ilyen marhaságokat amiket előadtál, kiröhögnek, leülhetsz, egyes. Az iskolában még lehet, hogy ment ez a stílus, de hivatalos szerveknél nem fog. De mint mondtam, nem hinném, hogy eljut egyáltalán az oprendszer-ellenőrzésig bármi. -
geza844
aktív tag
válasz
BluEyes #23897 üzenetére
Az EULA eleve jogszerűtlen az EU-ban, mert megvétel előtt nem lehet elolvasni. Ezért ami benne foglaltatik, azt nem is kell figyelembe venni. Legalábbis én ezt olvastam. Bár ennyi erővel a Windows EULA-ja is jogszerűtlen. A különbség az, hogy ahhoz legálisan csak 30k+-ért juthatsz hozzá.
Vagyis a Maverics az nem frissítés, hanem komplett OS. Ok.
-
geza844
aktív tag
válasz
BluEyes #23890 üzenetére
Ez így tényleg nem állja meg a helyét.
Én akartam venni egyszer használt Windows-t. Mert lehet, tényleg!
DE!!
Sehol, senki nem árulja olyan formában, hogy azt legálisan tud használni! Ha pl. Vaterán veszel Windows-t (mert tele van gyári Win-ekkel pár ezerért), azt csak abban az esetben tudod használni legálisan, ha a CD / DVD eredeti ÉS megvan a COA matrica ÉS megvan az eredeti számla ÉS az eredeti számlán szereplő vevővel írsz adásvételit a saját nevedre. Bármelyik hiányában csak dísz lehet a polcon, de nem használhatod. Tehát ha te vetted, full legálisan, de elhagyod a számlát, akkor sem használhatod tovább.
Legalábbis én nagyon belemásztam a témába, és erre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest