- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Valóban nem egy kategória, a Razer annyira nem tud egeret tervezni hogy azzal a szarral nem lehet végigjátszani egy hosszabb war-t (egy egésznapos lanpartyról nem is beszélve) mert elzsibbad a kezed...
A z esetleges pontossági és sebességbeli különbségekről nem tudok nyilatkozni mert Razer egeret csak rövid ideig használtam (szerencsére), az MX1000-ret meg még nem teszteltem ''élesben''. De majd a februári PH!-lan után leírom a tapasztalataimat. -
Mic ACE
aktív tag
Hát igen, csak én úgy olvalstam, hogy nem kell ahhoz magasról mozgatni az egeret, csak éppen annyiról, hogy elveszítse a talajt az optika, és elég gyorsan ahhoz, hogy ne tudjon időben reagálni. Megjegyzem az ilyen mozdulatoknak az is a célja, hogy felemelve az egeret az elveszítse a talajt szem elől, és így újra tudjad pozicionálni a kurzort (ill. célkeresztet).
-
törölt tag
No nézzenek csak oda: Bővebben: link
Mit is árulnak itten 31k-ért?! -
-
Angelo69
senior tag
De pontosan mit is latni ezeken a videokon?
Bővebben: link 467
[Szerkesztve] -
harry
veterán
tök mindegy milyen magasra emeled, a lényeg, h elemeled a 'talajtól', tehát nem érzékel semmit. játékban ez észrevehető és zavaró.
driver: kamikaze boci tudna mesélni. laggolás, stb. ha nincs problémád vele, akkor jó.
a kopás a gombokon is mutatkozik /oldalt/, meg a hátán lévő feliraton /nem logo - az már nem látszik- hanem az mx laser felirat/
most már ez sem billeg, sok game legyalulta a talpakat jó egyenesre.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
végülis más technológiai hibája nincs /ami abból adódna, h lézeres/.
amúgy a kopás, gagyi driver, bizonyos típusok billegnek, görgőt nehézkes benyomni.
I_am - felemelős dolog: ha menet közben elemelem az asztaltól, majd lerakom és gyorsan elrántom azt csak késve tudja lereagálni. Sajnos pont emiatt nem a legjobb fpsre -
harry
veterán
eh, nem volt jó ötlet
én is leszedtem, de eléggé megkopott.
hátán lévő logitech logó már nem látszik
valamint az oldalán lévő nyíl, meg a görgő előtti gomb picit kopott.
elég gáz egy ilyen egértől.
lehet, h eladósorba kerül, mert viszonylag sokat játszom, és felemelés után késve reagál, meg azért izzad is a tenyerem pár óra UT után; félek, h nagyon meg fog kopni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged