- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
gorlin
őstag
Hacsak ez a bajod hogy elkopik az egér ''lába'',akkor van megoldás.mivel nagyon jó talpakat lehet venni (nem is olyan drágák) általában ezeket gamerek használják hogy jobban csusszon az egér stb.
De vannak ilyen talpak.
Én nem ajánlanék padot,szerintem pad nélkül jobb.
Viszont azt érdemes megnézni hogy milyen asztalod van nehogy kikoptassa az egér asztalt.
Általában ez pozdorjánál fordul elő.közepes minőségű fa asztalnál nem szokott kopás lenni. -
-
Gh0sT
addikt
Igaz, hogy játékteljesítményemen nem látszik még a változás, de az egér nagyon tetszik. Határozottan kényelmes a fogása, a súlyával sem volt semmi problémám (talán azért is, mert az előző is nehéz volt az elemek miatt). Nagyon precíz jószág, a görgőjét alig bírom megszokni.
Ja, és ezt a darabot már az új töltővel csomagolták. -
Silencer83
addikt
en 2 napja nyomom vele a CoD2-ot, hibatlan
, ill egy kicsit az elejen neheznek tunhet a csuklodnak, de megszokod hamar
mar nagyon tudok vele osztani
/ mielott vki avval jon, h azert tunt neheznek a csuklom szamara, mert egy gyenge kis gepfuggo vagyok, el kell keseritsem nyomom az eddzest eleg reg ota, szal ez a lehetoseg kizarva
simplan a regebbi egerenytumhoz kepest picit nehezebb -
zsiga667
addikt
Emlékeim szerint (csak felületesen futottam át az enyémhez kapott marketing-rizsát) csak a külsőben van különbség, illetve az újba állítólag egyszerűbb belerakni az egeret. Ebben mondjuk lehet valami, mert ha fél méterről beledobom, akkoris jól esik bele, elkezdi tölteni.
Szerk.: Közben rájöttem hogy az adó is külön van (kis USB-s Bluetooth-izé), így logikus hogy csak a BT-szettekhez adják az újat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest