- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dev89
tag
Értelek. Lehet benne valami. Asszem én úgy olvastam, hogy win engedi állítani 200Hz még PS/2 is. Ugye USB-t meg nem kell ecsetelni... USB hack azt megy 1000-en is akár ha bírja. De látod abban igazad lehet, hogy mivel vezeték nélküli rádiós pont emiatt a max 125Hz akármit is csinálsz vele
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy ha pl. asztalon használod (ami ugye egyenletlen felület), akkor pár év múlva (2-3) előfordulhat, hogy elkopik az egér lába. Én pont így jártam a korábbi logitech egeremmel, ami most egy picit dülöngél. Szóval ha másért nem, már csak ezért is érdemes megfontolni egy akármilyen szövetpad beszerzését.
-
-
zippofcy
senior tag
Amit leírtál az:
1. nem tudom honnan veszed hogy ez a kikapcsolás miatt van. Nekem inkább úgy tűnik hogy olyan felületen használod amit nem tud normálisan lekövetni, és mivel ehhez még hozzájön a felemelés-letétel, azért belezavarodik. A standbyhoz ehhez semmi köze.
2. Nálam ezt semmikor nem csinálta, se a műanyag, se a bőr, se a Razer egérpadon. Szóval nem tudom reprodukálni. Szerintem vagy benned vagy az egeredben van a hiba
Továbbra is fenntartom: jelenleg ez A kapható legjobb egér játékra (is). A kövi generáció a kevesebb gomb ill. ezek más elhelyezkedése miatt nekem kevésbé tetszik. Ha sikerül valahogy összehozni hogy alkalmazásonként mást-mást lehessen programozni a gombokra akkor tökéletes lesz (nekem jelenleg az összes gomhoz keystroke van rendelve a WoW meg a CSS alá, kivéve a scrollgomb oldalra mozgatását, arra a back meg forward van a browsolás miatt) -
zippofcy
senior tag
Jóember, szerinted én a netről szedtem az infót a 2 db mx1000emmel itt az asztalomon??? Nekem trackingel akkor is ha felemelem. Mindkettő. De csak neked lemérem. Tehát: 3 milliméterre felemelve az egeret még követi a kurzor a mozgást. 4-5 milliméterre felemelve már nem, DE ha visszaeresztem 3 milliméterre akkor újra követi. RÖGTÖN. Akkor szerinted a fentiekből mikor következik az hogy lekapcsol??? Ha nem nyúlok az egérhez kb. fél óráig, (de lehet hogy még tovább, alig 1x-2x fordult még elő úgy hogy közben a monitor nem kapcsolt le, az meg 2 órára van állítva, és ha az is lekapcsol akkor persze nem veszem észre az egér késését úgyse) na akkor kb. 1 centi mozgás után kezd csak el trackingelni. Az igaz hogy az akksi töltöttségjelző ledsor kialszik kb 7mpel azután hogy nem mozdítjuk meg az egeret DE ez nem jelenti azt hogy ilyenkor nem trackingel RÖGTÖN ha megmozdítjuk. Akár 1 fél millimétert ! Szóval NEM rakja magát RENDES standbyba, ne beszélj hülyeséget. Ha ezt is standbynak nevezzük akkor 2 fokozatú standbya van, az elsőnél trackingel rögtön szóval NEM lehet észrevenni, JÁTÉK KÖZBEN SEM, a másodiknál meg kell neki 1 mp mire beélesedik. De már az mx700as is ilyen volt, ha jól emléxem, rég használtam. De gondolom nem vettem volna meg ha észre lehetett volna venni.
Nekem még megvan a 2 db golyós A4tech infrás ill. rádiós zsinórnélküli egerem, azok tényleg észrevehető standbyba mentek pár mpes állás után, szóval ÉN tudom milyen az. Játék közben 2-3 mpenként icipicit mozdítani kellett rajtuk, hogy ezt elkerüljem.
Az meg hogy 4 milliméternél magasabbra emelve már nem trackingel direkt jó, mert így ha az ember eléri game közben az egérpad szélét vissza tudja rakni a közepére anélkül hogy a célkereszt megmozdulna. Az első oprikai egerek (amik a mikrofososok voltak) még majdnem egy centiről is trackingeltek, ezzel játékra alkalmatlanokká váltak. Aztán vkinek eszébe jutott a zseniális megoldás: az optikát belesüllyesztette az egér testébe, pont olyan mélyre hogy pár milliméteres felemelésnél már NE kövesse a pointer a mozgást. Az első ilyen egér amihez szerencsém volt az A4tech optikai de még zsinóros egere volt kb 2-3 éve. Ha nem 4.
Az meg hogy a famintán ugrál-e vagy sem: mivel fán már a golyós egerekkel is szar volt játszani ezért kb. 10 éve egérpadot használok. Először volt a textil, amin nehezen csúszkáltak, aztán a műanyag bevonatosak, majd a bőr (ezen az optikai is jó) végül az üveg, majd most ez az alumínium. De józan paraszti ésszel belegondolva a fának van erezete. És ha az egér optikai szenzora elég érzékeny (gyk. nagyfelbontású) akkor ezt az erezetet leköveti, vagyis megjeleníti a felszín magasságbeli távolságát is. Szóval ebből nem az következik hogy az egér rossz, hanem épp ellenkezőleg, jó az optikája. De ez csak feltevés, mivel akinek megfelel az asztalon való húzogatás annak minek mx1000res, annak jó az ezer FTos tescós optikai egér is. Én mindenesetre trackballt (hanyattegér) ajánlanék neki, mert az az ölébe rakva is tudja használni.
A sok hülye meg kíméljen már meg azzal hogy megpróbálja bebizonyítani nekem milyen szar, lassú, lekapcsolós, stb. az mx1000 laser. Majdnem egy éve van ilyenem, volt már rá elég időm hogy kitapasztaljam milyen. Ráadásul minden 10 ezer FTnál drágább egeret kipróbáltam ITTHON kb. ez év közepéig, szal van viszonyítási alapom is. -
tuleon
tag
Ahogy elnézem a képet, ebbe egy BL5-c nokia aksi való, olyan amit a 3650 be tesznek szerintem.
Írtam egy levelet a c-enternek, a G7 egérrel kapcsolatban.
Ma jött egy válasz, hogy be tudják szerezni, de amcsiból kell meghozatni 30 nap határidővel. Azért 25 Huf még egy kicsit drága. -
Angelo69
senior tag
Lehet hogy en vagyok az egyetlen jol mukodo uj mx 1000 tulaj de nalam semmi gond a felemelessel.
Sem tiz centirol sem 1-rol rogton reagal minden aprosagra sot ha kikapcsol es ugy mozditom meg nincs ido csuszas hanem azonnal megmozditja a mutatot mintha ki sem kapcsolt volna.
Game szempontjabol erdekes egy mx 500 utann de 1-2 ora aktiv cs-zes utan mar nem is.
Mielott belekotnetek igen sokat jatszom aki cs-zik innen az meg azt is tudja hogy nem tul szarul.
-
Badb0y
addikt
Igen, ez a felemelős jelentkezik, ha úgy csinálja az ember ahogy a videón (10cm magasból). Egyébként játék közbe nem emelgetem 10cm-re úgyhogy ez kilőve.
Gagyi driverhmm, nekem nincs vele bajom mert semmit nem állítgatok benne szinte.
kopás az igen, de a színe nem kopik csak a logitech felirat.
görgőt meg kel szokni.
nem billeg, van rajta teflonde ugy emléxem nem billegett.
nekem a legnagyobb bajom hogy nehéz.jo lenne el tudnám adni, és vennék egy razert vagy 510et -
törölt tag
Igen, a Logitech sosem a szoftvereiről volt híres... Én mégis bízom benne, hogy idővel javítják a hibákat. A kopás nálam nem hiszem, hogy előfordulna, viszonylag keveset FPS-ezem, az RTS-t is csak hobbi szintjén tolom.
Bezzeg az autóverseny! De azt továbbra is a Momo-va tervezem űzni. -
Deniboj
csendes tag
1.) Vidd ki a kurzort és az egeret mondjuk a monitor jobb oldalára.
2.) Fogd meg az egeret, és _NAGYON_ hirtelen rántsd meg balra legalább 15 cm-en át, akkor látni fogod.
Igen, a felemelem-odébbrakom-várok-bekapcsol megvan.
Kíváncsi vagyook a következő típusra, majd talán az jobb lesz. -
Hun'reeth
őstag
Köszi harry.
Tudtam, hogy 8 gomb van csak az érdekelt mennyi használható belőlük. A programok problémamentesen lekezelik az összes (kivéve az említett csak driverrel működőket) tehát mind a 6 gombot? Pl. FarCry, UT, stb.
Egyébként szerintem a logitech előbb-utóbb kijön valami jobb driverrel és akkor megszűnik ez a gomb probléma is. -
Hun'reeth
őstag
Nagyon köszönöm.
Pont ilyesmi jellegű észrevételeket várok!
Még egy dolgot kérnék a T. tulajoktól!
A használat-lemerülés-töltés kapcsolatában is amint lesznek tapasztalatok kérem jelezni.
Előre is köszi.
harry! Végülis hány gomb ''használható'' igazán? 6?
Ha jól értem akkor az oldalsó gombok közül ''csak'' a középső nem használható driver nélkül, ugye?
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest