Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
#72042496 #660 üzenetére
Még a bejelentéskor megkérdeztem, és azt mondták, nem is nagyon akarnak hozatni belőle...
Szerk:
Megint rákérdeztem.
CHS-ben van rendelve pár darab, de a Logitech egyenlőre nem tudja szállítani a cumót, szóval nem tudni mikor jön. Egyenlőre csak angol verzió várható belőle...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
#72042496 #551 üzenetére
Valahol feljebb olvashatod a vélemyénem - lényegében sztem is jó. Igaz lehetne hosszabb. Probléma, a gagyi a szoftver / így alkalmazás vált. gom + tiltwheel kilőve. Illetve játékra nem a legjobb, mert felemélés után ha lerakod és rántasz rajta akkor késik. Akkut meg ha pl hetente töltöd akkor jól el van.
Kicsit nehéz, de nem zavaró, könnyen csúszik a nagy talpak miatt.
Nekem a hátán már lekopott a log. logo meg a felirat is kezd fakulnisok játék... meg az alján a címkén a szöveg is pár helyen lejött, csak az nem tudom miért.
Ami nekem furcsa volt, h eleinte billegett. Bár már kicsit legyalultam a talpát, így nem billeg annyira. -
moland007
tag
válasz
#72042496 #544 üzenetére
Csak bíztatni tudlak az MX1000-re. Nekem a régi eccerü optikai egeremme állandó remegés volt a képernyőn(17'' 1280x1024), pláne ha finoman rajzoloprogyknál kellett volna pozicionálni. Na ezt most elfelejthetem
Sztem megéri, nekem bejött ! Igaz még csak 1 hete van meg, de igen jó !!
-
lexandro
tag
válasz
#72042496 #544 üzenetére
De ne engem szidj ha nem jön be
Komolyra fordítva a dolgot 2 dolog van ami zavarhat:
1 - nehezebb mint az aksi nélküliek.
2 - nekem egyáltalán nem bírja 21 napig az aksi.. hetente töltöm, de iccaka, mert
független tápja van így nem zavar és mivel lítium ionos, őt sem zavarja
De nem fogod megbánni...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest