- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
FF23
senior tag
Használ még valaki ilyet?
A hírhedt Mistral-nál vettem, Phvhun fórumtárnál megjavíttattam úgy három hete(dupla katt+ görgő) és olyan, mint újkorában.... -
nyunyu
félisten
válasz
Core2duo6600 #1424 üzenetére
En Hyperglide MS-1-et hasznaltam ra, de azt mar nem kapni, mert kijott helyette a vastagabb MS-3.
Azota gyartanak direkt MX1000-re szabottat is, de az MX-4-et macerasabb beszerezni.Eger topik FAQjaban irnak mas markakat is (SlickSurf, Puretrak HD, Corepad Skatez), nem tudom, ok hogy allnak MX1000 tappancsokkal, illetve hol lehet oket kapni.
HG eleg sok pesti boltban kaphato.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Biluxzsolt #1423 üzenetére
HEllo
Talpat merre lehet hozzá kapni ?
Nekem már mind a 4 elkopott
Vagy mivel lehet helyettesíteni ? -
nyunyu
félisten
válasz
Biluxzsolt #1421 üzenetére
Probald meg parszor feltolteni, aztan lemeriteni, hatha magahoz ter az akku.
Ha ugy sem megy, akkor 2.5k-ert veszel valami fenykepezogepbe valot.
-
nyunyu
félisten
válasz
Biluxzsolt #1419 üzenetére
8V-os a gyari tapja, de az egerbe epitett tolto elektronika mar 5V-rol is tolti a LiIon akkut.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam 1 ilyen egeret,mert a tulaj nem találta a töltőjét több éve.
Most a laptopól 5 Volttal veszi a töltést,de látom az állvány aljára 13 V van írva.A gyári annyival tölt? Tudok valahol szert tenni jó áron töltőre?
Köszi Bilux -
Puma K
nagyúr
Hali!
Ismerősnek egy ilyen egere van már 2006 óta.
Nagyon jól működött egészen idáig, most nem akar tölteni a bölcsője. Bárhogy állítja, lükdösi, pöcköli nem akarja tölteni, valakinek volt hasonló problémája?Üdv
Puma -
Victorio
aktív tag
Hátha érdekel valakit:
Végleg kifingott az egeremben az akksi, már csak egy fél napot bírt töltés nélkül.
Vettem egy Fuji NP-120 kamerába való utángyártottat itt. A méretei teljesen megegyeznek az eredetivel.
Az egeret szétszedni nem nagy kunszt, két csavar a talpán lévő adatlap-matrica alá van rejtve, kettő meg az alsó két teflon tappancs alatt van. Borotvapengével alányúlva épségben le lehet szedni őket. A négy csavart kicsavarva könnyen szétjön az egész. Az akksi tartó dobozkát belül két újabb csavar tartja.
Az eredeti akkuról levágtam a csatlakozót és átforrasztottam az újra. Bekötés:
+: piros
-: fekete
⏚: sárgaVisszafelé fordított sorrendben csavarozzuk össze.
A teflon tappancsokon maradt elég ragasztó, vissza lehetett tenni, egész jól tart.2,5eFt-ból megúsztam az egércserét, ismét több napig megy egy töltéssel.
-
KisCobiii
aktív tag
Én még az egér/bill. kombóban vettem meg MX5000 ként, amiben a jó kis MX1000 egerntyü volt. Lassan megvan kb. 5-6 éve, de ennél jobban semmit sem imádtam még. Jó a súllya, gombok abszolut kézre (ujjra
) állnak. Imádom
-
Henrico
tag
válasz
HornedReaper #1411 üzenetére
Nekem is 3 db van...
Napokban megyek a negyedikért.. még a kutyának is az lesz a családban..
Perfomance MX-m van... de sose szeretem meg annyira mint a jó öreg MX1000-t! -
HornedReaper
senior tag
Én még mindig a réges-régi MX-1000-esemet nyúzom, sőt, használtan vettem neki egy testvért is
-
zetecR
addikt
-
sklopp
őstag
Nekem ilyen jelenséget csinált egy lehellet-vékony textilszál. Nem tudom, az akksi cseréje megoldaná-e a hibát Nálad. Az enyém is elég régi példány, mindennapi használatban, de az akku még 100%-os. Mellesleg rohadt drága is, 7-8000 között van, utángyártottat meg nem találni. Meggondolandó egy új egér.
-
sklopp
őstag
Üdv mindenkinek! Az egér töltős vevőjére lehet valami módon más eszközt is csatlakoztatni? Konkréten a szintén Logitech Cordless Desktop Optical billentyű-egér páros billentyűzetét szeretném az MX1000 vevőjére csatlakoztatni. Az eddigi infók szerint az egér vevőjén nem szerepel a Dual felirat, míg a kombóén igen. Szeretném kiküszöbölni a két vevőegység használatát, hogy csak az egéré maradjon üzemben. A kombóén működne ugyan az MX1000, viszont így nincs töltés, tehát az egér vevőjének használata lenne az ideális. Valakinek van tippje?
-
lorcsi
veterán
válasz
#34784256 #1399 üzenetére
egyenlőre beszereztem egy új normális egérpadot (qck mini) vagy 2 napig frankó volt vele...tegnap délutántól mostanáig megint balra húzott magától...úgy 10 perce elkezdtem nézni új egér után a netboltokban és abbahagyta
az a baj, hogy a matricája alatt van a csavar és nem szívesen piszkálnám meg...ki tuja ha még írok a logitech mo-nak talán cserélnék is..bár a gari idő lejárt..de egy próbát talán megéramúgy miylen akksi való bele?
de ha már szétszedésre adom majd a fejem lehet elég lesz egy alapos takarítás..elég sok por belekerülhetett a 6 év alatt
-
lorcsi
veterán
no gáz van
mx1000 szegény kis egerem magától balra húz ...mozog mintha valami rángatná
úgy kell ellentartanom ...fárasztóez már a döglődés jele?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nagyon sok év használat után kezd betegeskedni a bal egérgombom mikrokapcsolója.
Szétszedtem, hogy kicserélem, de nem tudom, hogy a felső panelt hogyan lehet egyszerűen elválasztani a nagy, alsó alaplaptól.
Valaki próbálta már? Nem nagyon szeretném azt a 2x8-as (vagy hányas) csatlakozó sort is kiforrasztani.
Egyenlőre megpucoltam az mikrokapcsoló érintkezőit, befújtam egy kis WD40-nel; most jó, de ki tudja, meddig húzza így... -
batman.
senior tag
Tud valaki olcsón aksit MX-1000 -hez? (cs-lb2rc)
-
Henrico
tag
Középső gomb kattintási problémával találkozott már valaki? Mintha elfáradt volna, hol megy, de inkább nem. Megoldás? Köszi!
-
FireShadow
senior tag
hogy tudnam megjavitani a talpacskáit? alig érzékeli hogy rá van rakva a töltöre, mintha lekopott volna az áram vezetö réteg.
olyan baja is van hogy néha 2x 3x kattint 1 helyett.. házilag tudnék vele csinalni valamit?
már nem garis több mint 2 éve vettem -
jamon
csendes tag
2010 . 5 éve működik hibátlanul az MX 1000 rágcsávó
az aksit is kb 4-5 naponta töltöm.igaz ,hogy 2 hónapja már csak internetezésre használjuk a régi gépet .nagyon meg vagyunk elégedve vele.
-
törölt tag
Bocs, hogy ilyennel pofátlankodok ide, de hol lehet ilyet kapni: Wireless Desktop MK700?
-
törölt tag
Hy Bálint.
Olvasgatom és látom nagy guru vagy.MX1000 hát elsők között vettem és ajnos "gyengélkedik".Ma csinált olyant bekapcsoltam a gépet és a kurzor semerre sem ment.Kb 3-4* ujrinditgattam az szgépet és semmit.Kihuztam minden csatit majd vissza és semmi.Akárhányszor inditottam ujra sajnos a kurzor középpen csűcsűlt.
Egeren a reset ill az adón a reset gombot is használtam de semmi igaz amikor benyomom az egeren a resetet akkor piros led felvillan.
Átmentem a szomszédhoz kértem egy másik egyszerü egeret és azzal minden frankon ment.
Gondoltam kihuzom a csatit majd be az mx1000 és láss csodát erőre kapot és elindult.Mi lehet a baj akksi tőltődik semmi baja..
-
TrollBalint
addikt
setpoint nélkül is megy, csak akkor nem tudod úgy konfigurálni az egeret, meg nem dobja fel az ablakot, ha merül az egér. Ha megnyomod a connect gombot és pirosra vált, ez nekem valami érintkezési hibának tűnik/tűnhet.
Nekem is ilyen egerem van, de most tervezem, hogy eladóm és az is kb. 3 éves, de sosem volt vele gondom -
Ukraan
aktív tag
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Régi (kb. 3 éves) Mx1000-em van, mintegy egy éve nem használom. Annak idején nem akart az akksi töltődni, ezért került a rágcsáló a szekrénybe, pedig imádtam. A napokban a kezembe került, gondoltam, teszek egy próbát vele. Az akksi feltöltődött, viszont nem sikerül a "kapcsolatot létrehozni" az egér és a vevő között. Valamilyen ötletetek, tanácsotok nincs ezzel kapcsolatban? Köszönöm a válaszokat!
-
Lipa
csendes tag
Hali! Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a "jelenséggel": az egér görgője nem működik, a setpointban be van állítva (szerintem) minden jól, de nem működik. Amúgy az egeret eddig alig használtam, mert még a "régebbit" nyűttem, szval igencsak megkímélt állapotban van. Töltöttem le hozzá friss drivert, de úgysem működik... Mi lehet az oka?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Leejtettem az mx1000-et és azóta "darabosan" megy. Mi lehet a baja? -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nem jó topic, szval van egy logitech edge-m, most jött meg...
szval kicsit zavar az a Z meg az Y, ezt meg lehet cserélni? Vagy ne nagyon próbálgassam mert tönkrevágom? -
laolaj
aktív tag
Üdv all.
egy észrevétel.
nekem csak a driver telepítése után nem lehet jól beállítani az egret. majd kap egy Updatet utána meg nem lehet beállítani (érzékenység és ilyeneket)
ez csak nállam fordult elő.?
vagy másnál is van ilyen!!!!
ha igen akkor jó lenne egy normális driver setpoint-tal együtt..Üdv.
-
nyunyu
félisten
válasz
grabber #1375 üzenetére
Hyperglide?
Elvileg letezik MX1000-hez is, de idehaza foleg az MS-1 alverziot kapni, ami csak meretben ter el tole, de az nem erdekes, ha az eredeti talpra ragasztod ra.
Viszont utana nem art valami egeralatetet rakni alaja, mert asztallapon hulye hangja van.
Egeralateten viszont siklik ezerrel, valosaggal szarnyakat kap az eger tole. -
Sziasztok!Hol lehet,kapni az egérhez talpakat.Mert elkoptak már és az alján csúszik.
-
Dracula
őstag
Az mx1100-ről még nincs saját topic???
Kéne róla vélemény.Üdv!
-
fiATHaLON
őstag
Megoldódott...
Nekem tökéletesen működik a 4.60-as verzió, nem tudom miben nyilvánul
meg a bugossága, mert amire nekem kell, arra tökéletes (letiltani a sok
baromságot az mx5000 billentyűzetén, meg ráprogramozni a billentyűket
az mx1000 plusz gombjaira.
Megy most már Vista64 alatt is, csak vlite-tal nagyon megnyírbáltam, és
ezért nem rakta fel a megfelelő részeket a driver.
A méretbeli különbség meg valami fenetudja miből adódhat, mert
amúgy a 3.30-as is csak annyit tesz fel, mint az általad említettek...
Csak ugye először nem tudtam mire asszociálni, mint hogy biztos azért nem
rak fel bizonyos részekt, mert kisebb a driver, következésképp nincs benne.A linkelt motyót meg köszönöm, majd megnézem mit lehet vele.
Most a Dead Space rámkényszerítette driverinstall kapcsán kezdek rájönni, milyen
kurva jó is ez az egér!
Pedig már egy éve használom driver nélkül... -
nyunyu
félisten
válasz
fiATHaLON #1369 üzenetére
Nem hinnem, hogy koze lenne a csomag meretenek a hasznalhatosaghoz.
Uj SetPoint altalaban annyiban tud tobbet, hogy tamogatja az idokozben megjelent Logitech kutyuket is, mivel mostanaban eleg sok uj cucc jott ki, igy nem csodalom, hogy megnott a merete.
Na meg kijavitanak par regi bugot, meg prezentalnak ujakat isHa meg a gyari SetPoint nem eleg jo neked, akkor rarakod az UberOptions-ot, aztan utana mar tenyleg ugy programozod a gombokat, ahogy akarod.
Most nezem, meg mindig a bugos 4.60-nal tart a Logitech, weblapjuk szerint a vistas verzio ~60MB, XP-s ~50MB.
(vinyomon levo XP-s 4.40 54MB) -
fiATHaLON
őstag
Egy MX5000 részeként van egy ilyen mx1000 egerem.
Kérdésem az lenne, hogy az xp-s setpoint driver 100 mega feletti volt,
a vistás meg mind 50 egynéhány... Ezáltal (feltételezem) nincs olyan opció,
mint a régi driverben, ahol át tudom konfigurálni a gombokat különféle billentyűkre.
Valakinek van erre megoldása vista alá?
(Xp-s driver meg nem megy sajnos fel...)
Előre is köszönöm! -
cromex
aktív tag
UP a jó kis egérnek, lassan 6 éve használom, és semmi gond vele!
-
Daemon09
őstag
Nekem is mx1000-em van és megvagyok vele elégedve. Gari már nincs rá, de az akksijával még nincs baj.
-
törölt tag
digitalisfenykepezogep shopban, csak Pentax DLi7-et, vagy azzal kompatibibilis akkut kell keresni. (Pl. Fuji NP-120)
Bocsika nem voltem körültekintő.Na pénteken ugy is nyakamba veszem Bp-t
-
Backspace
tag
Én is imádom ezt az egerentyűt,, és szintén megjelenés körül vettem, de még nincs baja az akksinak, pedig használom rendesen.
-
törölt tag
Hy!
Még a legelsők között vettem ezt a kis szuper mx1000 egeret.Viszont ostanság csinál érdekes dolgokat gondolom az akksi lesz a ludas.Kérdem én,hogy lehet-e kapni bele uj akksit és hol ill mennyiért?
-
nyunyu
félisten
válasz
rayoliviero #1353 üzenetére
Akkor ez valo neked.
-
nyunyu
félisten
Egyebkent ~3k egy ilyen utangyartott akku.
(Most nezem, digifenykepnel 12k a gyari Pentax DLi7, 15k meg a Fuji NP-120
)
-
nyunyu
félisten
Nyilvan az akkucserehez szet kell szedni az egeret, igy a garija elvesz.
Ha garis meg, akkor inkabb hivd fel a Logitech supportjat, hatha adnak egy uj egeret
De olvastam mar olyanrol is, hogy doglott MX1000 helyett Revot kuldtek. -
nyunyu
félisten
válasz
rayoliviero #1348 üzenetére
Barmelyik digitalisfenykepezogep shopban, csak Pentax DLi7-et, vagy azzal kompatibibilis akkut kell keresni. (Pl. Fuji NP-120)
Logitech gyari csatijat meg raforrasztod:
+: piros
T: sarga
-: feketeHa konnyebb egeret akarsz, akkor DLi2/NP-60 ugyanakkora alapteruletu, de vekonyabb. (kapacitasa is kisebb).
-
de most meg már jó... nem igazán értem... egyszer csak jó lett, most lekapcsol kb 5-10 mp alatt... tegnap filmet néztem, és akkor egyszer csak lekapcsolt, előtte viszont folyamatosan világított, pedig itt hagytam a gépet órákra, biztos nem nyúlt hozzá senki... nah mindegy... most jó... csak azért paráztam kicsit, mert vadonatúj (most cserélték garba, az elődjének meghalt a mikrokapcsolója és mindig duplán kattintott) és idegesített volna, ha ez is rossz
-
-
-
jeni
félisten
Szia
Ezen az egeren gondolkodom,mivel ez a legolcsóbb azok közül amelyek tölthetősek.Esetleg a MX Revolution?A Revo egeren ha nem tévedek azon nem lehet aksit cserélni!!!Állítólag kényelmesebb mint az MX1000.Az MX1000 PS2 vagy USB?Ha jól tudom a régi verzion azon mindkettő rajta van.Valahol olvastam,hogy az új MX1000 már kizárólag USB csatis és a teteje is más szinű.A válaszokat elöre is köszönöm -
-
ma vettem meg a Logitech MX1000 egerem, és nagyszerű, egy apróságot leszámítva.. amióta felraktam a programját, egyáltalán nem kapcsol ki... nem nyúltam hozzá órákon át, és végig világítottak a töltöttséget jelző LEDek... mi baja lehet?
ejj de öreg ez a topik
-
törölt tag
A Logitech ügyfélszolgálatával ma beszéltem, és az MX1000-est cserélik, mert az akksija már gyorsan merült, nagyon rendesek, és kedvesek, tényleg remek az ügyfélszolgálatuk
-
TrollBalint
addikt
sziasztok
végignéztem a topicot nagyjából, de nem találtam rá választ. Az lenne gondom, hogy van ez a game detection beállitás. Én ezt úgy értelmeztem, hogy ha bepipálom, akkor a játékba én állithatom be a gombokat. de nem reagál rájukA helpbe irták, hogy pipáljam be, és kattintsak az advanced akármi gombra. namost, nekem nincsen ilyen gombom
viszont azt szeretném elkerülni, hogy a driver-be kelljen átirnom ezeket a gombokat. Tudtok valami megoldást? -
Sz.Miki
őstag
Helló
Egy éve vagyok boldog tulajdonosa egy Logitech MX1000-nek ám 2 napja arra lettem figyelmes , hogy játékoknál és windowsnál is gyakran az egér fogja magát és felugrik a képernyő tetejére, játékoknál ez úgy néz ki, hogy egyik pillanatról a maásikra a plafont bámulom!! Ez mitől lehet??? Driver??? a legújabb van fent -
EmThor
addikt
Aloha
leszedte magától ma a cucc az új Setpoint verziót és a documentum flip-nél, azaz ha hüvelykujjamnál megnyomom a gombot, feljön a futó alkalmazások listája, de ha föléviszem az egeret, nem áll rá a cucc, hanem még görgetni is kell, hát mi a faxom van?hink:
3.30.165-ös verzió -
grrrob
csendes tag
Sziasztok!
Az MX1000-es egerem és a 'Logitech Billentyűzet Cordless Desktop MX 3200 Laser HUN' nevű termékkel kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni. Bővebb leírás az utóbbiról a [link] címen érhető el. Ez egy Logitech által gyártott billentyűzet + egér combo.
A követekező a problémám merült fel:
Komolyan érdeklődöm az említett billentyűzet + egér páros iránt, de használni csak a billentyűzet részét szeretném a csomagnak. Ennek az az oka, hogy van már egy jobb egerem (Logitech MX1000), amivel nagyon meg vagyok elégedve és karácsonyi ajándék volt a kedvesemtől, ezért nem szívesen cserélném le. Így azt szeretném megtudni, hogy használható-e külön csak a billentyűzet? Ez alatt a következőket értem:
- nem kell az asztalomon tartanom a csomaghoz mellékelt egér adóját, hogy a billentyűzet adni tudjon,
- driverből kikapcsolható a csomaghoz mellékelt egér, és bekapcsolható az MX1000-es egerem.
A fentebb említett kritériumok közül az első szerintem teljesül, mert ha jól gondolom a billentyűzet + egér egy közös usb kulcs méreretű bluetooth adaptert használ vevőként.
A második pont rázosabb, de szerintem az is megoldható. Azért gondolom ezt, mert az MX1000-es egerem SetPoint szoftverében van egy 'Select Mouse' választási lehetőség, ahol most csak az MX1000 van feltüntetve. Reményeim szerint, ha majd a billentyűzet + egér párost is telepítem, akkor itt lesz lehetőségem kiválasztani az MX1000-es egeremet a csomagban mellékelt egér helyett.
Ha esetleg van valakinek tapasztalata a termékkel, esetleg végzett hasonló műveletet az általam tervezetthez kérem írja le a véleményét. Ezt előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Csibe78
tag
Hali!
Én most vettem egy ilyen egeret eddig minden fasza csak volna egy két kérdésem.
Az aksit kell-e formázni elsőre (a töltön hagyni 12-16 órát)?
Lehet-e későbbiekben aksit cserélni?
Valakinek megvan már-e több éve ez az egér és milyen tapasztalatai vannak (főleg aksi tekintetében)? -
szjoci
őstag
válasz
Akheron #1328 üzenetére
nem neked szántam a hsz-t, csak idéztelek
Neked mindegy már, akár volt gari akár nem
De a portalanítani vágyó fórumtársunknak lehet nem mindegy az hogy a még megpiszkálatlan cimkéjű garis egere eme cselekedet után valszeg elveszíti a Logitech 3 (vagy 5
) éves gariját.
szerk: hát igen, szemétség ez a cimke de nem véletlenül találják ezt ki így
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Az enyémet Dinovó szettként vettem itt a PH!-n, így gari egyáltalán nem volt rá.
Szemétség egyébként ez a típusú címke... A billentyűzetem aljára például nem volt rendesen rásimítva, és mikor végigsimítottam a széleit a körmömmel, szintén lejött róla a fekete festék egy vékony csíkban -
-
Akheron
senior tag
Én is szétszedtem vagy háromszor a rettentően hangos görgetőkerék miatt.
Arra számíts, hogy az egér alján lévő címke nagyon csúnyán fog kinézni szétszedés után (egy-egy csavar van a két szélén). A címke fehér alapon feketére festett,
így ha valahol fizikai behatás éri, lekopik a fekete festés, és fehér lesz; vagy nálam legalábbis fehér lett.
(Bár több mint valószínű, hogy már rég túlvagy az egészen.)
-
Lőre
tag
Szedte már le valaki a műanyag hátlapot róla??
Nekem tele van porral és szeretném kitakarítani de nem tudom hogy lehet szétszedni?
Összetörni nem szeretném! -
sgbo
csendes tag
Thx
megnyugodtam hogy semmi sem állhat a halálosztás útjába. -
kikiri
tag
Igen minden egérnek illetve minden logitech árunak más más frekvenciája van! időnként van olyan hogy egy bill egér páros elmegy egy másik vevővel de ez ritka. másrészt egy típuson belül mindig más. én is játszottam már így ott 4db volt és semmi probléma. Remélem nektek se lesz!
-
sgbo
csendes tag
Lenne egy (lehet hogy nagyon-nagyon hülye) kérdésem :
Haverom mondta lesz kis lan-party náluk. Mindkettőnknek MX1000-ese van. Namármost nem zavarják be egymást? Lehet így játszani (mert ugye a rádió hatótávolsága bőven lefedi a teljes szobát) ??
Vagy esetleg minden egér tudja melyik a saját vevője? -
Bandus99
őstag
Tudom nem szep dolog, de van egy elado MX1000 egerem akit erdekel
[link] -
itdavo
csendes tag
Sziasztok!!!!
Milyen alátétet ajánlanátok az egér alá???Melyik lenne a legjobb???
Köszi -
szjoci
őstag
próbáld ki másik gépen ha megteheted, talán ez a leggyorsabb módja kideríteni hogy működik-e az egér. Ha azon se megy akkor gari...
szerk: esetleg a boltba is visszaviheted hogy próbálják ki mert nálad nem megy és esetleg akkor ott is tudod hagyni gariba ha ott sem megy. De én először haverhoz vinném tesztelni
[Szerkesztve] -
harley
őstag
ez már mind megtörtént többször is.
a másik egér megy, kétszer is kipróbáltam.
de ez nem. -
harley
őstag
Tudna valaki segíteni???????
Tegnap még semmi baj nem volt az egérrel.
Ma bekapcsoltam a gépet és nem reagál.
Mozgatásra égnek a zöld ledek, de semmit nem csinál.
Széthuzogattam, újradugdostam, de semmi.
Egy másik egeret bedugtam és az megy!
Létezik hogy egy 4 hónapos egér az egyik pillanatról a másikra beszarik kikapcsolt gépnél???
Vagy van valakinek épkézláb ötlete hogy lehet megtudni hogy mi a hibás? -
Na az Opera dolgot talán azzal meg lehet próbálni,hogy a setpointban a back/forward gombot átállítod Generic Button-ra.Nekem így müködik mindehol az előra/vissza gond.
Nekem már 3m-ről is müködött az egér(kicsi a szoba,talán többet is tudna)a vevőtől viszont 30 cm-re van az egér és a vevő mellett 2 cm-re van a hangfal+lámpaSemmi probléma vele
Nektek nem csinál olyat az egér,hogy amikor húzod az asztalon akkor,karcolódik az alja.Állandóan tisztitóm,de semmi kösz nincs ami csinálhatná.Meg már kopik a gumi talpa
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
válasz
Sz.Miki #1305 üzenetére
irják is a manualban hogy x centinél közelebb a vevőhez (most meg nem mondom ezt neked fejből, de asszem 60) nem kéne lennie elektromos eszköznek. Nos nálam kb 3 cm-re tőle van egy hangszóró
, és semmi gond nincs, a múltkor meg az ágyból váltogattam a zenéket az egérrel kb 2-2,5m-ről
[Szerkesztve] -
Sz.Miki
őstag
Ti milyen messzire szoktátok tenni az egér vevőjét a géptől???
Csak mert nekem a monitor és a számítógép mellett van az asztalon, és bizony gyakran előfordul hogy a kurzor elakad nem működnek a billentyűk az egér a vevőhöz képest nincs messzebb 60Cm-nél.
Esetleg bezavarhat a Router vagy a modem közelsége???kb 15 cm-re van tőlük! -
harley
őstag
válasz
Rommel6600 #1303 üzenetére
-
-
harley
őstag
válasz
Rommel6600 #1301 üzenetére
és operanál hogy lehet megoldani?
-
Rommel6600
őstag
Nálam mennek az oldalsó (hüvejkujjas) gombok. A középső teamspeak-gomb, a másik kettő pedig firefoxban előre ill vissza.
Mivel a firefoxot lehet billentyűkombinációkkal is vezérelni, be kell állitani a Keystroke assignmentet az adott gombokra.
vissza gomb bill kombinációja: Alt+Balra
előre gomb bill kombinációja: Alt+Jobbra
A gombokat a setpointban tedd keystroke assignment-re és állitsd be nekik az adott billentyűket. Innentől kezdve ha mondjuk az előre gombot nyomod az egyenlő lesz azzal mintha lenyomtad volna az alt és a jobbra gombot egyszerre, és ezt a firefox érzéreli és végrehajtja a parancsot. Gyakorlailag billenytűkombinációval vezérled kis csalással
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged