- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Hun'reeth #323 üzenetére
Eddig akkut úgy működtettem, h nappal 15-23ig ment gép (egér használva), este kikapcsoltam egeret és rá a töltőre. Most tesztelem, h meddig bírja egy töltéssel, egyelőre 2 napja megy.
Gombok: egér 8 gombos - (oldalt 3, ebből alkalmazás váltó csak driverrel megy, másik kettő lapozás előre/hátra neten, ez műxik), 2 nagy gomb, görgő előtt és mögött egy-egy gomb (görgőt helyettesítitk, dokumentumban/neten mászkálhatsz fel/le az oldalon), és végül a görgő: görgetésre tökéletes, továbbá dönthető balra/jobbra, de ezt szoftver hiányában nem használhatjuk, valamint elvileg ha görgőt benyomjuk akkor zoomolhatnánk vele, nos ez sem megy prog nélkül.
Tehát ténylegesen 6 + görgetés. De gondolom ez mx700nál is így van, hiszen nem az egér hibája, hanem a szoftveré.
Számomra a legnagyobb csalódás a billegésa többi nem is zavar igazán.
L3zl13: Ez valóban bevált módszer
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
válasz
Hun'reeth #261 üzenetére
Jah, nekem is Dual Opticalom van és szintén meg vagyok elégedve vele. Sőt, így elméletben nem tudom milyen alkalmazás az, ahol 4 jól elérhető/használható gombnál többre van szükség. Fogtam már MX 500at, de bevallom már nem emlékszem arra, hogy mennyire használható helyen van pl. a görgő előtti gomb. Aligha hiszem h kényelmesen használható. Mondjuk UT alatt jól jönne 1 ötödik gomb, asszem a Die Bitch-et bindelném rá
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Hun'reeth #261 üzenetére
''''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős.''. Itt egy konkrét értékre, a képfrissítés gyakoriságára gondolok.
Egyszerűen azért, mert akkoriban nem lett volna ember, aki megfizeti a 3000-es képfrissítési gyakoriságot (annyit ad egy egérért, mint egy teljes számítógép ára).
-
anulu
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
Hun'reeth #163 üzenetére
HI!
Na most leszz mingya csunyakar mondas, de nekem jo0bban bejott mint az mx500, nagy kedvencem a kicsike, /ja es tovvnyire nem jaccom, foleg nem fps-t, na jo toredelmesen bevallom a farcry-val aze jaccotam, de szencsegtoro modon, e diszes tarsasagban lwe se merrem irni:- ))))/
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest