Aktív témák
-
iguana
őstag
ez Bővebben: link ?
-
harry
veterán
Én eddig itt láttam.
Bővebben: link -
iguana
őstag
árlistában én itt láttam: Bővebben: link
-
Hun'reeth
őstag
Kösz. Azért is írtam ezeket, hogy ne csak olyan hozzászólások legyenek, hogy ''király, abszolút nem késik, vegyétek!!!'' meg hasonlók. Nekem egy dualopti-m van de ha vezeték nélkül tényleg jó lesz ez az egér akkor valószínüleg lecserélem mert a 4 gomb néha kevés. De csak ha többen egybehangzóan azt mondják: jó!
-
Hun'reeth
őstag
Természetesen én is ilyesmire gondoltam de még egyéb dolgok is fontosak.
Mennyire érhetők el ill. használhatóak az oldalsó gombok, van-e pl. amelyiket körülményes nyomkodni? a scroll oldalazó lehetősége használható-e vagy esetleg zavaró? Milyen a gombok minősége, mennyire határozottan kell nyomni vagy kicsit puhák? A felület anyaga miatt esetleg több órás használat után megizzad-e az tenyere a usernek vagy sem, ilyenkor csúszik-e eseteleg az egér? Inkább a kis kezűeknek vagy a lapáttenyerűeknek jobb a fogása? vagy mindkettőnek? stb.
Szóval mindenképpen megvárom kamikaze boci beszámolóját.
[Szerkesztve] -
Auslander
tag
Szerintem azert probald ki a boltba, hogy hogyan is van ez... En azt sem tudom mikor megy 'idle' modba. Az is lehet, hogy 10 perc utan
Ennyit persze meg nem vartam. De ha akkor, amikor az akku töltöttseget jelzo ledek kialszanak, akkor az kb. 10-15 mp (de lehet hogy 5), nem mértem. Utana is indul mint a raketta
Feltuno volt, hogy nem ugy reagal, mint az MX-700-as, hanem ahogy illene.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest