- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kis Fraky #1057 üzenetére
Csak amikor töltöm akkor rakom a dokkolóra (kb hetente) gyarkrabban fölösleges tölteni. Fólia amúgy több helyen is van (alján optika körül, hátán a feliratnál, meg nem tudom még hol). Dokkolóval az a bajom, hogy egy idő után már nem érintkezik olyan jól az egér talpaival pl rárakom és nem tölti, csak ha kicsit megmozgatom egeret. Majd megnézem pontosan mi lehet a probléma.
-
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky #1052 üzenetére
Az egér nem a gépel egyűt kapcsol ki hanem az aktivitás mértékétől fűggűen változtatja az állapotát, pl 20 másodperc után energia takarékos mod, a kővetkező ha jól emlékszem 5 perc után jőn a legminimálisabb állapot eléréséhez kb 1 óra inaktivitás szűkséges a gyártó szerint. A teljes áramtalanitáshoz használd az aljén lévő kapcsolot, ezekben az űzemmodokban viszont olyan kevesett eszik hogy nem fogod észrevenni ha éjszakára nem áramtalanitod.
-
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky #1025 üzenetére
Hát az oldalsó gombokat én speciel kényelemesen elérem és elég sokszor megy napi 16+ orában és eddig a csuklom kőszőni jól van. De ez mindekinek egyéni azért javasoltam hogy előbb probáld ki hogy kényelmes-e a számodra, meg ha már ott vagy akkor az mx518al is őssze tudod hasonlitani (én is igy csinltam igaz volt még egy G5 ős teszt alany is, majdnem az lett de, az oldalsó gombok kellettek inkább, meg akkor már legyen vezték nélkűli ha lézereset veszek, a G7 azért lett elvetve mert semmi kedven 6 óránként aksit cserélni, meg drága és a criuse és az oldalso gombok hiányoztak rola mert nem csak gamhez kell; sőt az mx1000 doboza marha jol néz ki, meg azért az egér sem egy csunyaság).
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky #1020 üzenetére
Az USB hubot (vagy magyarul az usb osztokat, vagy még egyszerűben az olyan eszkőzőket amik tőbbfelé osztanak egy usb portot, kűlőn kell őket megvenei drága pénzen) nem szereti, a direkt USB rádugással semmi baja. Azért nem szereti mert minden egyes oszto okoz némi késletetést és ez olyan mértékű már hogy egyes ''vájt'' kezű és szemű gamerek észreveszik ezt a késleltetést álitólag. De a mai alaplapokon van 6-10 USB port tehát csak találsz egyet amire kőzvetlenűl rádughatod.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
-
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky #1008 üzenetére
USB-n nem lehet tőlteni, csak az álványához adott fali csatlakozon keresztűl kapja az állvány az áramot tehát gép nem kell csak 220, ez valószinűleg azért igy van megoldva mert 500mAh nál erősebb aksi van benne, és igy az usb már nem birná rendesen tőlteni. Nálam 7-8 napig birj pedig nyuzva van napi 6-8 orában, kb 15 perc alatt feltőlt addig hogy 4-5 órát birja tehát nem lesz gond vele.
[Szerkesztve] -
-
harry
veterán
válasz
Kis Fraky #994 üzenetére
Először is, lehet látni a kézert, ha megfelelő szögből nézed, de akkor is csak egy pontszerű fény, szóval max akkor veszed észre, ha direkt bele akarsz nézni. Ha csak úgy felemeled és ránézel az aljára nem látsz semmit.
Ha árulnak feketét és az is tetszik akkor sztem az jobb lenne, mert képek alapján úgy tűnik, hogy azon másmilyen festés van mint a zöldön, ez pedig már kissé kopott; fekete talán jobban bírja. -
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky #979 üzenetére
Fogos kérdés ha a játékon kivűl akraod másra is használni akkor mx1000, ha kell a vezetéknélkűliség akkor is mx1000. Egy mx510est cseréltem le mx1000 eltartot egy darabig megszokni a súlyát de megérte szerintem.
Meny be egy mediamarkt ba vagy olyan helyre ahol kézbe lehet őket venni és nézd meg hogy melyik kényelemsebb. Személyes véleményem az hogy a lézer pontosabb mint a hagyományos optika annak ellenlére hogy az mx518 magasabb dpi-vel rendelkezik.
Játékra szerintem mind2ő jó, de speciel nekem a munkára az mx1000 kényelmesebb volt, ja kempereknek és snipereknek lehet hogy nem a legoptimálisabb választás mivel 20 másodpercnyi inaktivitás után pihenő állapotba megy át hogy takarékoskodjon az aksival.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest