- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
harry
veterán
Ha végig rajta tartom az újjam akkor nem zörög. Ha viszont 'pörgetem' akkor van hangja, de szerintem ez amúgy sem teszneki jót, meg fölösleges is így használni, ezért nálam nincs probléma a hanggal.
Először az volt a gáz, hogy billegett az egér. az egyik talp kicsit talán alacsonyabb volt (vagy a másik magas), de most jól megy. Szép nagy talpai vannak, kicsit lefújom az asztalt bútortisztítóval, és remekül csúszik. -
harry
veterán
Itt egy kép az egeremről, Lanparty, kaja szünet
Bővebben: link
-
-
harry
veterán
Ilyen kékes zöld árnyalatban van legtöbb helyen. De pár német online boltban láttam feketét is, de ezen az egéren szerintem nem mutat jól. Bővebben: link, Bővebben: link, Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Wireless egerek közül talán legjobb, de FPShez nem ajánlott (lézer kikapcsolás miatt), igaz csak akkor zavaró ha hardcore gamer vagy, ha csak úgy hobbyból néha mész pár menetet akkor nem gáz. Mondjuk én FPSre használom, szóval nem alkalmatlan a feladatra, csak ha vérre megy a játék akkor nem a legjobb. Stratégiára, netezéshez tökéletes, persze ezekhez megfelelne egy olcsóbb egér.
Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest