Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
zsiga667 #1220 üzenetére
Ezt el is fogadom, a többivel kapcsolatban vannak kétségeim:
''Sokkal jobban teljesít játékban is. Mivel főként CS-zek így bátran kijelentem, hogyha a súlyhoz hozzászokok, az eddigi legpontosabb egeremmel fogok játszani!'' (mx508 után!)
Ha nem leszek lusta, előások egy MX1000-rel készült grafikont -
kamikaze boci
őstag
válasz
Balázs_a_laz #1211 üzenetére
Ez is egy vélemény, tartsuk tiszteletben
-
-
kamikaze boci
őstag
Ha nem tudod megjavíttatni, engem érdekelne
-
kamikaze boci
őstag
válasz
moland007 #517 üzenetére
Ne Szombathelyen akarj hardvert venni.
Egyrészt, mert ha hoznak, akkor majdnem annyival drágább, mintha vonattal felutaznál érte Pestre, másrészt mert ezek a szánalmas üzletek ismernek egy két vga-t, alaplapot, procit, 20-30%-os árrést, ezen kívül viszont semmit.
(Hogy örülnénk mi egy sokat ütött kékhalnak, vagy mismásnak)
-
kamikaze boci
őstag
válasz
K!sCs0k333 #485 üzenetére
Nem fikáztam, csak a negatív tulajdonságairól beszéltem.
Én mindkettőt használom, de pontos munkához, játékra kizárólag az 510-est. A többi pénz kérdése... -
kamikaze boci
őstag
válasz
K!sCs0k333 #483 üzenetére
-
kamikaze boci
őstag
Így van, a helyzet nem ilyen súlyos. Sajnos tényleg elszúrták az egeret és a driverét is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy más gyártók wireless termékei is legalább ennyi, hasonlóan súlyos hibával küszködnek.
Ha gamer vagy, vagyis hetente minimum 5-6 órát játékkal töltesz, akkor nem ez a te egered. De ha havonta egyszer-kétszer gyilkolsz, és különösen ha nem MX/Razer vonalról állsz át (ami valószínű, mert akkor nem akarnál új egeret), akkor észre sem fogod venni a különbséget.
-
kamikaze boci
őstag
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Hun'reeth #261 üzenetére
''''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős.''. Itt egy konkrét értékre, a képfrissítés gyakoriságára gondolok.
Egyszerűen azért, mert akkoriban nem lett volna ember, aki megfizeti a 3000-es képfrissítési gyakoriságot (annyit ad egy egérért, mint egy teljes számítógép ára).
-
kamikaze boci
őstag
Sajnos MouseMan Dual még nem volt a kezemben, de azt tudom, hogy még akkoriban készült, amikor a felbontás volt a minden. A sokkal fontosabb képfeldolgozás sebességre (képfeldolgozási rátára) nem sokat adtak (túl drága volt a megfelelő chip). A hivatalos számot nem tudom, de meg lennék lepve, ha a MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek. Szóval az MX1000 biztosan jobb, de ha nem vagy elégedetlen akkor semmiképpen ne cserélj.
Egyébként tényleg fontos a megszokás, én legalább 30-40 órát használok egy egeret (úgy, hogy közben másikat nem vagy alig veszek kézbe), míg eldöntöm magamban, hogy cimborák leszünk vagy sem. -
kamikaze boci
őstag
Két napos maratoni haverkodáson vagyok túl (sok csikk, banánhéjak, karikás szem, zéró meló
), már van véleményem. A saját, ezért nem biztos, hogy mindenkivel egyet fogunk érteni.
:
-gyors, nem késik a vezetékesekhez képest (nem vagyok profi játékos, de évek óta heti 15 órát minimum játszom, jó egerekkel, biztosan észre venném, ha gond lenne).
-pontos (Shoppozgatok, CAD-ben nem tudom kipróbálni, de biztos vagyok benne, hogy ott sincs gond vele)
-kényelmes (nem annyira, mint az 500/510, de jobb, mint az MSExp4.0).
-jól csúszik, jobban, mint az mx510, ami szerintem a széles talpaknak köszönhető (időnként el is felejtettem, hogy a rádióssal játszom).
-a felületérzékenységről szóló marketing szöveg nem kamu, tényleg elképesztő; szokatlan is, hogy az egeret sokkal jobban meg kell emelni, ha elfogyott az asztal
- a mélyített hüvelykujj felöli árok miatt nagyon jól meg lehet fogni
-gyorsan felébred (azonnal, nem látni késést):
-gáz szoftver
-a Tilt Wheelt csak MS programokban lehet (ne) használni (és csak a szoftverrel, amit ugye kár felrakni)
-a vissza/előre gomb sokkal jobb volt az 510-en, de nem rosszabb, mint Exp4.0-án (ugyanaz a baj, túlságosan előre került, ha valakinek túl hosszú az ujja, nem éri el rendesen)
-a középső gombon elcseszték a döntés/benyomás közötti egyensúlyt (benyomni nehezebb, mint dönteni, ettől billegős, meg kell szokni).
-festett (bár nekem az MX500 se kopott)
Szóval nagyon jó kis egér, vegyétek.
[Szerkesztve] -
-
kamikaze boci
őstag
Hmm, rossz híreim vannak, bár lehet, hogy csak a meggyötört oprendszer a hibás. Holnap újra húzom a gépem.
keressen meg mailben az, akinek hasonló egere van
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Szerintem csípőből nyomját a ''szokásos'' 5 évet.
Gondolj bele. 4 év 11 hónap múlva az egér beadja a kulcsot. Visszaviszed a nagykerbe, ők küldik a gyártóhoz. A gyártó meg csak széttárja a karjait, meg a fejét rázza, hiszen ő csak 3 év garanciát ad. (Persze az igazsághoz tartozik, hogy a nagykerben simán lehet egy-két évet ''csúsztatni'' az eladási dátumon, azaz a garancia kezdetén.)
Szóval őrizd azt a papírt, értékes. -
-
kamikaze boci
őstag
Fél éven belül nem lesz vezetékes, de később nem kizárt.
Ha jön kombóban, akkor valószínűleg új tervezésű billel, de ez sem biztos.
A rádió új tervezés, nem azonos és nem is kompatibilis az MX700-éval (szintén csak valószínűleg).
Sajnos a felület az MX500-féle festett.
PPéter teszteli majd, hogy hányszorosan írja a dupla rétegű DVD-ket -
kamikaze boci
őstag
válasz
Avicularia #97 üzenetére
Nincs 700-am, nem tudom.
De a 2szett'' dokkolója talán kompatibilis. -
kamikaze boci
őstag
válasz
Avicularia #95 üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy kívül milyen
Manapság elég ritka a konfig az aláírásban... -
kamikaze boci
őstag
válasz
pallmallka #89 üzenetére
Az MX1000 ugyanazt a FastRF rádió technológiát használja, mint az MX700. A kérdés az, hogy mennyit változtattak/javítottak rajta.
Három lehetőség van:
-Az egyik, hogy kompatibilis, ekkor simán megy a vevővel a bill.
-Nem kompatibilis, de nem akad össze. Ekkor ugyan két USB portot foglalsz, de működnek az eszközök.
-Nem kompatibilis, és még össze is akad. Elég nagy figyelmetlenség lenne a Logitechtől, nem hiszem. Ráadásul előfordulhat, hogy a következő MX kombóhoz nem terveznek új bilentyűzetet, akkor viszont egyértelmű a kompatibilitás.
Szóval szerintem menne a dolog, de én is azt mondom, várj. Egyrészt mert most még sok a nyitott kérdés, másrészt mert az újdonságok ára egy-két ónap alatt is sokat esik.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Sőt, nem hivatalos disztribútoron keresztül akár még olcsóbb is lesz, mint a külföldi listaár. Lásd MSIntExp4.0.
Fade_Away: a sok gamer megveszi az Exp4.0-át, pedig rosszabb az optikája, mint az MX, ráadásul rosszabb a frissítési rátája még PS2 porton is, mint az 1000-esnek. Sajnos sok szívós legenda tartja magát. Ezzel együtt lehet, hogy az MX1000 nem jó egér, egy hetet várni kell az első tesztekre.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
A ma esti rejtvény: mire szolgál majd a reset gomb?
-
kamikaze boci
őstag
Bocsi modemesek -
kamikaze boci
őstag
-
kamikaze boci
őstag
válasz
duracell89 #8 üzenetére
Van rá egy kiskólám, hogy a megjelenést követő 4 hónapon belül nem lesz drágább 20-nál.
Az előállítás költségei rohamosan csökkennek, ahogy minden más számítástechnikai eszköznél is. Lásd MX510 vs. MX500 vagy IntelliMouse sorozat.
szerk.:egy másik fórumon azt mondják, 70 euró körül lesz.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
''Side to side scrolling''
Törhetik az agyukat szegény marketingesek, hogy milyen nevet adjanak neki
Alvin:
Addigra már ez az 1000-es is elavult darbja lesz a gyűjteményemnek
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Íme:
Amit tudni lehet:
Az MX700/900-at váltja majd.
Lézert használ a felület letapogatásához.
Ha minden igaz, az oldalán az egy elem töltés kijelző indikátor.
(szerk.:azért erre a lézeres dologra kíváncsi leszek..)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest